INSEMINARE 76

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Salut,

Uite, ca nu sa nu mai fie atat de linistie, apar si eu pe aici.
Vin direct de la dr si se pare ca ne pregatim de o IA luna viitoare.
Mi-a dat deja schema cu Femara si Menopur. Am citit acum pe net prospectul la femara si am gasit un avertisment al producatorului. Mai bine nu citeam pt ca mi-a cam scazut moralul.
Am cateva intrebari:
- Femara e medicamentul uzual folosit sau mai exista si altul ?
- Mai exista cineva cu trombofilie pe aici care a facut IA ? Daca da, ati urmat vreun tratament special in timpul stimularii ? Am vazut ca Femara creste riscul de tromboza

Multumesc mult

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

QiaoBingsora mea pe timpul stimularii (menopur) a facut clexane si a continuat pana i-a venit ciclu din pacate nu i-a reusit IA Ei i-a recomandat hematologul sa ia clexane pe stimplu stimularii.
Ar trebui dsa discuti cu medicul daca ai indoieli in ceea ce priveste tratamentul.
Bafta multa!

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albuaura spune:

buna fetelor as vrea sa ma inscrieti si pe mine la aspirante.Sotul diagnosticat cu azoospermie eu cu ovare micropolichistice am facut 2 IAD cu dr.CEZARA nereusite stimulare cu ova-mit.Pentru urmatoarea mi-a dat Gonal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

QiaoBing, de ce nu-i scrii dr. U. cu ce medicamente faci stimulare? Poate o sa-ti de-a clexane de la inceputul stimularii.
Eu fac IA dupa pasti si vreau sa merg la dr. U in a 2-a zi de c.m.(cand fac si eco), ca sa-mi stabileasca doza de clexane. Initial dr. U a zis ca-mi da la test pozitiv, dar parca mi-e frica sa fac IA fara clexane.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

am fost la dr U la inceputul saptamanii tocmai ca sa vad ce ar trebui sa fac in caz de vreo procedura (la momentul acela nu hotarasem inca daca o sa fie FIV sau IA), dar dansa a zis sa nu ma grabesc inca si sa mai incercam natural. o sa ii mai dau un mail inainte sa incep totusi sa vad ce zice.

alexa78 eu fac prima eco in z8. hmmm ...

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetelor ...II, a doua este foarte slab vizibila dar este pozitiv , diseara ma duc sa iau rezultatul de la beta ...intru si va anunt testul l-am facut in z12 de la IA.....nu va pierdeti speranta

-------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

fetelor ...II, a doua este foarte slab vizibila dar este pozitiv , diseara ma duc sa iau rezultatul de la beta ...intru si va anunt testul l-am facut in z12 de la IA.....nu va pierdeti speranta

-------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Macarie FELICITARIIIII ! SARCINA USOARA SI LA TERMEN !
Cred ca esti .. ma bucur f mult ca in sfarsit dupa atatea teste negative tu ai spart gheata sper sa ne tragi si pe noi dupa tine
TE ASPTEPTAM CU BETA MAREEEEEEEEEEE

]]

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

bravo Macarie
qiao iti amintesti cand povesteam eu de seria de 3 IA la Albu? Face prima monitorizare in ziua 8 deoarece ai stimulare f usoara si urmareste doar momentul in care cei 2-3 foliculi ajung la maturitate pentru a-ti administra pregnylul. Ii poti spune ca doresti mai multe monitorizari, dar asta doar daca prinzi drag de maciuca fermecata...adica, in ziua 8 vede si endometrul, deci nu prea vad ce-ar urmari...bineee, exceptand maciuca fermecata

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Felicitariiiiiiiiii Macarie !

Hai cu beta mareeeeee !!!!!!!

Sarcina usoara si un bebel sanatos si la termen !

Stiam eu ca bebei nou nascuti ,
trag dupa ei altii sa vina !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Macarie cu ce ai facut stimulare?
Ai primit tratament de sustinere dupa IA?

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica hai ca vorbim pe toate partile
multumesc, dar nu am prins drag de maciuca . azi oricum m-a luat prin surprindere cu o recoltare pt secretii. sotul a zis pas la o partida de muls pt repetarea spermogramei, pe motiv ca nu e pregatit psihic. poftim rasfat, de parca eu eram.

Mergi la inceput