Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)
Raspunsuri - Pagina 9
doina_1984 spune:
Ana, primesc cu drag o cafea.
Nici eu nu am avut o noapte prea linistita si nu din cauza lui Matei, ci a mea ca tot aveam impresia ca se trezeste l si nu-l aud. Am mai avut senzatia asta in prima luna dupa nastere si vad ca mai revine din cand in cand. Saracul copil dormea si eu ma sculam din juma in juma de ora sa ma uit la el.
Legat de exercitii fizice, eu inca nu m-am mobilizat sa fac ceva, mereu gasesc altceva de facut, de exemplu ieri am jucat monopoly cu sotu'.
Felicitari pentru progresele bebeilor!!!
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
just_me31 spune:
Buna dimineata ! Beau si eu cafeaua cu voi (doarme bebe).
Mai fetilii a mea mananca fffff putin , ieri a avut 5 mese cu un total de aprox 600ml , azi dimi a papat 100 . De luat in greutate ia , dar totusi de unde ?? cand citesc ca alti bebei mananca si 200 mi se face rau
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
just_me31 spune:
Voi mergeti in fiecare luna la bilant (masurat si cantarit)sau numai in lunile cu vaccin?
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi. Mai dam si noi o cafeluta cu mult lapte alaturi de sfintisori (mucenici).
Si eu m-am suit pe steper 2 zile si gata, nu ca era ceva in neregula, doar lenea. Mi-am facut masaj la burtica vreo saptamana dar m-am lasat si de asta, din acelasi motiv, lenea.
Mai , de mult vroiam sa va intreb, mai are vreo una linia negra pe burtica? la mine inca se vede, mai deschisa dar se mai cunoaste si fata are 5 lunite. Ana stiu ca intreba, dar pe la 2 luni ale Maiutei.
Liliana, daca vrei sa mai faci, uite o reteta de mucenici:Faina alba 600g, drojdie juma de cub, lapte 125 ml laptele sa fie cald, nu fierbinte - sau apa in post, zahar 150 g, oua 2 buc, plus 1 galbenus pt uns, unt 80 g ,in varianta de post inlocuiti untul cu ulei, sare 1 lingurita, miere, nuca macinata. Eu le-am pus in masina de paine la framantat si apoi am scos aluatul am facut opturile, le-am copt, insiropat , uns cu miere si dati cu nuca.Pt sirop va trebuie 300ml apa+150g zahar+arome de vanilie si rom(se fierb putin si se lasa la racit)+coaja rasa de lamaie(se adauga in siropul mai racorit). Se scufunda in sirop cate un min pe fiecare parte cat sunt fierbint, se ing cu miere apoi si se presoara nuca. Scuze de
Va si sa aveti o zi insorita.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Just_mi, cam asa papa si a mea si ea in greutate, cand papa cu bibe, nu trecea de 120 ml niciodata.Acum mai mult de 6-7 min nu papa si am o dolofanica, la 4 luni juma avea 7425g si 68 cm.
Noi mergem in fiecare luna la cantarit, mai nou mergem la o pediatra si dr. de fam o vizitam numai la vaccinuri si nici nu o mai cantarim acolo ca nu-i exact cantarul. Prob ca o sa mai mergem asa inca vreo doua luni si apoi mai rarut la 2-3 luni.
Cica se incalzeste. Ce bine, dar parca vad ca mai vine un frig cand sunt babele pe vechi, sa-si scuture cojoacele ( asa imi zicea bunica cand se intorcea cate o zi friguroasa).
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
ancamak spune:
Buna dimineata!
Noi ca de obicei am dormit foarte bine .
A intrat bunica[mama soacra] in priza si incearca sa ne rezolve azi cu ecograful. Daca se adevereste, doamne fereste, diagnosticul mergem la Constanta la un foarte bun medic ortoped pediatru.
Ieri am umblat numai cu gluga si acum ma doare gatul si urechile.
Multumim de cafea, adaugam si noi miere si lapte
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
pop_adelina spune:
buna dimineata! multumim de cafea Ana!
just me, al meu mananca f putin si nici nu ia cum trebuie in greutate! eu nu mai stiu ce sa fac cu el, asa ca incerc sa ma resemnez! vom face analize periodic, si atata timp cat e sanatos, sa manance cat o vrea ca prea m-am chinuit si l-am chinuit si pe el cu mancatul! azi dimi la 6 a trebuit sa ma trezesc sa ma mulg ca imi explodau sanii, iar el nu a vrut sa pape! am muls 120 ml in 10 min somnoroasa si cand s-a trezit am vrut sa-i dau cu bibe sau cu canita...esec total! cu seringa de la nurofen i-am dat vreo 30 ml dar s-a enervat f tare asa ca m-am oprit! ieri a stat 4 ore jumate fara sa manance nimic si cand in sf a mancat, credeam eu ca o sa ma rupa cat o sa pape...dar el tot cu un san s-a saturat!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
ANA, foarte buna cafeaua
ADELINA, lui Darius. Ce incantat e el in jumperoo
Cat mananca bebe? Greu de spus...al meu uneori mananca doar dintr-un san, alteori mai vrea si din celalalt, uneori mananca la 2 ore jumate, alteori la 4 ore...
Asta noapte vlad a dormit bine, adica atat de bine si de linistit incat a avut chef de joaca pe la 3 jumatate, apoi la 6 si la 8 jumatate l-am gasit invers in patut, adica si cu capul in locul unde il pusesem cu picioarele dar si pe burta, se juca in liniste.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
Mari-Mariuk spune:
ANCA, speram si noi sa te linistesti azi.
ORAMONA, linia neagra am avut-o si inainte, deoarece am culoarea naturala de asa natura( bronzata din nastere)
BIANCA, am vrut sa te intreb mai demult dar am uitat: MAIA are un semn in frunte...e vreo zgarietura cumva? Sau doar cicatrice ramasa? Am incercat sa imi dau seama ce e, dar nu am reusit...(sper ca nu deranjeaza intrebarea)
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
ancamak spune:
Si Ionut azi dimineata la ora 6 se juca linistit in patut, doar cand ne-a simtit prin camera a inceput sa miorlaie un pic.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie