Prietene la bine si la greu - 111

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Mihamora!

Lumi sunt cu gandul la voi 3. Doamne ajuta sa va intoarceti cu bine!

Magda eu zic .... de fapt nu zic nimic..... doar te si te mai si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Va multumim din suflet ca va ganditi la noi,stam inca cu frica,frica de un nou cutremur,dar mai ales cu frica gandindu-ne la reactorul nuclear pe care nu pot sa-l raceasca.....
Si ma gandesc la bietii oameni din zonele afectate de tsunami,la familiile celor morti,ale celor raniti si ale celor disparuti...

Mergi la inceput

#8206;155 de replici dupa mega-cutremurul de ieri(115 de 5-6 grade,1 peste 7 grade) si 24 de ore la dispozitie sa raceasca reactorul nuclear pt a evita o catastrofa nucleara...

Mergi la inceput

Ieri,pe vremea asta,gateam pranzul...cand a inceput,am inceput sa rad. Ii spuneam mamei:" uite ca e cutremur,ca tot te plangeai ca nu ai simtit nici unul de cand am venit"...cand am vazut ca incepe din ce in ce mai tare,mi-a disparut zambetul...m-am uitat la Richard,si am fugit amandoi la fata.... Se trezise,saracuta,din cauza zdruncinaturii....a luat-o Richard in brate,si am fugit toti la usa....nici nu stiam unde sa stam...nici nu puteam sta in picioare,ne rezemam de pereti,ne-am lasat pe vine,sa nu cadem. Incercam sa ne pastram calmul si zambetul pe buze pt fata,sa nu se sperie...
Cand e un cutremur de 30 de secunde,par atat de lungi acele amarate de secunde....cutremurul asta parea sa nu se mai termine,era din ce in ce mai puternic,mintile ne erau blocate,ne simteam prinsi ca intr-o cusca si nu puteam iesi...nu aveam unde! Am inceput sa ma rog,sa fac cruce...ma rugam pt copilul meu,in primul rand,numai la ea ma gandeam...
Cand a inceput sa se calmeze,i-am multumit lui Dumnezeu ca nu s-a daramat cladirea,ca inca mai eram in viata...am iesit pe hol...o vecina tremura cu catelul in brate,noi unii in altii,imbratisati si bucurosi ca am scapat,dar inca in stare de soc.
Pe la 15:15 a venit al doilea(ca marime,aprox 7,4grade) si multe altele care nu erau deloc infricosatoare...toata ziua am simtit ca ma misc,ca se misca pamantul sub picioarele mele,imi venea sa vomit de frica. M-am trezit la fiecare 30-40 min de frica unui alt cutremur...am simtit unul pe la 5 dimineata....

A fost cel mai socant moment al vietii mele,nici nu am cuvinte sa descriu cum a fost si ce am simtit...acum stau cu teama din cauza reactorului nuclear...dar cat de cat,ne-am linistit....dar oamenii din nordul Japoniei... ei isi plang mortii,isi cauta disparutii,spera ca va veni cineva sa-i salveze,indura foame si frig,disperarea de a nu putea lupta pt vietile lor si a celor dragi.....si privesc cu neputinta la locul pe care au fost casele lor,scolile,cimitirele....pentru ei nu s-a terminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Lumi, prin cate ati trecut M-am gandit la tine si asteptam ca dai un semn ca sunteti bine, ma bucur ca sunteti nevatamati! Este ingrozitor ce li s-a intamplat acelor oameni! Doamne-ajuta sa nu se intample nimic cu reactorul ala si aici sa se fi sfarsit seria nenorocirilor... Te imbratisam cu drag, toate fetele erau ingrijorate pentru voi, ce bine ca ne-ai scris ca sunteti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lumi

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Magda

Lumi cand va intoarceti?

Mihamora la multi ani (cu scuze de intarziere)

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Lumi, . Ce ma bucur ca sunteti bine. Toata ziua m-am gandit la voi. Cand poti, mai da-ne un semn sa stim ca sunteti ok.
Ce tragedie, . Ma tot gandesc la saracii oameni.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza

Lumi am vazut la TV ca aeroporturile sunt inchise...Richard ce zice? nu plecati mai devreme la Londra odata ce se redeschide traficul aerian? ma gandesc ca pana pe 22 mai sunt 10 zile si inca sunteti in pericol...va imbratisez tare tare si sper sa plecati repejor de-acolo...nu mai zic ca ma doare sufletul pt ca a trebuit sa treceti prin situatia asta.

Si tot ziceai tu ca ai vrut sa vada si mama ta Tokyo, uite ce "noroc" a mai avut si ea, in loc sa se bucure de civilizatie se intoarce acasa cu o spaima buna

eu ma gandesc mereu la voi

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Mihamora La multi ani !
Magda cuvintele sunt de prisos...ai dovedit ca esti o femeie puternica si vei fi asa pana la capat...se vor termina toate curand, ai incredere
Floricik ce ma enerveaza comparatiile astea stupide...adica la 1 an copilul ala zicea singur: "mami fac caca, mami fac pipi" sau mai degraba se ducea singur la olita si isi facea treaba si se mai stergea si singur la fund, nu?
Sabina mea nu vrea sub nici o forma sa stea pe olita, am incercat de n ori, nu vrea si gata...o las in pace in legea ei, va sta cand va fi pregatita.

Monis asa e cu posta romana, risc sa-mi ajunga praf de pufuleti, dar poate macar unul ramane intreg sa vad daca-i plac la maimutica

Alexa nu te uita nimeni, stai linistita...stim ca micuta Maysaa iti ocupa tot timpul...cand mai ai timp mai pune pozici sa vedem si noi printesa

noi azi mergem la party ... o sarbatorim pe nasica si pe fetita ei ... abia astept ...si afara e asa frumos... A VENIT PRIMAVARA !

pupici la toata lumea

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput