bruna- ia lasa tu fivurile deoparte si gandeste-te ca vei reusi cu omuletul de gheata!
dulce fata frumoasa!
fetele-
Doamne ajuta pana la capat!
+10 

asa e .uratica are dreptate ..si eu ma gandeam la un moment dat la un alt fiv , cu toate ca mai aveam 3 congelati si uite ca 1 din ei a fost invingator..ai incredere in el nu il nesocoti e si el un omulet de zapada
12+
Elena, din cate stiu eu , pregnylul se elimina cam intr-o saptamana. ai un rezultat pozitiv? !! super!
Fetelor ptr. ca noi facem bagaje sa plecam din Buc. va urez de acum Sarbatori Pascale fericite alaturi de cei dragi.

mami de
Vlad (29.10.2009) si
10+
Multumesc Doamne!
fetelor,va doresc sarbatori fericite,sanatate si multa incredere,si sa nu uitam ca Dumnezeu face minuni,trebuie doar sa credem.

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
Ola fete dragi,va doresc sa aveti un PASTE FERICIT, sanatate voua si familiilor voastre,lumina in suflete,intelegere,rabdare si putere pentru a lupta cu infertilitatea,vom deveni mamici cand va dori Dzeu

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
fete dragiva urez si eu sa aveti sarbatori pascale cat mai bogate in iubire, caldura sufleteasca,si iepurasul sa va aduca cel mai frumos cadou(un pui de omulet)va pup
13+