Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

am fost si noi putin afara dar e vaaant mare!
idalis, e super "micutul" Tavis!
anca, doamne ajuta sa fie bine! apropo de ecografii, noi am facut pe la 6 sapt transfontanelara si la sold si trebuia sa repetam la 3 luni! am amanat eu putin si pe cand am sunat pt programare tipa respectiva are ceva probleme si nu o sa revina curand la munca! initial a zis 3 sapt si ieri am sunat si tot nu a revenit! asa ca trebuie sa cautam alt dr! fetele din cluj, pleaseeee recomandati-mi pe cineva f bun! eu de asta eram f multumita dar..., cine stie ce probleme o fi avand, ca era f abatuta la tel!
noi continuam cu diversificarea, desi dupa emisiunea de ieri de pe Antena2, cu dr ala, imi scapa numele, parca sunt frustrata ca am inceput asa de repede, dar asta e, daca a luat asa putin in greutate, mi-a fost frica!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina
noi continuam cu diversificarea, desi dupa emisiunea de ieri de pe Antena2, cu dr ala, imi scapa numele, parca sunt frustrata ca am inceput asa de repede, dar asta e, daca a luat asa putin in greutate, mi-a fost frica!

De ce? Ce spunea?

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

De ce? Ce spunea?

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Spunea ce stiam cu toate...ca se incepe la 4 luni daca e pe LP si la 6 daca e pe LM.
Parerea mea e ca tot mama si copilul stiu mai bine.
Iata exemplul meu:
- Bia a fost pe LP, am incercat la 4 luni sa incep, nu a vrut deloc, isi facea greata, vomita ... asa ca am inceput la 5.
- Darian e pe LM, mi-am dorit din tot sufletul sa incep la 6 luni, bag de seama ca am inceput tot la 5...ce sa fac daca mananca din ora-n ora noaptea si la 2 ore ziua...sunt terminata si nici el nu e satul. Sa-i dau LP la varsta asta n-are sens, mai bine incep diversificarea.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

office, eterna poveste: sa nu se inceapa mai repede de 6 luni la copii alaptati exclusiv! si zicea de beneficiile LM, ca sist lor digestiv nu e maturat pana la 6 luni, ca se poate suprasolicita atat sist digestiv cat si rinichii....ca nu exista LM rau si copil sa nu se sature....chestii care deja le stiam, dar tot el a zis ca daca pana in 4 luni copilul ia mai putin de 500 gr e semn ca nu ajunge laptele, ceea ce se intampla cica ff rar! dar eu am lapte berechet dar D papa doar dintr-un san! uneori simt ca-mi explodeaza sanul si trebuie sa ma mulg!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua dragi mamici.
David e tot mai agitat din cauza dintisorului , dupa ce iese din gingie se va calma?

Ieri a fost foarte frumos alaturi de cei dragi mie numai ca, nepotica mea care are aproape 3 ani a stat numai pe langa David sa-l mangaie, sa-l pupe si s-a urcat pe spatarul de la canapea, am tot dat-o de acolo si intr-o clipa de neatentie din partea noastra, intr-o secunda, a cazut de acolo fix langa capul lui bebe. Era lipita de capul lui de am crezut ca l-a lovit. El nu a zis nimic decat statea cu ochii mari ca nu stia ce se intampla de tipam noi. Oof ce sperietura am mai tras, mi-a stricat toata ziua. Cred ca daca il lovea plangea nu? Si acum stau stresata din cauza asta.

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna ziua dragi mamici.
David e tot mai agitat din cauza dintisorului , dupa ce iese din gingie se va calma?

Ieri a fost foarte frumos alaturi de cei dragi mie numai ca, nepotica mea care are aproape 3 ani a stat numai pe langa David sa-l mangaie, sa-l pupe si s-a urcat pe spatarul de la canapea, am tot dat-o de acolo si intr-o clipa de neatentie din partea noastra, intr-o secunda, a cazut de acolo fix langa capul lui bebe. Era lipita de capul lui de am crezut ca l-a lovit. El nu a zis nimic decat statea cu ochii mari ca nu stia ce se intampla de tipam noi. Oof ce sperietura am mai tras, mi-a stricat toata ziua. Cred ca daca il lovea plangea nu? Si acum stau stresata din cauza asta.

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Dupa ce iese dintisorul gata cu durerea. Problema e ca s-ar putea sa iasa cat de repede si cel de langa el. Apoi abia o sa fie o pauza pana ies cei doi de sus.
Si eu zic ca ar fi plans daca l-ar fi lovit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Si fiu-miu are un san pe care nu-l place... Asa ca am schimbat pozitia si il tin si la sanul ala in aceeasi pozitie ca si cum ar manca din celalalt. De cele mai multe ori merge si suge si din ala.
Oricum, saracul stangul e clar subsolicitat, ca are mai putin lapte ca dreptul. Mai fac recuperari cu el, in sensul ca ii dau mai des din el tot la cateva zile, apoi iar scade...

In alta ordine de idei, am fost la kinetoterapeut pentru ceva masaj si gimnastica. Stiam ca fiu-miu e cam lenes, dra nu ca e si inapoiat.
Se pare ca e vina noastra; lui nu-i place pe burta, asa ca nu l-am pus. Urmarea? Nu se intoarce de pe spate pe burta sau invers, doar pe o parte se intoarce.
Sa nu-l mai tinem in fundulet in brate pana nu sta el... asta imi pare ciudata, o sa mai intreb.
Cert e ca daca nu sta pe burta nu va merge in 4 labe intai, ci mai probabil direct in picioare. Urmarile sunt de necoordonare fizica, cica fiecare etapa are importanta ei.
Asa ca azi a stat in 3 sedinte pe burta. Doar ca nu sta mai mult de 5 minute, si cica ar trebui sa cresc perioada treptat. Care treptat, ca dupa 3 minute se agita deja, la 5 minute plange.
Of! Chiar n-am crezut ca e mare chestie cu statul asta pe burta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Si fiu-miu are un san pe care nu-l place... Asa ca am schimbat pozitia si il tin si la sanul ala in aceeasi pozitie ca si cum ar manca din celalalt. De cele mai multe ori merge si suge si din ala.
Oricum, saracul stangul e clar subsolicitat, ca are mai putin lapte ca dreptul. Mai fac recuperari cu el, in sensul ca ii dau mai des din el tot la cateva zile, apoi iar scade...

In alta ordine de idei, am fost la kinetoterapeut pentru ceva masaj si gimnastica. Stiam ca fiu-miu e cam lenes, dra nu ca e si inapoiat.
Se pare ca e vina noastra; lui nu-i place pe burta, asa ca nu l-am pus. Urmarea? Nu se intoarce de pe spate pe burta sau invers, doar pe o parte se intoarce.
Sa nu-l mai tinem in fundulet in brate pana nu sta el... asta imi pare ciudata, o sa mai intreb.
Cert e ca daca nu sta pe burta nu va merge in 4 labe intai, ci mai probabil direct in picioare. Urmarile sunt de necoordonare fizica, cica fiecare etapa are importanta ei.
Asa ca azi a stat in 3 sedinte pe burta. Doar ca nu sta mai mult de 5 minute, si cica ar trebui sa cresc perioada treptat. Care treptat, ca dupa 3 minute se agita deja, la 5 minute plange.
Of! Chiar n-am crezut ca e mare chestie cu statul asta pe burta.

Si mama...

Suntem in aceeasi situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

liliana, Tavis nu cred ca a stat vreodata 3 minute pe burta. In plus cred ca l-am pus pe burta de maxim 15 ori. Azi s-a intamplat sa-l pun pe burtica ca se intindea dupa o jucarie...si deodata s-a intors. Eu n-am chinuit copilul daca nu-i placea pozitia. Ma gandeam ca odata tot se va intoarce ca doar nu va sta pe spate pana la 2 ani nu? Yo am intrebat si pediatra ca-mi faceam griji ca are 5 luni si nu vrea sa se intoarca, si m-a linistit. Intr-adevar mi-a zis ca e bine sa-l pun din cand in cand ca sa-si dezvolte musculatura spatelui, dar fara griji daca nu se intoarce.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Liliana, imi pare rau de vestile proaste, dar e adevarat...perseverenta in statul pe burta, pana la urma ii va placea! in leg cu mancatul doar dintr-un san, al meu nu mai are preferinte de san (a avut o perioada scurta pe la inceput) ci se satura doar dintr-un san, la urmatoarea masa din celalalt si tot asa! pana de vreo 2 sapt manca la 2 ore, rar la 2 h jum, so am decis sa cresc la 3 ore, dar tot doar din unul papa, pe cand il pun la celalat nu mai vrea! e teroare cu mancatul, in rarele dati cand reusesc sa-i dau cand e treaz, e ca titirezul, nu sta locului si sfarsim prin nervi si urlete, iar de cele mai multe ori il atipesc sa poata manca linistit! ma credeti fetelor ca uneori cred ca fac eu ceva gresit, ca nu ma pricep, as fi vrut sa pape mai bine, sa ia in greutate mai bine, sa nu incep diversificarea asa de repede!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput