LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***
Raspunsuri - Pagina 11
inapreda spune:
Tocmai am admirat pozele cu "calculatoristul" in devenire Rares la 2 ani! 
E faina shapca da flacaul si mai si! 
Sa stii Floric ca si eu am avut incaltari ca si ale lui Rares pina dupa facultate!
Mi le facea bunica mea draga si de drag si cu drag le purtam.
Da cine-i tanti la care sta Rares? Daca e mami ta, transmite-i complimente ca tare bine arata! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Dyana, imi place de tine! Intre 2 iesiri afara, mai intra pe la noi ca face bine optimismul tau!
Pup Mutzu vorbaretz!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
simonapro spune:
La multi ani Damian, Albert si Marina 
La multi ani Giulia si Tudor 
Multe
pentru mamici!
Mie nu-mi vine sa cred cat de bine e afara, uitasem cum mai e. Azi am stat prin jurul casei, ca ne pregatim pentru petrecerea de maine, dar abia astept sa ajung la o plimbarica pe malul marii.
sa aveti o sambata minunata!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Il sarbatoriti pe Lucian in avans?
Te intreb pentru ca nu stiu ce sa fac cu ziua lui Ian: sa fie INAINTE sau DUPA?
Sa va iasa totul la superlativ!
| Citat: |
citat din mesajul lui simonapro La multi ani Damian, Albert si Marina ![]() La multi ani Giulia si Tudor ![]() Multe pentru mamici!Mie nu-mi vine sa cred cat de bine e afara, uitasem cum mai e. Azi am stat prin jurul casei, ca ne pregatim pentru petrecerea de maine, dar abia astept sa ajung la o plimbarica pe malul marii. sa aveti o sambata minunata!Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
novus spune:
Hello !!!
Si la noi a venit primavaraaaaa asa ca am intampinat-o cum se cuvine
!!
Eu ma simt mai bine dupa o noapte cu multe transpiratii ![]()
Kea,pozele noastre sunt la semnatura 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
sunt fericitaaaaaaaaaaaaaaa!!!! am aflat ca ultima zi de concediu este de fapt cea in care implineste copilul 2 ani, deci o sa fiu acasa cu el de ziua lui

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
Nicky09 spune:
Buna vremea, cucuiete!
Urez si eu pe toti sarbatoritii pe care i-am ratat zilele astea...si dorim multa sanatate si voiosie, chef de joaca si mult noroc tuturor!
Ma bucur ca aveti in sfarsit vreme frumoasa, de primavara acasa, va dorim plimbari lungi si placute , insa fara acaparari de virusi sau alte treburi, ca noi pe aici suntem plini...se pare ca a venit de la voi la noi...eu m-am ales cu o frumusete de conjunctivita intr-o zi cu 18 grade afara, ma tratez cu homeopate.
Nicholas e bine, din ce in ce mai vorbaret, din ce in ce mai nazdravan...imi combina unele si altele de stau be burta de ras. In ultima vreme cantam de mama focului " Am o casa mititica" in limbajul lui, iar refrenul "tra la la" "tra la la"obligatoriu este interpretat tot de el: "ga ga ga, ga ga ga"![]()
Apoi, se aseaza pe marginea patului, in funduletz, si cu mana, indica in stil ceausescu, "tei, doi, nunu, siiiiii" si sare in bratele mele, razand in hohote. Distractie la maxim....
Va pup si va dorim o duminica placuta!

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
dyana27 spune:
HEELP!!! sunt intr-o maare pana de idei privind cadoul pentru ziua mutzuniciului sef

; habar nu am ce sa-i cumpar.... ca are de toate si se joaca la greu cu ele; avem masinute la discretie, cuburi, megablocks de construit....; efectiv nu mai stiu ce sa-i iau; abia acum valorificam la maxim jucariile pe care le avem si ma uimeste ce poate sa faca cu ele; bine, el s-a jucat mereu cu jucarii multe, dar acum e fascinant cum le descvopera el zilnic cate o utilitate; a inceput sa faca parcari de masinute pe fotolii, sa aranjeze maimutoii la nani... si toate nebuniile; asa ca sincer... n-am nicio idee ce sa-i iau sa-l mai stimulez;
probabil ca trebuie sa trec la partea artistica, de desen cu culori... vai de covoarele mele; vreau s afie si ceva constructiv... oare sunt prea mici pentru lego??? hmmm.. sau o tabla de desen cu marker??? hai ca-mi vin idei din zbor![]()
![]()

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
Anaan spune:
Salutare!
Floric, am admirat omuletul cu sapca...simpatici amandoi, adica si el, si sapca! De asemenea, am admirat-o pe Anastasia, dar nu m-am prins: era dupa tuns? Ca nu mi-am dat seama sa fie un "before" si un "after"
, dar s-ar putea sa fie si din cauza ca sunt ko din cauza virozei asteia afurisite
.De ieri l-a prins in gheare si pe H, doar Andrei misuna voios printre noi...si noi nu mai stim care pe unde sa ne punem la zacut
. De zilele astea frumoase de primavara nu ne-am bucurat deloc deocamdata, dar sper sa ne punem pe picioare. Petrecerea pentru Andrei trebuia sa fie azi, dar am amanat-o pe saptamana viitoare din cauza bolitului. Boala asta m-a luat pe nepregatite si, in afara de niste hainite, nu i-am luat copilului tricicleta si nici jucarii
. Oricum, luni, moarta-coapta, decorez casa, iau un tortulet si ceva cadouri sa simta placerea aniversarii, chiar daca sambata va fi sarbatorirea cu musafiri.
Ilinca_M. spune:
Heloooou!
Primavara si la noi: bifat![]()
Vazut poze Anastasia coafata si Raru in masina de spalat
: bifat
LA MULTI ANI, GIULIA SI TUDOR!