Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

http://www.guiainfantil.com/videos/66/bebes-patinadores/

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Like, Like

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

DOLORESS, e cuumparata caciulita, m-am apucat eu de tricotat, darn-am ajuns la asemenea performante. Plus ca acum nu mai am chef, era mai interesant cat eram insarcinata....

MAYANE, nu i-o fi ramas pampersu mic copilului? Eu de ex noaptea nu o schimb deloc, ca face numai pipi, iar dimineata e pampersu suuuper greu, da niciodata nu a dat pe dinafara...

MAIMUTZICA, ce fel de muzica vrei?

LOUTZY, multumim! Nu da mama fata

Ma duc sa pap, revin ca mai am de citit....

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Pampers -folosesc marca Pampers - pentru nou-nascuti 2-5 kg. Copilul are 4.1 kg. Pipilicul iese pe sus. Am si un pachet midi 4-9 kg, dar la ala mi-au iesit toate cele pe langa picioare. Asta e, maine desfac masina de cusut si mai trag cateva randuri de lenjerie. Mi-am pregatit materialele deja.

ziki, si al meu doarme mai bine pe burta mea decat in pat, ca deh, sunt mai pufoasa Si eu maa bazez pe fetele de pe forum, care au zis ca pana la 3-4 luni nu se invata. Daca nu-i asa, vai de mine Pana atunci savurez momentul

Despre vigantol, explicatia sora-mi este ca schimba gustul la lapte si refuza copilul laptele. Ea le da cu lingurita. Eu ii pun in lapte si nu comenteaza

Poate maine termin listuta, dar nu promit, ca am de facut cearceafuri la copil.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

BLUE - multumim mult de info, mi le-am salvat, poate ma incumet si eu putin mai incolo, cand n-o sa faca kk asa des. Trebuie sa verific si oferta de aici. Ca sincer mi s-a luat de la atata cumparat de pampers, plus ca ma simt cam aiurea ca poluez mediul inconjurator.

ZIKI si eu sunt pat uman! Si mie imi place tare. Nu mi-e frica deloc ca strivesc copilul, primul a supravietuit si la el eram mai obosita ca la asta. Eu oricum sunt o mama mai AP sau closca, sau cum vrei sa-i zici, nu-mi plac oricum etichetarile astea, eu ma consider pur si simplu o mama care isi asculta bebele. Si daca el zice in brate, pai in brate e. Il mai pun in patutul lui dupa-amiaza cand e obosit tare de big brother si adoarme oriunde si acolo e cel mai safe pentru el, ca Patrick trebuie sa-si ia scaun sa ajunga la el, si deci ii vedem manevrele.
In rest, fac orice cu el in brate (traiasca wrapul!) si nu mi se pare deloc greu sau ca renunt la ceva. Eu imi vad de ale mele ca si inainte, e ca si cum am burtica din nou Dar in fine, eu consider ca locul copilului e in brate pana invata sa mearga (nu dati cu rosii, parerea mea...). NU sunt de acord cu chestii de genul se invata... Pai daca e pus mereu in patut, consider ca "se dezvata" de ceva, nu se invata. Ca omul e facut sa stea la verticala, nu la orizonatala, mai mult la verticala a stat 9 luni, a fost invatat in burta sa participe la viata noastra, sa auda ce facem, ce spunem, etc. SI deodata vrem sa-l dezvatam de toate astea, sa-l punem la orizonatala intr-un pat gol. Pai e total diferit de experienta lui anterioara si normal ca plange. In fine, toate astea sunt dezvoltate intr-o carte faina, The Continuum Concept (Jean Leadlof)
Si nu consider ca devii sclavul copilului, ba din contra, atunci cand il pui in pat si tot stai pe langa el, sa vezi daca doarme, daca respira, etc, atunci mai degraba esti sclavul lui. Cand il iei cu tine si uiti ca e acolo, iti vezi de-ale tale. El e fericit ca participa la toate activitatile tale, tu esti fericit ca-ti faci treburile ca inainte. Deci toata lumea e fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

n-am scapat de criza de colici nici in seara asta mi se rupe sufletul cand il vad..vreau eu durerile inzecit

Anca..am numarul tau din agenda si te sun cand vin in Tei..doar ca 2-3 e tarziu pentru noi..avand in vedere ca stau departe,pana ajung acasa prind traficul de 4-5 si stau cu orele la semafoare. oricum,te sun si vb..ori vineri ori luni,sa vedem cum e vremea

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

www.sarcina-nasterea.ro/bebelusi/colicile-abdominale.html" target="_blank"> povestea colicilor
culmea culmilor..autoarea articolului imi este apropiata..dar nu m-am gandit niciodata sa ii cer parerea.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Pampers -folosesc marca Pampers - pentru nou-nascuti 2-5 kg. Copilul are 4.1 kg. Pipilicul iese pe sus. Am si un pachet midi 4-9 kg, dar la ala mi-au iesit toate cele pe langa picioare. Asta e, maine desfac masina de cusut si mai trag cateva randuri de lenjerie. Mi-am pregatit materialele deja.

ziki, si al meu doarme mai bine pe burta mea decat in pat, ca deh, sunt mai pufoasa Si eu maa bazez pe fetele de pe forum, care au zis ca pana la 3-4 luni nu se invata. Daca nu-i asa, vai de mine Pana atunci savurez momentul

Despre vigantol, explicatia sora-mi este ca schimba gustul la lapte si refuza copilul laptele. Ea le da cu lingurita. Eu ii pun in lapte si nu comenteaza

Poate maine termin listuta, dar nu promit, ca am de facut cearceafuri la copil.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

La firma Pampers sunt niste paturici de unica folosinta, cu strat absorbnt, 5 la 10 lei parca. Eu de alea folosesc cand il schimb, daca face ceva sa faca pe aia.

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Bluenight ce ma bucur ca au ajuns colaceii!!!

Simocred si eu ca ai lua durerile lui.

Roxx, abia astept sa-ti vad achizitiile! Ce ne pot moraliza iesirile astea pe noi!!!

Bebelu sa stii ca ii pun apa de mare direct din tub si sta linistita .Un pic se stramba. La aspirat la fel sta cuminte si asculta. I-am pus ser fiziologic inainte si pana sa ajunga in nasucul ei era jumate pe jos ca se agita cu minile. Mi-am pus si eu in nas pt verificare si nu mi s-a parut asa agresiv. Pe fetita o intorc intr-o parte si ii pun intr-o nara. Apoi pe cealalta parte si pe urma o ridic. Dupa un min aspiram si tare bine se curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Simo super articolul despre colici!
Mayane ce bine ca te pricepi la cusut! De toate sti sa faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Simo, daca stiu ca vii reusim sa ne miscam si mai repede, undeva la 10-11. De obicei eu o las dupa masa asta de 10-11 sa adoarma (dupa joaca de rigoare, evident, ca altfel nu se poate) ca sa mai fac si eu una alta si ies cu ea mai tarziu, pe la 2. Dar pot si sa ies cu ea dupa ce mananca la 10-11, daca e mai bine pentru tine. Pupici si astept sa ma suni.

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput