Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Hai sa mai scriu nitel.

Va multumesc pt raspunsurile legate de liniuta de pe burtica, sper sa dispara cu totul.

Eu am fost pionier vreo luna, ca eram in clasa 1 cand a avut loc revolutia. Era bine ca eram multi copii, ne jucam afara si parintii nu-si facea griji ca ni s-ar putea intampla ceva. Si la bunici stateam uitata prin sat si nu am patit nimic. Acum vremurile s-au schimbat si eu copilasii singuri afara nu o sa-i las , mi-e teama de ce li se poate intampla.

Arianna, te asteptam in tara, nu-i bine, nu-i nici macar multumitor, dar e acasa, eu una nu pot sa plec. De munca o sa trebuiasca sa-mi caut si eu dupa un an de bebeluseala si sper ca pana o sa implineasca doi ani sa-mi gasesc ceva acceptabil. La vechiul loc nu ma intorc , ca era in Focsani si nu as putea sa stau acolo toata sapt si sa vin la copiii numai la sf de sapt sau sa ii despart pe ei sau de tatic. Asa ca sper sa imi gasesc ceva acceptabil.

pentru Ioan de be_one si Nicklas de sabu_dk. Uite nici mamicile acestea nu prea mai dau pe la noi. Sa cresteti mari si frumosi pui mici.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
Stati asa ca fac imediat capitol nou!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CAPITOL NOU

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput