Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)
Raspunsuri - Pagina 5
pop_adelina spune:
idalis, mie dr neurolog mi-a zis la 6 sapt sa-l pun treptat si progresiv pe burta! nu sa-l chinui, ci cate putin, pana se obisnuieste!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Bianca-Elena spune:
Mamici,Maia mea ieri si azi a exersat statul in cap,eu nu mai stiu ce sa ma fac cu copilul asta,tot timpul face cate ceva,ma intreb uneori daca e normal asa ceva.
http://i1011.photobucket.com/albums/af231/tarba_bianca/DSCF2710.jpg
Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca-Elena Mamici,Maia mea ieri si azi a exersat statul in cap,eu nu mai stiu ce sa ma fac cu copilul asta,tot timpul face cate ceva,ma intreb uneori daca e normal asa ceva. http://i1011.photobucket.com/albums/af231/tarba_bianca/DSCF2710.jpg Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010 POZE MAIA-STEFANIA |
"bai ma lesi!"
fenomenala bebelina! de fapt nu mai e bebelina la ce face..e domnisoara!
bravo !!! pana diseara astept poza cu primii pasi..ok?
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
Bianca-Elena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui idalis
"bai ma lesi!" fenomenala bebelina! de fapt nu mai e bebelina la ce face..e domnisoara! bravo !!! pana diseara astept poza cu primii pasi..ok? Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) poze si video Tavis varsta lui Tavis |
la cate prostioare face cred ca ma asteapta vremuri grele cu ea
POZE MAIA-STEFANIA
simona24 spune:
ziua buna si de la noi!
am vesti de la donna. tudor a scapat de bronsiolita, DAR a facut infectie urinara... iar ea este fff racita; aseara a avut temp 38.4. inca nu stie cand le da drumul acasica. am s-o mai sun si maine, sa aflu ce mai fac.
matei apapat azi 3-4 lingurite de piure de legume. cand l=am vazut ca se stramba,l-am lasat in pace, i-am dat lingurita si a "pictat" un pic p bavetica.
tocmai mi-a adormit in brate... il asez in patut si ma bagsi eu la nani.
pupam!
uitasem! sa ne traiasca sarbatoritii! aura, ce ne dai bun??/
idalis spune:
donna si tudor sa va faceti bine repede. Sanatate multa si pupici .
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
oramona spune:
Sa vad ce imi amintesc.
In primul rand multa sanatate pt Donna si Tudor. Va asteptam alaturi de noi cat mai curand.
Bravo Tavis, la cat mai multe ntoarceri.
Si a mea papa mai bine din sanul drept, cred ca-i vina mea ca i-am dat mai mult ca imi este mie mai comoda pozitia . Noi nu am inceput diversificarea, mai avem o luna, asteptam sa facem 6 ca ne merge bine cu lapticul de la mami.
Noi ne luptam cu dermatita atopica cu toate ca papa PM. O sa exclud eu cioco si o sa o intreb pe pediatra de cafea.
Maia e fenomenala. Sa o tina tot asa.
Va invit la mucenici. Au iesit deliciosi. Am facut poze dar nu le pot descarca, poate maine va arat.
Gata , va
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
MAIA, ia aseaza-te in patut si stai cumintica atat timp cat e mami langa tine, cand pleaca din camera fa ce vrei, dar nu asa ca o sperii!
Am vazut si intoarcerile lui Tavis. Bravoooo!!!
offff, problema grea diversificarea asta...stau si ma intreb: cum naiba copiii crescuti dupa cum le tuna mamicilor prin cap sunt bine-mersi, nu se imbolnavesc, nu au probleme cu stomacul si multe altele??? Am vazut la sate(pe unde am tot predat) copii ce de la 3-4 luni au mancat ciorbita sau supa facuta si cu sare si cu ulei/untura si cu prajeli, etc si plesneau de sanatate!!! eu am inceput diversificarea lui Vlad pentru ca asa am considerat/vrut eu, nu am ascultat de sfaturile medicilor.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
idalis spune:
stiu si eu un exemplar care la 2 luni bea lapte de vaca, la 3 luni papa galbenus de ou cu mamaliga...etc. Acum la 2 ani alearga desculti prin noroi, se spala cu apa de ploaie si n-are dermatita atopica :)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
Bianca-Elena spune:
Mari,m-a amuzat copios postarea ta.cred ca Maia o sa-ti urmez4 sfatul
eu cu diversificarea am facut dupa capul meu si instinctul de mamica dar in termenii specifici varstei.Pana acum nu mi-a refuzat nimic si mananca cam 3 mese de mancare pe zi si 5 sticle de lapte de 120 ml.
POZE MAIA-STEFANIA