Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(19)
Raspunsuri - Pagina 20
sugubina spune:
ioanast si eu simt ca imi fuge ziua repede repede.. Si simt uneori ca sunt prizoniera, mai ales cand sunt singura cu Puficele ca lucreaza Pufi. Tre sa incercam sa descoperim libertatea in aparenta prizonieratului; cred ca conteaza si cum ne montam ca atitudine. Tu iesi afara cu el? Pe mine ma ajuta mult soarele, plimbarile la aer..ma intorc alt om.
Da crisuletz ce faci nu ne mai iubinizezi? ce face Eva? sunteti bine, sper..
Joy ce distractie e cu jumperul alaaa, genial! ce chiote!
Isi consuma energia si dupa duarme bine
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Ioana, schimba semnatura! Pai cred ca toate trecem prin asa ceva, mai ales mamele cu 2-3 copilasi!Eu una nici la paine nu ma duceam nemachiatasi acum am avut zile cand ma intrebam: "Dar eu m-am pieptanat pe ziua de azi?" Acum ca s-a facut vremea frumoasa, ies cu bebe zilnic, deci sunt nevoita sa ma pieptan. Amalia, cum au iesit analizele? Kamik, s-a rezolvat problema cu vomitatul? Crisuletz, ati inceput diversificarea? Cum e cu refluxul? |
Beatrice , doar am recoltat azi, rezultatele vin... peste cateva zile.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
heidy spune:
Seara buna..
Sunt super alergata asa ca imi cer scuze ca nu stau mai mult. Am pus si noi poze de la botez in contul comun si la semnatura (numai ca acolo cred ca sunt vreo suta).
Va pup si sper sa revin dupa ce culc dinozaurul sa fac capitol nou si sa mai stam la povesti.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui heidy Seara buna.. Sunt super alergata asa ca imi cer scuze ca nu stau mai mult. Am pus si noi poze de la botez in contul comun si la semnatura (numai ca acolo cred ca sunt vreo suta). Va pup si sper sa revin dupa ce culc dinozaurul sa fac capitol nou si sa mai stam la povesti. Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
ff frumoase pozele si voi mai frumosi
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
gabriella1 spune:
buuuuuuuuey, am un copil supraponderal
Am fost aseara la dr si are 6,700 kg.Conform greutatii de la nastere acum cantareste cat trebuia sa aiba la 5 luni.
So,de la 4 luni bagam supa de legume.Numa' ca domn dr nu stie cum plange Tudor cand ii este foame.
Gabriela
mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
letzy81 spune:
Va citesc cu mare drag
Sunt pe fuga..vroiam sa-i spun lu' Simonique sa-i dea si un probiotic lui bebe.Sandra a fost tare deranjata la stomacel din cauza antibioticelor.De fapt nici acum nu si-a revenit complet dar e mult mai bine.Riscul era sa ne pricopsim si cu o enterocolita.
tuturor
adipapazi spune:
ioanast, welcome to the club. si eu am trait aceste stari si plangeam non stop si urlam la toti si atunci am decis ca pt sanatatea mea si linistea caminului si a casniciei ies every day singura din casa. azi la masaj, maine la carrefour, poimaine la o cicoritoare, apoi la ginecolog, la farmacie, sau pur si simplu dau 5 ture in jurul blocului. nu imi ridica nimeni statuie daca sacrific totul pt familie, nici nu ma desconsidera nimeni daca lipsesc nitel de acasa. de cand fac treaba asta e totul mult mai ok. oricum, eu eram neiesita din iunie, de cand am fct cerclajul. iti dai seama cate frustrari se adunasera. apoi m-am ingrasat de la 62 la 90 si nu stiu cate kg, fara nr, fara nr fara nr.cand m-am vzt in oglinda am innebunit, ca inainte aveam 60 in talie si sotzul ma alinta "supa de oase", iar acum mai bine ma sareai decat sa ma ocolesti.rasfata-te macar 5 minute pe zi. e mai important ca mama sa existe si sa traiasca mult decat sa ajunga surmenata si mega stresata la un moment dat.omorati-ma, bateti-ma, ziceti ce vreti, dar eu recunosc ca 1-2ore/zi sunt o mama denaturata.pup talpile bonei si ale soacrei.
Lidia_P spune:
noi ne-am hotarat, daca gasim maine la baby expo jumper o sa cumparam in loc de premergator...si cred ca o sa luam si un tarc pt la vara sa il pun in curte ca sa nu am grija copilului ca aduna cine stie de pe jos
ALEXA1985 spune:
Buna seara.
Am fost si noi azi la control. Lavinia inca haraie putin de la bronsolita si ne-a introdus si aerosolul cu Ventolin. E atat de frumos afara si eu nu pot iesi cu ea. Am auzit ca se va strica iar vremea?
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui adipapazi ioanast, welcome to the club. si eu am trait aceste stari si plangeam non stop si urlam la toti si atunci am decis ca pt sanatatea mea si linistea caminului si a casniciei ies every day singura din casa. azi la masaj, maine la carrefour, poimaine la o cicoritoare, apoi la ginecolog, la farmacie, sau pur si simplu dau 5 ture in jurul blocului. nu imi ridica nimeni statuie daca sacrific totul pt familie, nici nu ma desconsidera nimeni daca lipsesc nitel de acasa. de cand fac treaba asta e totul mult mai ok. oricum, eu eram neiesita din iunie, de cand am fct cerclajul. iti dai seama cate frustrari se adunasera. apoi m-am ingrasat de la 62 la 90 si nu stiu cate kg, fara nr, fara nr fara nr.cand m-am vzt in oglinda am innebunit, ca inainte aveam 60 in talie si sotzul ma alinta "supa de oase", iar acum mai bine ma sareai decat sa ma ocolesti.rasfata-te macar 5 minute pe zi. e mai important ca mama sa existe si sa traiasca mult decat sa ajunga surmenata si mega stresata la un moment dat.omorati-ma, bateti-ma, ziceti ce vreti, dar eu recunosc ca 1-2ore/zi sunt o mama denaturata.pup talpile bonei si ale soacrei. Adi, mami de ana si ioachim |
perfect deacord cu tine si eu tot imi propun dar nu reusesc
off dar promit ca o sa ma straduiesc mai tare
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)