INSEMINARE 76
Raspunsuri - Pagina 11
mikado spune:
aruam imi pare rau
pupici
si mult curaj, o sa vina luna in care uratii n-or sa-si mai faca aparitia
bobo ar fi bine sa ne zici si intervalul de referinta al laboratorului , asa nu putem sa-ti zicem nimic .
fetele, voi unde ati facut analizele de trombofilie?
albuaura spune:
nu are rost sa repet testul ptr.ca au venit uratii azi si stiam de la prima inseminare ca vin a 19-a zi.Mersi pentru incurajari
a_elena spune:
aruam, sunt alaturi de tine si imi pare tare rau. Stiu prin ce treci, doar si eu am trecut prin DOUA NEREUSITE si credeam ca se rupe cerul peste mine. E greu, foarte greu, dar capul sus, ambitie multa si ai sa vezi ca intr-o zi vom fi cu toate mamici si ne vom putea tine puiutii in brate asa cum visam.
Eu sunt dispusa s-o iau din nou de la capat si nu ma las pana nu reusesc. TREBUIE SA REUSIM!!! Cu credinta in Dzeu vom invinge!
Salutari si pupici noua, alexa78, aruam si celorlalte de aici, succes!
alexa78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikado fetele, voi unde ati facut analizele de trombofilie? |
Mikado, eu am facut la matei basarab profilul de investigatii pentru trombofilie si polimorfismul genei PAI-1. La Synevo am facut mutatia factorului XIII.
Am vazut ca se pot face si la Medlife.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
mikado spune:
alexa , acolo te-a trimis dr.Moisa, nu?
eu am schimbat medicul, si nu eram hotarata daca sa le fac la Synevo sau Medlife ...cred ca le fac la Medlife, tot merg la eco.
alexa78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikado alexa , acolo te-a trimis dr.Moisa, nu? eu am schimbat medicul, si nu eram hotarata daca sa le fac la Synevo sau Medlife ...cred ca le fac la Medlife, tot merg la eco. |
Mikado, eu majoritatea analizele de infertilitate le-am facut la Medlife. Initial am fost la un medic de acolo.
Cand am ajuns la dr. Moisa, ea mi-a recomandat clinica Maitei Basarab. Nu stiam ce clinica este, dar am reptat acolo o parte din hormonii facuti la medlife si am obtinut rezultate similare. Asa am capatat incredere si in Matei Basarab, iar acum daca am analize de facut aleg intre Medife si Matei Basarab in functie de pret.
Niciodata dr. Moisa nu a zis nimic daca am facut analizele in alta parte, a zis ca eu aleg.
Tu alegi unde sa le faci, important e sa ai incredere in clinica respectiva.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
mikado spune:
da,nu conteaza unde sunt facute atat timp cat rezultatul este ok . te-am intrebat , pentru ca, mie dr. Moisa mi-a recomnadat clar sa fac unele analize la Matei Basarab..
Zuzet spune:
Buna fetelor,
asa cum scriam si in postarile anterioare, maine voi face IA cu Dr. Ion, prepararea o va face Dr. Moisa, cu care am si discutat astazi. As vrea sa lamuresc un lucru cu privire la cat timp rezista spermatozoizii tratati si coafati pentru inseminare. 24 de ore. Citisem in acest topic ca rezizsta doar 6 ore si cand i-am spus lui dr. Moisa, a zis ca e o mare prostie.
So...dragele mele, avem mai mult timp la dispozitie :-). Speram csa fie cu folos.
Eu fac inseminare pe ciclu natural, astazi mi-a facut pregnilul, vedem maine ca va fi.
Seara frumoasa
gabrielarusu spune:
Zuzet , multa bafta pt. maine o sa se lase cu 
si eu vineri am de facut histero. cu dr Ionut , am niste emotiii cat casa i-mi e frica tare ca i-mi va face fara anestezie.
sper viitoare mamica
aruam spune:
Fetelor multumesc pt sustinere ce m-as face face fara voi
.
Faptul ca ne intelegem si ne sustinem una pe alta pe mine ajuta sa depasesc mai usor problemele .
Momentan nici nu stiu ce sa fac ,probail o sa iau o pauza pana dupa Pasti simt nevoia sa ma linistesc ca de inseminari nu mai vreau sa fac pana nu descopar motivul infertilitatii.
Mikado la ce medic te-ai dus pana la urma ?
Zuzet multa bafta !
in 2011 o sa fiu 
Doamne ajuta