Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Donna bine ati revenit acasa! Ma bucur ca sunteti mai bine!!

mari_paun ca unsa.. ce tare ai fost!!

Si noi am fost afara si a dormit 3 ore! Eu nu mai pot de picioare!
Azi mergem si noi la vaccin!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Donna, multa sanatate!!!

Am pus niste pozici

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

just_medar ce are daca sta copilul afara si se joaca cu alti copilasi???????
Ce frumos era odata cand ne adunam toti copii de pe stada si ne jucam jocurile copilariei,nu ca acuma cand calculatorul si tv-ul i-a prostit de cap pe copii.Nu mai vezi un copil afara,stau cu orele la calculator ,la jocuri care nu sunt de nici un folos. Eu una prefer sa se joace afara cu alti copii.
A nu se intelege ca o voi lasa afara cu orele,sau ca nu va face diferite activitati(dans,inot.....sau ce vrea ea)dar si joaca afara are rolul ei.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

ca bine spui Ana, dar din pacate nu toate mamicile gandesc la fel si nu stiu cat mai sunt in siguranta. Cred ca as opta mai bine pentru diverse cercuri de la Clubul Elevilor.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Maaaama ce dor mi-e si mie de copilarie, de nebuniile ce le faceam si de statul pana noaptea afara de veneau mamicile cu nuiaua dupa noi, de ,,certurile''copilaresti de genul: nu te-ai jucat in minutul x cu mine, m-am suparat, s-a dus prietenia noastra...mi-e dor sa umblu in picioarele goale pe afara...offff

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Doina, sotul meu lucreaza de dimineata pana seara. Norocul meu este ca stau la casa. Dar cand este cald fac kilometri cu puiutul.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Acum cativa ani toata lumea aprecia copiii care aveau cunostinte de PC, sincer eu imi doresc ca Matei sa invete cat mai tarziu sa umble pe calculator.
Iesitul afara ii ajuta sa socializeze, bine, nu cu orele.

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput

Anca, cum i-am zis si Adelinei, la un moment dat o sa ma mobilizez si o sa ies doar eu cu el, acum cred ca sunt prea comoda sau alintata de sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

He, he, ce nostalgie m-a apucat ...mai tineti mine Sotronul, Ratele si vanatorii, Flori, fete, filme sau baieti, melodii sau cantareti, Omul negru, Pitita (prin jumatate de cartier).

Ideea e ca se poate sa le impaci pe toate, adica si un pic de calculator, si TV (doar programe educative si desene fara violenta - cu grija la timpul petrecut, ma refer la cantitate) si stat afara cu copii de varsta potrivita, dar si cursuri. Noi cam asta incercam cu Teodora si pana acum ne-a iesit. E drept ca pe timpul iernii, statul afara a fost destul de limitat, dar acusica vine primavara.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

MARI este superba Teodora ta.Vreau si eu o fetita asa frumoasa( daca ne mai ajuta doamne-doamne)!.

Mergi la inceput