Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(19)
Raspunsuri - Pagina 19
ioanast spune:
Buna fetelor!
Mi-a fost dor de voi dar nu am reusit pana acum sa ma reculeg si sa incep iar sa scriu.
Noi suntem in mare bine, bebele meu (Tudor) e foarte frumos si cuminte (cam suna a lauda de sine dar asta e:-)) Face pe 16 martie 4 luni. E un bebe minunat, sta destul de mult sa se joace si singur acum de cand i-au trecut colicii deci e chiar ok. Noaptea se scoala in general o data, am inceput de curand sa ii dau doar ceai noaptea in speranta ca va renunta la sculat.
Am inca lapte, doar jumatate de masa de seara e lapte praf.
Si desi lucrurile merg bine, am totusi asa o continua senzatie de nemultumire. Simt ca nu am timp de nimic (desi am bona de ajutor), fetita mea de 4 ani vine mereu cu raceli de la gradi si atunci incepe cosmarul. Tinem copiii in camere separate, asta inseamna ca obligatoriu trebuie sa fie tot timpul 2 adulti la dispozitia lor. Si mai neplacut, acum la ultima raceala a ei, am luat si noi parintii asa ca am inceput sa umblam numai cu masti prin casa pe langa bebe de frica sa nu ia si el. Deci e ca la nebuni la noi. Si simt ca asta a devenit o obsesie asa si o teama permanenta la mine: sa nu raceasca cumva.
In plus sunt foarte grasa, nu reusesc sa tin nici o zi de regim, apropos am vazut ca sunt fete care tin dieta desi alapteaza, nu ati vrea sa imi dati si mie niste hinturi?
Simt ca ma prostesc pe zi ce trece, imi zboara ziua printre degete, singurul timp al meu ar fi intre 9 si 12.30 cat e fetita la gradi, dar in timpul asta am si un alaptat, si uite asa ziua zboara....Si ma simt cumva prizoniera si fara vointa sa ma salvez cumva din starea asta. Daca as reusi macar atat: sa slabesc si sa ii fac un program fix de mese bebelusului si tot ar fi foarte bine. Bona mea este super, ma ajuta cu tot sufletul ca o bunica, cred ca sunt io prea rasfatata si nebuna la cap. Voi ce credeti? A mai trecut cineva prin stari similare?
38+ si mami de Irina (10.02.2007)
beatrice75 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anymona
am pus la semnatura....nu pe contul comun Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) poze |
Multumesc de atentionare!
Vaiii, ce mare s-a facut Robert!Nu-mi vine sa cred!Ce copii frumosi!Par ca-ti seamana amandoi!
beatrice75 spune:
Ratusca, eu cred ca esti suparata pe noi, nu ca nu ai ce ne povesti!
Diana, iar te-ai ascuns?
Ukume, Inacat???????????
beatrice75 spune:
Ioana, schimba semnatura!
Pai cred ca toate trecem prin asa ceva, mai ales mamele cu 2-3 copilasi!Eu una nici la paine nu ma duceam nemachiatasi acum am avut zile cand ma intrebam: "Dar eu m-am pieptanat pe ziua de azi?" Acum ca s-a facut vremea frumoasa, ies cu bebe zilnic, deci sunt nevoita sa ma pieptan.
Amalia, cum au iesit analizele?
Kamik, s-a rezolvat problema cu vomitatul?
Crisuletz, ati inceput diversificarea? Cum e cu refluxul?
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Sofia a avut jumper, uitati aici Abia astept sa-l pun si pe Leon cand va mai creste. Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Vreau si eu!
De la cate luni ii putem pune?
Joy21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Vreau si eu! De la cate luni ii putem pune? |
Am verificat pe siteul lor (jolly jumper) si scrie ca bebe poate fi pus de la 3 luni. Credeam ca se poate mai tarziu. Poate facem o tentativa zilele acestea
sashenka_h spune:
da chiar si MIRUNAM lipseste de mult si EVA. unde sunteti fetelor???
este super ok jumper-ul
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Joy21
Am verificat pe siteul lor (jolly jumper) si scrie ca bebe poate fi pus de la 3 luni. Credeam ca se poate mai tarziu. Poate facem o tentativa zilele acestea Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
sa ne spui si noua daca incerci
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Sofia a avut jumper, uitati aici Abia astept sa-l pun si pe Leon cand va mai creste. Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
maamaaaaaa ce mortal........ superr