Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
missmj spune:
catalina multumesc ....o sa il trimit pe sot la farmacie sa intrebe de diclac gel ,poate merge in alaptare, ca nu mai poooot
angie asa si al meu aseara, atat de tare a plans ca i-a curs o lacrima....nu mai puteam de mila lui...daca nu era soata acasa cred ca plangeam si eu cu el odata. va pe amandoi . auzi...i-ai dat debridat ?am auzit la multe fete ca debridat e singurul care functioneaza...si la tine e chiar grav si de mult timp .vb cu dr sa vezi ce parere are,daca e bine sa ii dai sau nu.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
bebelu va , sa treaca raceala asta odata ! saraca buba cu toti mucisorii aia ! auzi...tu stai in berceni, unde iesi cu buba?in ce parc iti propui sa iesi cand vine caldura zilele astea? si, iar intrb, nu mai sta nimeni prin berceni ?sa ne strangem si noi cu bebeloii?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
fluturas2010 spune:
Angi..oau...plange cu lacrimi...evoluat baiatu"..la cat mai mare!!(dar doar asa cat sa fie bine facut)
faza cu uratii de colicii ma dispera, de maine trecem si pe probiotice (protectis) poate ne ajuta, asa am zis si cand am luat atatea soiuri de picaturi, am luat si lapte Nativa..cica pt stomacel sensibil..nu stiu ce sa mai incerc pe bietul copil..
printesa socializeaza din ce in ce mai mult, e numai ochi si urechi la tot ce se intampla in jur..
apropo, stiti ce face smechera..se joaca cu sanul cand e satula , se loveste de el, casca gurita, se mangaie cu buna stiinta, zambeste de fericire...hoata!!
catal_ina10 spune:
missmj, uite aici prospectul
http: //www. pcfarm.ro/prospect.php?id=3941
Mandra mamica de printesa Sara Maria
angieangie spune:
Carmen..nu i-am dat..mi-a zis dr sa nu ii dau ca oricum pana nu-si fac damblaua nu-i trec..are toane acum nu mai plange asa tare..cam o ora dimineata si una seara pe la 7..dar nu continuu..se maraie asa
iar noaptea doarme pana la 6..de la 6 se uita pe pereti dar nu plange..se strange,trage parturi dar zic eu ca suntem pe drumul cel bun..ne facem mari
apropos..avem 6 kg..pus pozici pe cont
ca si tratament ii dau protectis dimineata si infacol inainte de fiecare masa..are 2-3 scaune pe zi..trage parturi si nu mai palnge asa des..doar ca eu sunt paranoia..ma termina si 5 min de plans
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
angieangie spune:
Fluturas..pup printesa si pe mamica ei..ne fecem noi mari si ne trec toate..cu mult drag va imbratisez
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
ziki spune:
fetelor, wrapul asta e chiar minunat!
impinsa fiind de filmuletul lui ROXX, m-am dus chitita sa incerc sa fac din cap wrapul pe mine. Stiam asa, teoretic, dar de cand a aparut buburuza nu am probat.
asa ca l-am luat, l-am sucit, l-am invartit, si in timpul asta tati ii pregatea gazei un biberon, asa ca gaza era nitel nerabdatoare...
ce ziceti ca atunci cand l-am bagat in wrap si m-am invartit de 3 ori in oglinda si inca de 3 prin casa, a atipit
it's a kind of magic...
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
madalina_m spune:
Gabi, unde in Salajan e farmacia asta?
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabrielaromt
s-a deschis una destul de aprope de casa in Salajan... o sa merg acolo Gabriela Mami fericita de Tudor (21.01.2011) |
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
bebelu86 spune:
Adry ti ii dai irect cu spray in nasuc? nu deranjeaza? eu ii bagcu pipeta cate 2 picaturi in fiecare nara si dupa aspir. am si spray p care il fol eu (tot de bb e) dar mi se pare k e prea puternic fasu ala.. oricum e terminata cand vede aspiratoru, cred k o doare sau se intampla ceva. k urla pana ies mucii. si dupa ce am scos tot, se linistete,
Carmen eu stau p brancoveanu, vreau sa ies in oraselul copiilor cand se incalezste. dar zilele astea pana nu o vad k scapam de tuse si muci, nu ies, mi-e frica sa nu o ia mai rau. dar avem tot timpu sa ies. primavara sa vina
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
madalina_m spune:
Am fost afara. Foarte placuta vremea. Bebitu nu a dormit dar a stat cuminte. Cum am intrat in casa iar a inceput plansetul.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica