Prietene la bine si la greu - 111

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lumi ma da un semn te rog! Toata ziua m-am gandit la voi

LA MULTI ANI MIHAMORA

Floricikule "soacrata' asta este . Maya nici nu sta pe olita

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Vai am vazut la stiri ce dezastru a fost in Japonia, sarmanii oameni nu vreau sa fiu in pielea lor, Lumi sper ca esti bine.
Se duce naibii pamantul asta, nu ne mai rabda, suntem prea pacatosi. ( nu va suparati pe mine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

monis trebuie sa recunosc ca nu...dar,e cazul ca ma lasa hard-ul..

mai,ce nenorocire in japonia!!!

va fugim pana la 'na-sa'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Seara buna, fara nenorociri, Lumi ma gandesc mult la voi! Mihamora Haidi da un tort, ca stam aici sa te pupam, sa-ti uram, sa-ti cantam! La minunati ani plini de senin! Tina si Lili Sunteti tare dragute, multumesc ca mi-ati raspuns. Am notat. Monisule Nu cred ca voi intreba de acasa, adica nu stiu unde voi sta. Magda Nu am cuvinte. As vrea sa-ti pot promite ca va fi bine, as vrea sa pot face ceva pentru voi si ma simt impotenta. De atatea ori m-am intrebat "de ce nu se plange, de ce nu se descarca macar?". Imi pare nespus de rau ca treceti prin asa ceva, trebuie sa fie cumplit. Nu pot decat sa iti doresc enorm de multa putere si sa aveti parte de sanatate!Iar pe fuga, iar superficial, atat ma lasa munca. pe toata lumea Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Mihamora la multi ani si multa fericire.
Am vazut baieti frumosi tare.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Andre, buna intrebare, multumesc mult pentru raspuns.
M-ai facut sa-mi amintesc de ce nu ma plang: pentru ca atunci cand s-a intamplat prima data "povestea" a fost atat de greu incat nu mai exista loc sa ma plang, nu mai exista loc decat pentru incredere si optimism.
Atunci am inteles ca atunci cand situatia este cu adevarat grava nu te mai plangi ci doar actionezi. Cand mai ai loc si timp sa te plangi inseamna ca inca nu ai ajuns la limita.
Si imi pare bine ca m-ai facut sa imi amintesc asta si sa imi dau seama ca, daca acum imi permit sa ma plang, este pentru ca de fapt nu este chiar atat de greu.

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Magda, imi place tare mult de tine esti foarte puternica. Te admir pentru ceea ce esti si cum pui problema. Daca te putem ajuta cu ceva suntem aici
Lumi, cum mai sunteti, ce mai este acolo. Numai la voi m#259; gāndesc si sper sa ajungeti cu bine acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

La multi ani Mihamora! Sa fii fericita si implinita pe toate planurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Pufuletii aia din mei de care povesteati la un moment dat,de unde ii luati?

mi-au promis cei de la magazinul bio de la p-ta 1 Mai ca aduc curand si o sa iau mai multe pungi si pentru cine mai vrea de pe aici, ca vad ca sunt o raritate....

Vreau si eu!!!!
Sunt cei care arata ca niste bilute? La baga o data in gurita si gata? Eu am primit de la cumnata-mea 2 pungi de pufi din astia. Lui Pinky ii plac teribil. Ii baga o data in gurita, fara sa mai muste din ei. Binenteles, ca ii baga, ii scoate, sterge parchetul cu ei, apoi ii papa. Dar, in fine, e o alternativa la celebrele si deja obositele rondele de multi-cereale, de care nu mai e tentata.
La ce pret sunt?
Oare numai la magazinul tau s-or gasi??

Am gasit un magazin bio, de fapt super-market de produse naturale Ki-Life, la Piata Amzei, nr 17. Au preturile asa si asa. Puteti gasi multe chestii interesante pe acolo. Ei zic ca au si site ki-life.ro , dar mie nu-mi merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
MIHAMORA! sa fii fericita si iubita de frumoasa ta familie pana la adanci batraneti!

Lumi_R, abia astept si eu un semn de la voi. Toata ziua am pandit forumul pentru asta.

Magda, pentru tine, din tot sufletul. Ma rog la DD sa va dea putere sa treceti cu totii cu bine peste probleme.

Pup toate fetele.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput