Puiuti de Sept-Oct 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Ajungem din nou la carpele pe care le-am purtat noi in loc de scutece.
Si pe mine ma ingrozeste ideea de spalat. Ca daca are nevoie de x schimburi pe zi, tu cam trebuie sa bagi continuu la spalat si uscat.

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b
aha. ms
de unde e luat articolul? ce am citat eu era de pe drepturile-gravidelor.ro

si voi v-ati gandit cat stati acasa? 1 sau 2 ani?

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

OUG 111/2010.
Eu cred ca voi sta acasa 126 zile, concediul acela de maternitate, pre si postnatal

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

stefy , sa inteleg ca ai facut azi eco ?
povesteste ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Ajungem din nou la carpele pe care le-am purtat noi in loc de scutece.
Si pe mine ma ingrozeste ideea de spalat. Ca daca are nevoie de x schimburi pe zi, tu cam trebuie sa bagi continuu la spalat si uscat.

9+
Bijuteriile mele

arata exact ca si un scutec pampers,(mai frumos) cica se spala in masina de spalat...
da cu spalatul imi e si mie.. insa de ex nepotica facea alergie la pampers, atunci ar fi o sol buna..

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Documentul stabile#351;te c#259;, īncepānd cu 1 ianuarie 2011, persoanele care, īn ultimul an anterior datei na#351;terii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activit#259;#355;i independente ori din activit#259;#355;i agricole supuse impozitului pe venit pot beneficia op#355;ional de concediu pentru cre#351;terea copilului īn vārst#259; de pān#259; la un an, cu indemniza#355;ie īn cuantum de 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, īntre minimum 600 lei #351;i maximum 3.400 lei, sau de pān#259; la doi ani, īn cuantum de 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, īntre minimum 600 lei #351;i maximum 1.200 lei.
Pentru copilul cu handicap, concediul pentru cre#351;terea copilului se acord#259; pān#259; la īmplinirea de c#259;tre acesta a vārstei de trei ani, iar indemniza#355;ia aferent#259; se acord#259; īn cuantum de 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni #351;i nu poate fi mai mic#259; de 600 lei #351;i nici mai mare de 3.400 lei.

aha. ms

http://www.mediafax.ro/social/ordonanta-de-modificare-a-sistemului-indemnizatiei-de-crestere-a-copilului-a-fost-publicata-in-mo-7802297

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
aha. ms

OUG 111/2010.
Eu cred ca voi sta acasa 126 zile, concediul acela de maternitate, pre si postnatal

9+
Bijuteriile mele

de ce numai atat? nu ai putea sa faci o intelegere cu frima sa te plateasca cumva? sau na tu semnezi pe acte.. si nu e valabil ca stai acasa si e angajat sotu

Eu ma gandesc sa stau 4 luni in postnatal.. si vreo 6-7 luni in concediu de crestere ( adica vreo 10-11 luni), sa ma reintorc la munca sa beneficiez si de cei 500 lei..
Oricum o sa dau si pe la servici , si poate poate ar iesi ceva mancar la valoarea de 2 h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu n am studiat problema cu aceste scutece , dar nici nu ma intereseaza ideea atata timp cat e vb de spalat si uscat
chiar daca e vb ca le speli la masina , tot ai grija lor cu spalatul si uscatul
ca sa nu mai zic ca la o plecare in concediu de ex , tot la scutecele normale apelezi ca ar fi chiar culmea sa stai cu scutecele la uscat pe balconul hotelului

Mergi la inceput

Aia 500 de RON ii iei numai daca optezi pentru un an, pana implineste copilul un an

9+
Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

eu n am studiat problema cu aceste scutece , dar nici nu ma intereseaza ideea atata timp cat e vb de spalat si uscat
chiar daca e vb ca le speli la masina , tot ai grija lor cu spalatul si uscatul
ca sa nu mai zic ca la o plecare in concediu de ex , tot la scutecele normale apelezi ca ar fi chiar culmea sa stai cu scutecele la uscat pe balconul hotelului

evident.. eu inca mai caut , ma interesez informez, si raman perplex cand vad cat sunt de scumpe toate..

Mergi la inceput

Citat:

Aia 500 de RON ii iei numai daca optezi pentru un an, pana implineste copilul un an

9+
Bijuteriile mele

nu ... daca te intorci la munca pana implineste copilul 1 an, beneficiezi pana implineste bebe 2 ani

ia :

Persoanele care in perioada in care sunt indreptatite sa beneficieze de concediul de un an obtin venituri supuse impozitului, īnainte de īmplinirea de c#259;tre copil a vārstei de un an, au dreptul la un stimulent de insertie in cuantum lunar de 500 lei pentru perioada ramasa pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.

sursa:
http://www.mediafax.ro/social/ordonanta-de-modificare-a-sistemului-indemnizatiei-de-crestere-a-copilului-a-fost-publicata-in-mo-7802297

Mergi la inceput