Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)
Raspunsuri - Pagina 21
Fistiq spune:
salutare tuturor!
Donna, ma bucur ca sunteti acasa. aici va faceti bine cel mai curind! va pupam si va dorim sanatate! of, ati avut ceva de tras.
contra febrei, eu am luptat cu paracetamol. sa ma fi vazut cum dormeam cu tzitzile goale si dezvelite, ca sa nu se incinga de la febra din ce stiam, daca ai peste 38 nu e recomandat sa alaptezi. sincer, nu stiu exact motivul.
o singura data am avut 38.1, dar bineintelels ca am alaptat, oricum nu prea am alternativa...
inca o data va urez sanatate multa!
cit priveste decalotarea... eu nu am insistat. doar il spal atit cit se poate in fiecare seara la baie si cam atit. mi-e mila sa fac ceva mai invaziv. doctora ma tot intreaba, eu dau din cap, timpul trece... pietrele ramin
infectie urinara sigur n-are ca tocmai ce i-am facut analize. dar am citit niste articole care sustineau ca nu are legatura una cu alta. acum, nu stiu, dar de chestii traumatizante sigur nu ma apuc in viitorul apropiat.
azi, la plimbare, Tudor s-a apucat de chiuit si facut balonase in carut. yuhoo!
idalis spune:
yo va zic noapte buna... ne "vedem" maine la cafea intr-un capitol nou cred :)
somnik pufos la mamici si bebelusi!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
Fistiq spune:
adelina, si Tudor maninca putin. cind era mic parca statea mai mult la sin. acum, pe timp de zi trage de citeva ori si dupa maxim un minut el cica s-a saturat.
il distrage mediul inconjurator... nu stiu, maninca atita cit sa nu fie cu stomacul gol cred. doar cind e adormit suge cu convingere, la fel ca si Darius.
eu am rabdare sa-i scot cu pompa si sa-i dau ...of, cum pot. nu vrei sa stii ce presupune asta... nu-mi mai ramine prea mult timp pt altceva, dar astept cu incredere diversificarea, poate gusturilenoi si faptul ca e si el mai mare vor imbunatati lucrurile. asta e, ma consolez si incurajez cu gindul ca sunt rele mult mai mari pe lumea asta.
noi avem aspirator fara sac. aduna praful intr-o cutie pe care o golesc simplu si usor. celalalt despre care spui nu stiu cum e. dar, parerea mea e ca pe linga puterea de aspirare, la un aspirator conteaza foarte mult si tipul de perie. mie imi place cum face treaba cea cu perii lungi, efectiv ca si o perie de periat covoarele.
ancamak spune:
Buna dimineata!
va invit la o cafeluta ceai verde sau ceai cu multa, multa lamaie si miere.
Stie cineva un remediu pentru gat? Ma zgarie ingrozitor
La Tulcea azi arata 9 grade, asa ca dragele mele va invit la plimbare, sa auziti pasarelele ciripind.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
ancamak spune:
la Multi Ani!Ioan(be_one)si Nicklas (sabu_dk)
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
bebecris26 spune:
Neata!
Ancamak, multumim de cafeluta, acum o beau si e foarte buna .
Azi vreau sa termin mai repede t6reaba in casa si sa iesim mai mult afara, sper sa fie frumos.
Sa aveti o zi perfecta
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
doina_1984 spune:
Neatza!
Foarte buna cafeluta, Anca, mai ales ca am una "reala" langa mine - iar imi fac de cap
Pentru gat iti recomand Decasept, este foarte bun si se poate lua si in timpul alaptarii. Ca remediu natural - ceai de lamaie cu miere. La mine au functionat.
Azi mergem la vaccin, oooofffff...cate emotii am
LA MULTE LUNITZE SARBATORITILOR!!!
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
doina_1984 spune:
MARIUK UNDE ESTI??? Sa ne faci un capitol nou, ca acum ajungem la 100 de pagini
La constanta au anuntat 7 grade, dar sa vedem ce facem la vaccin si in functie de asta sa vedem daca ne mai si plimbam. Azi vreau sa fac si de mancare pentru week-end, pentru ca sambata vin finii sa mai jucam un monopoly. Vreau sa fac niste chiftelute si o salata orientala
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
oramona spune:
Buna dimineata!
Oau, ce spor ati avut la scris
Anca, buna cafeluta, acum am terminat-o.
Bebecris, erai mai devreme in dreptul paginii la "sa ne cunoastem", cu burtica, parul prins si in galben , iti statea tare bine.
Doina, sa fie bine la vaccin. Si noi ne chinuim sa ajungem sa-l facem pe cel de 4 luni. La 4 luni nu-l avea, apoi a racit fata cea mare si nu i l-am facut de frica, apoi a avut scaune moi, apoi a tusit si uite asa la 5 luni noi nu l-am facut pe cel de 4 lunite.
Stiti pe cine nu al mai vazut pe aici? Pe BOTOSEL, asa ca sper sa treaca si pe la noi. Ea mai era cu noi si nu migrase pe FB. Si nici Fulguta nu ne viziteaza si ce frumos a descris intr-un mesaj ce o indeamna sa intre pe DC. Ca sa nu zic de celelalte mamici pe care le-am tot strigat dar s-au mutat cu totul in alta casa : Chichiuta, Klariss ( nu a intrat sa isi primeasca felicitarile de ziua ei ), Buburuza. Uite mi-e dor de un mic dejun si o cafeluta de la Chichi, mereu intra dis de dimineata sa ne ofere ceva si apoi pleca la spital. Apoi ia luat Buburuza locul. Ma bucur ca avem fete noi care ni s-au alaturat, dar imi e dor si de cele din perioada cu burtica.
Donna, ce bine ca sunteti acasa. Multi sa va faceti bine si sa va bucurati de primavara.
Va
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idalis D'accord cu voi, frumoasa copilarie am avut. Yo am fost si soim si pioner, am mancat si yo inghetata Polar si am stat la rand la paine cu cartela. Intr-adevar am avut o copilarie frumoasa(multumesc parintilor), am crescut mare si voioasa fara grija Bpa-ului din plastic, DAR timpul trece si nu am pretentia si nici dorinta ca fiul meu sa creasca cum am crescut eu. Mama a crescut cu batic pe cap si sapa in mana, eu cu blugi si gazeta matematica, fiu'meu va creste cu laptop langa el ..si ce? Fiecare generatie e altfel, yo doar sper sa pot fi mereu o mama moderna, sa nu compar vremurile si sa pot tine pasul cu fiul meu asa cum si mama imi da mie buzz pe mess dimineata. p.s. nu trageti in pianist!:) Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) poze si video Tavis varsta lui Tavis |
pot sa felicit pianistu'?? ce-mi placu mesajul asta!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar