Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_25 spune:
mari78 eu cand eram mica ,jucam elasticul!(adica doua fete tineau elasicul,si una sarea) Ce ne mai placeau si jocurile simple: prinsa,de-a vati-ascunselea...
Noi am fost la vaccin,a plans Maia un pic. Are 6,450 kg si 69 cm!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
pfoaaaaaai, mi-ati adus aminte de copilarie....doamne cat de frumos era! ce faine jocuri care au cam pierit...acum fetele de la 12 ani se impopotoneaza de zici ca au 16-17, cel putin la mine acasa asa e, nu le mai recunosc, parca ieri ma jucam cu ele, bebeluse fiind!
tin minte ca era plina aleea de copii si ne jucam toti impreuna, nu prea conta varsta, si diferente de 4-5 ani erau! acum nu se joaca fetele de 12 cu cele de 10, sunt pustioaice Noi mergeam f f mult la cules de diverse fructe prin livezi, ce distractie era!
Ana, pupam Maia cea curajoasa, felicitari pt greutate si inaltime!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
donna79 spune:
Fetele, am o problema urgenta.
Am febra 39. Mai pot alapta???
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
ana_25 spune:
adelina multumim!
donna eu stiam ca se poate alapta cu febra,numai sa nu fie mai mare de 39. multi sa te faci bine.
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ancamak spune:
Suntem ultima generatie care a jucat `scunsea, Castel, Ratele si Vanatorii, Tara tara vrem ostasi, Prinsea, Sticluta cu otrava, Pac Pac, Hotii si vardistii, ultimii are au strigat „Un doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care ne-am jucat pe jocurile video (remember Mario?) si primii care am vazut desene animate color.
Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Diesel era deja lider de gasca. Baietii si-au scris numarul fotbalistului preferat cu pasta de dinti pe tricouri, iar fetele si-au cusut pe blugi stelute si inimioare.
Noi NU am dat Capacitate, nu am dat grile la admitere si am fost ultimii Soimi ai Patriei, cu costumele alea groaznic de nepotrivite cromatic.
Am invatat poezii in romaneste la gradinita, nu in engleza, si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari. Spuneam misto si fain in loc de cool.
Am citit Licurici, Pif si Hercule (care aveau cadou niste jucarii bestiale) si am baut Cico si sucuri de la tec fara sa ne fie teama ca au prea multe e`uri, iar la scoala beam toata clasa dintr`o sticla de suc fara teama de virusi.
Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacut de copii, nu ne`am spalat pe maini dupa ce ne`am jucat cu toti cainii si toate pisicile
din cartier, nu am baut doar apa imbuteliata,
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
ancamak spune:
Donna, poti lua paracetamol, una la 8 ore.Multa, multa sanatate
Poze Martie
ana_25 spune:
Anca ce bine ai zis!! eu nu am mai apucat sa fiu soim al patriei eram prea mica. Dar mancam o bomboana sau un biscuite daca pica pe jos,beam apa de la cismea cu pumnul bineinteles murdara pe maini,mancam fructe nespalate direct de pe masa din piata.Si acum imi aduc aminte acadelele de zahar ars pe care le facea mama,ciocolata de casa,inghetata si serbetul.Alea erau dulciurile copilariei mele.Acu gasesti de toate prin magazine,dar nimic nu are gustul si savoarea acelora. Ce vremuri !! Asa mi-ar fi placut sa creasca si Maia,dar nu se mai poate.
Poze
camisv spune:
hehe,copilaria ... ce frumoasa a fost. Sper ca si Tudor sa-si aminteasca cu drag aceasta perioada. Noi stam la sat si aici copiii inca se mai joaca pe strada, serile de vara rasuna inca de glasurile lor pana tarziu si sunt vreo 6 bebelusi acum, deci o sa aiba "preteni" de joaca.
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie
ancamak spune:
pai vezi Ana, fiecare perioada cu amintirile ei. Eu am prins revolutia in clasa intaia, n-am mai apucat sa fiu "pioner"
Poze Martie
just_me31 spune:
Buna seara !
Am fost la doctor , a zis sa continui tratamentul si sa nu ies afara cu ea pana luni.Bineanteles ca voi iesi daca e cald si nu bate vantul (am informat si doctora ).
Legat de lasatul copilului afara blocul in care stau e la strada si nu sunt copii de varsta ei .Azi afara in parc: copii de generala cu telefoanele in mana , vorbeau tare , tipau, se injurau. Ce respect !
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw