Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 54 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

floare de mac,experientele mele sunt aici.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90620&whichpage=1
si
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140204&whichpage=1

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Uau, trebuie sa iti ridice statuie sotul tau.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Qiao nu-i tigarea de vina, ci un comentariu pe care l-am numit "ambiguu", deoarece ma simt confortabil evitand polemicile. Cu tutunul sunt o.k., l-am lasat, pedalez zilnic, mananc multe legume si foarte putina carne, doar pe gratar si am reusit sa dau jos aproape 2 kg in 6 zile.
floricica strict la mine e buba asta cu tratamentul: ca n-am avut tratament si cand i-am spus eu lejer lui Albu ca mutatiile astea doar imi pot opri sarcina din evolutie, omul mi-a explicat ca nu-i asa si, din pacate, la mine asta poate fi explicatia...dar eu tot cred ca-i o conspiratie cu endometrioza, ca la primul fiv am avut fragmin. Oricum, sper ca acum, cu tratament, sa aflu si eu cum e sa fi gravida...
fly
alla observ ca urmaresti politica din ro...la mine se duse planul cu IA. Ti-am scris la unguroaice ca eu aveam impresia ca esti din Bucuresti...si scrie clar sub nickname ca esti din Oradea (e astenia de primavara, clar). Ti-am pus acolo niste intrebari, poate ca imi raspunzi tot acolo, daca stii, ca am vazut ca-s multe new entry la unguroaice. Acumaaa, despre discutia asta cu endometrul, mutatiile si vascularizarea/irigarea...eu nu cred ca eram pe forum cand se discuta partea asta, sau, mi-a scapat...oricum, sar'mana din toata inima pentru suport
Gliana si eu cred ca daca testul anterior a iesit bine, asta va iesi la fel de bine. Vad in semnatura ta ca faci prontogest la 3 zile. De unde il cumperi? Cat costa? Ce gramaj are?
Ruxi nu zici nimic despre pui? mai faci clexane?
Denisa sa va traiasca fetita!...o fi asa activa de la cafelutele date de maica-sa in fiecare dimineata aici, la mutante?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Aristica, suntem bine, n+am scris nimic de teama sa nu fiu... off-topic. Puiul e bine, ne cam chinuim cu alaptatul ( nu se satura, saracul, vrea sa recupereze rapid greutatea, probabil, am fost nevoita sa-i dau si completare si acum incepem sa avem si noi un program). E cumintel, doarme bine, pare destul de linistit pentru un copil Clexane ( am fost avertizata ca sunt uneori excesiv de vioi). Clexane fac in continuare, 6 saptamani, de 0,4, si ma bate gandul sa iau in continuare si Femibion 2, fiindca am citit pe prospect ca e indicat si in perioada de alaptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica bravo ! o sa devii o super purificata. si face bine si la bebe.
La mine acelasi Albu a trecut de la o extrema la alta: de la FIV cu ovocite donate pt ca m-a considerat prea babatie, la "duceti-va acasa si succes" si cu recomandarea de Clexane abia dupa ce vin cu test pozitiv. Cand m-am dus acum 1 luna cu neuronul isterizat ca intru la menopauza si nu mai apuc sa fac copil a fost de parere sa incercam o IA, fara nici o impiedicare in mutatii.
Vineri (pe 11) am "aniversat" 11 ani de cand sunt intr-o trompa ... ma tot gandesc cum ar fi fost sa fi avut acum copil de peste 10 ani

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

denisa sa va traiesca fetita si sa fiti fericiti in noua formula . si pe noi ne bate gandul de ceva vreme. mai incercam cateva luni si prin toamna cred ca demaram si noi procedurile.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Aristica bine ca stie ce sa iti explice doctorul asta de care am auzit numai lucruri bune! Lasa ca ii dati voi de cap si cu tratamentul bun sigur o sa afli cum e sa fii nu numai graviduta, ci si mamica!
MRN, si eu ma gandesc la voi si sper din tot sufletul ca sunteti bine!
Ruxandra, eu mi-am "stresat" la inceput copilul fiindca tot la fel aveam impresia ca nu se satura, plangea mult si vroia numai cu tzitzi in gura - aplicam metoda cantaritului inainte si dupa supt, chiar daca medicul de familie zicea ca e o prostie si ca sa ii dau completare, ca sigur nu se satura, sau ca laptele meu e nu stiu cum. Dar copilul sugea zdravan de fapt, la cantar se vedea, avea la un moment dat si cate 100-130 de grame in plus dupa supt, la doar 10 zile de viata!!!... Asa ca m-am tinut tare si nu i-am dat decat san. Dar am trecut si eu prin clipe de disperare, cu plans si crize de nervi, cutii de lapte praf cumparate noaptea de teama ca nu se satura, etc... insa copilul meu nu a baut in total nici macar 50 de ml de lapte praf, nu ca nu as fi vrut, dar efectiv nu a fost cazul si apoi cand a mai crescut si as fi vrut un pic de "autonomie" ca sa merg si eu sa imi rezolv unele treburi in oras, nu i-a placut, se scutura cand incercam sa ii dau.
Daca ai cantar electronic, incearca de curiozitate sa vezi cat suge. Pentru mine cantarul electronic a fost o maaare binecuvantare!
Cu femibionul asa este, si eu am luat elevit inca vreo 3 luni dupa ce am nascut, la sfatul medicului.

35+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetele va salut
mi-a venit rezultatul la mthfr
aici am C677T homozigot.
azi am repetat proteina S si antitrombina in speranta ca poate s-au analizat gresit.
ce fel de b-uri luati voi? sau mai exact ce medicament? ma duc maine sa fac homocisteina aia.
sa stiu asa o linie generala, pana ajung la doctor cu toate analizele...impreuna cu astea repetate si sa vad ce ma mai gandesc sa fac.
si musai la uscatescu nu? eu sunt din iasi, din cauza asta intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Fetelor stiu ca-s off topic am intrat sa va spun ca avem FETITA m-am inmuiat toata la echo!
Aristica Doamne ajuta! In ritmul asta te faci "fotomodeala" si la interior si la exterior si apoi o sa vina bebe, ca ar cam fi cazul! Tin pumnii, mai am nevoie si de alte mutante dragi companion de gravideala!
QiaoBing si tie numai ganduri bune si din inima iti doresc reusita! Inainte de FIV am zis si eu ca daca stiam de problemele noastre ma apucam de copii la 25 de ani nu la 30 si ceva, din pacate n-avem de unde sti ce ni se rezerva, asa ca, merita sa incercam de cate ori ne punem in gand si sa nu renuntam!
Ruxandra sanatate multa va doresc si lapte din belsug!
Gliana te-am intrebat de analize ca sa ma asigur ca nu-mi scapa ceva! Sanatate si-ti tin pumnii la TT .
Floricica
absolut toate mutantele mele dragi!

19+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Aristica, prontogestul l-am cumparat din Italia, cutii a cate 3 fiole de 100mg si costa 4,98 euro cutia. Mi-a recomandat sa-l fac pana la 8 luni.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 15+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, elevit 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

fly, he,he...ne cuscrim????? tu cate saptamni ai? eu maine fac 16. iti doresc multa sanatate si sarcina usoara.
pupici si celorlalte fete dragi!!!

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 15+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, elevit 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput