LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***
Raspunsuri - Pagina 13
iuca spune:
La multi ani si din partea noastra sarbatoritilor 
Noi suntem bine, am fost azi in parc, ne-am plimbat cu masinutele, ne-am dat in leagane, pe topogan, a fost frumos.
ce bine ca s-a incalzit afara 
Bianca2503 spune:
Eu va zic buna dimineata sau bu hu hu, ca la cat e ceasul...
Ma ingrijoreaza puta lui Vladimir. S-a tot foit in seara asta pana sa adoarma si se tot tragea de chiloti. Am schimbat vreo 3 perechi.
Ideea e ca el punea mana la spate si cand ii dadeam jos chilotii iesea cate o picatura de pipi. Ma gandesc ca il doare putza cand face pipi. Ca nu imi zice ca l-am tot intrebat ce si unde il doare.
Alta problema mai e ca nu malasa sa pun deloc mana pe ea. Deci clar il deranjeaza ceva.
Mi-e mila de el si nu stiu cum sa fac sa ma duc la doctor cu el. Ca doctorul nu il ia cu binisorul. Si daca pe mine nu ma lasa...
Si acum vin intrebarile. Siti vreun anestezic local? Ca il cumppar eu si ma duc la doctor numai sa stiu ca nu il chinuie.
Stiti vreo crema care e facatoare de minuni la pute?
multumesc
Bianca2503 spune:
Si pentru ca e liber pe aici zic sa urez si eu celor carora nu le-am urat viata lunga si multa sanatate.
Sa stiti ca sunt la curent cu toate pozele si faptele
Anaan spune:
Buhuhu!
Bianca, dar nu-i decalotat? Asta-i problema?
O prietena a cumparat o crema, Mercurialis salbe/ salbae, asa ceva
, din Germania si a zis ca in doua saptamani de utilizare a cremei l-a decalotat pe copil fara dureri si probleme, asta in conditiile in care fusese cu el la chirurg de doua ori inainte, l-a chinuit pe bietul copil si nici n-a reusit schema
. Ea a zis ca a citit dspre crema asta initial pe dc si, ulterior, i-a fost recomandata de o doctorita. Ma gandesc insa ca, daca are dureri, nu mai e de stat cu el asa in asteptarea cremei.
Uite aici discutii despre crema minune: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=140149
dyana27 spune:
neatzaaaaaa!!!
suntem matinali ca mutzu n-a mai vaut somnic azi, dar e binedispus asa ca nu-i problema; acum se da in leagan cu tati pe care l-a dezbracat rapid de tricou.. ca-l voia el; cand a vazut tricoul colorat a strigat direct: "tati da zos titouuuuu!!!!" " pai de ce?" " vea bebe titouuu!'![]()
![]()
![]()
fug ca cere almette cu painica![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
dyana27 spune:
s-a schimbat meniul![]()
; cand m-a vazut in bucatarie a vrut "outz cu cataval de la casa buna si painica"
(asa ca acum le papa singurel in scaunelul de masa); stie copilul asta fantastic de bine ce vrea sa manance si ce nu
; daca gusta din mancare si nu o vrea zice direct" nu patze!!!" si s-a terminat! nici vorba sa mai intre vreo gura din mancarea aia; mai grav e cand imi cere mancaruri pe care nu le am; il apuca deodata pofta de orez cu lapte, sau fripturica cu piure.... si e jale, ca evident ca nu se pot face pe loc

mie in ultima vreme imi trebuie tare putin ca sa fiu fericita, asa ca vestea ca prima zi de lucru nu e de ziua mutzuniciului m-a montat complet
!
sincer, asta era singurul stres pe care-l aveam legat de intoarcerea la servici; ma rog, mai e primul dat cu ochii de colegele care o sa masoare suncile si efectul gravitatiei asupra mea.... dar trecem repede, cat or sa poata sa discute despre asta, nu?![]()
nici macar examenul nu ma streseaza, adica o sa-l dau si gata, o sa vad atunci pe loc daca ma stresez sau nu... dar mai e destul pana la el; de invatat o sa vad eu cand invat, mai citesc cate ceva seara, ma descurc. si abia dupa examen o sa caut servici de schimb; am ajuns la concluzia ca n-are rost sa ma stresez aiurea cu toate odata, ca oricum nu obtin nimic; asa stau linistita, imi vad de examen si de acomodarea cu serviciul (a mea si a lui mutzunici gugulici), si e timp destul sa o luam pe rand cu toate;
sincer mai fetelor, ne distrugem vietile cu niste chestii pe care noi le transformam in probleme..., cand de fapt e atat de usor sa fim linistiti si fericiti
; eu acum ma gandesc asa: ce probleme am azi??? si evident ca incep s acurga din minte cu gramada; " si ce pot s arezolv astazi?" ... raspunsul e invariabil: NIMIC!!!! adica toate sunt de fat de viitor, nu am cu ce sa intervin ASTAZI.... "deci ASTAZI NU AM NICIO PROBLEMA!!!!!!!" ; mie mi-au trebuit vreo 2 saptamani de exercitiu din asta ca sa functioneze perfect; sigur ca nu se rezolva singure, dar se rezolva atunci cand trebuie si daca e cazul ma stresez atunci!! dar AZI... nu am cu ce sa influentez rezultatul, deci azi nu am probleme!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
andiaroro spune:
Mneatza![]()

La multi ani!!!

Nu sunt in stare sa spun care imi e mai draga
. Daca va mai spun ca si cumnata mea e nascuta tot azi(cu Ina e potriveala si de an
).Numai fete minunate s-au nascut pe 13 martie.
Vad ca cei de pe 14 amana de zor chefurile
...Ne incadram si noi in "tendinte", asa ca pseudochefu' de la Mac cu prietena ei ramane pe duminica viitoare ca Anastasia e racita...
Multumim pentru "aprecieri". Nu exista "before" acolo ca am descarcat pozele de la tuns pe un calc, care merge ca-n secolul trecut, asa ca am pus numai de la eveniment. o sa pun si before si cu poset( nu cred ca v-ati inchipuit altceva
), pe care si-a ales-o premiu ca a stat cuminte la tuns. Oricum, dilemele vostre fac sa-mi creasca inima ca inseamna ca am reusit in negocierea cu barbatul care o vroia max 2.
Bianca-am trimis mai departe
. Pupam Vladimiru'...du-l totusi la dr ca or exista si unii mai blanzi.
Acu tr sa fug, dar musai sa gasesc timp sa va povestesc cum doarme A nudista. Tac'su zicei ca-i devreme rau pentru asa ceva
, dar ei putin ii pasa. In noaptea asta i-am dat o pijama, careia i se blocheaza fermoarul, asa ca scos doar o mana
Si: Sanatate!
Ilinca_M. spune:
Bon dimineu, tufete.
Io ieri am avut revelatia ce pititica e fiica-mea!! La centrul de joaca era o masuratoare de-aia pe perete, ca noi n-avm si cat a stat (ca n-a prea vrut, avea treaba!!!) am vazut ca abia sare de 80, e intre 81 si 82 de cm...Cand m-am uitat sa vad unde e 92-ul micsunicii m-a luat cu ameteala, ce sus era fatza de Phiphi:))). Si mi-am amintit si ce mare era Gazulina la Sovata pe langa ea...acum in ultimele poze unde era cu Bianca par de-o inaltime, deci ele clar au peste 90...Deci: cum mai stau tufetitele si baieteii la capitolul inaltime/ greutate? Sophiphi cred ca e la grupa mica cu 81 cm si 11.200 kile...sper ca pana merge la liceu o depaseste pe piticania de ma-sa![]()
LA MULTI MULTI ANI FERICITI, CUSCRA DRAGA!!
Azi te refaci dupa petrecerea dezlantuita?
Neaparat sa ne povestesti si noua cum ai fost sarbatorita!
Floric spune:
Neatza tufete.
ILINCA, felicitari Omului. TAlentul tot talent.
BIANCA, de ceva vreme nici Rares nu mai ma lasa sa il spal/decalotez putza si am zis si eu ca i-o fi ajuns si ce sa vad zilele trecute...caci intr-o parte vreo 2 mm s-a lipit la loc

Tot incerc sa decalotez de acum mai cu simt de raspundere sa nu mai ajung la doctor caci innebnesc.
INA, doamna este o vecina, bona lui Rares in caz de urgenta. Atat o iubeste Rares, e innebunit dupa ea. Dar stiti cum ii spune, "Oaia" de la vecina. Dar ea nu se supara ba mai amult se distreaza cand il aude cum o striga...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
La multi ani, pitici scumpi la vedere: Amalia si Rares! 

La multi ani tufetelor artiste

Inapreda 
Simplyana
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3