Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 54 -
Raspunsuri - Pagina 10
alla76 spune:
Ruxandrada, pai nu esti fata off de ne povestesti pe aici despre frumusetea da de baietel. ca ne dai si noua un dram de optimism 
aristico, la unguroaice ti-a raspuns si samirutza despre progesteron injectabil si stiam si eu cam acelasi lucru, ca nu se gaseste. de puregon si eu stiu ca e cam acelasi pret. de restul ma interesez zilele astea si iti spun. sambata sunt sigur in Hu la un gratar si o sa interoghez gazdele (medici amandoi
)
MRN, ne gandim la tine. de fapt la voi 

samira33 spune:
denisa,mii de felicitari.
sa fiti fericiti,sanatosi,sa cresteti mari,cuminti si frumosi.
ce secretoasa ai fost![]()
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
p@ulici spune:
Buna
Am nevoie de sfaturile voastre.
1. Pentru o sarcina de 6-7 saptamani hermatom decidual mare, intarziere de crestere intrauterina ce analize se pot face pt a depista cat mai rapid daca este sau nu trombofilie. Eu am facut doar cele genetice, in rest ma pricep mai putin. Stiu ca homocisteina, restul habar nu am.
2. Pentru rezultatele de analizele astea INR 1.06 TQ (timp coagulare) 11.1 s, proba martor 10.5 ce parere aveti?
Va doresc o seara frumoasa si o saptamana usoara.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
kitty20_l spune:
Buna tuturor! As dori si eu adresa de email a dnei dr Uscatescu; daca mi-ati putea-o trimite prin PM v-as fi recunoscatoare. Stiti cumva daca sapt viitoare o pot gasi la Fundeni? Imi trebuie vreo trimitere de la medicul de familie sau de la ginecolog pentru consultatie? Va multumesc!
antoemma spune:
Rapid, cred ca ar putea fi facute analizele de la Fundeni. Pentru ca acolo se da si interpretarea rezultatelor si tratamentul in aceeasi zi. De exemplu, la Synevo eliberarea rezultatelor pentru Prot C si Prot S dureaza cateva zile. La INR stiu ca e bun rezultatul de care intrebai tu dar timpul Quick nu stiu cat ar trebui sa fie. Probabil e OK.
Daca nu poate ajunge imediat persoana la Fundeni poate ar putea merge la alt hematolog sa ceara o parere. Poate ii recomanda macar Aspenter si vitamine.
Mami de
2004 si
2010
floaredemac spune:
Kitty, activeaza-ti PM. Trimiterea... e oarecum optionala, dar pentru siguranta ai putea cere una de la medicul de familie (sau ginecolg, daca ti-e mai simplu). Ca sa fii sigura ca o gasesti, da un telefon la Fundeni (ai pe prima pagina numarul).
Flyhigher, sa fie sanatoasa fetita si sa te bucure in fiecare zi!
Eu am umplut dulapiorul cu hainute roz, le-am spalat si le-am calcat cu abur si pe fata si pe dos, imposibil sa mai traiasca vreo ciuperca pe ele! Am cumparat niste gel din acela pentru dezinfectat mainile care nu necesita clatire si l-am pus in masina, pe langa detergentul lichid si vanish, apoi dupa spalarea efectiva, le-am mai spalat inca o data doar cu apa si le-am mai dat si o clatire suplimentara. Tratamentul l-am aplicat la hainutele purtate pe care le-am primit. Paranoia.... de! Pe cele ramase de la baietelul meu le voi spala normal si le voi calca doar.
35+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
Ruxandrada spune:
Fly, Alla 

!
Floaredemac,
nu ne cearta nimeni, nu?
Am cantar electronic, am aplicat proba suptului, dar nu e deloc incurajatoare... baietelul meu abia suge 40-50 la o masa, si apoi mai mananca formula 60-70 de ml. Si imediat ce se satura adoarme bustean, saracutul... Am fost vineri la control , tot la Medlife ( in pachetul pentru nastere am avut inclusa si o vizita gratuita la pediatru), iar dr. m-a linistit spunandu-mi ca, daca am taria sa merg in paralel cu cele doua metode,pe masura ce va creste va manca la san din ce in ce mai bine ( a luat in greutate 400 de grame de la externare, ceea ce, in interval de doua saptamani, am inteles ca e destul de bine). Sunt eu prea stresata, recunosc, imi fac griji din orice, dar voi ma intelegeti cel mai bine, fiindca stiti cat de greu am ajuns pana aici...
iar tu, Floricico, de maine intr-o luna ne trimiti mesaj, asa-i?
Brotacel, esti bine?
Mrn, ne gandim la tine!
Si tinem pumnii pentru toate mutantele superstrong, care nu abandoneaza!

floaredemac spune:
Ruxandra, ne iarta fetele! 
E putintel cat suge, asa-i. Bine ca accepta biberonul! Daca ai ambitie si eventual te mai si mulgi si lapticul ala i-l dai tot lui la urmatoarea masa, dupa ce suge, o sa reusesti sa tii lapticul. Lichide multe, stres cat mai putin... La maternitatea unde am nascut eu le dadea laptele praf cu seringa, ca sa nu se invete cu biberonul. Important e sa fie sanatos si sa se sature, ca pana la urma copiii cresc si din lapte praf. Eu am avut doua fixatii mari si late: sa nasc natural si sa il alaptez. Prima nu mi-a reusit, cred ca daca nici a doua nu imi iesea... intram si mai adanc in depresie. Tarziu am realizat ca nu e o tragedie cezariana, si nici atat laptele praf, si ca lucrurile nu sunt doar albe sau negre, mai exista si cale de mijloc.
400 de grame in 2 saptamani e f. bine, nu iti face griji! 
Eu cred ca va voi anunta mai devreme, pe 15 aprilie s-ar face fix 40 de saptamani, dar imi imaginez ca nu ma va tine pana atunci. Imi doresc din tot sufletul sa trec de 37 de saptamani, si din saptamana 38 incolo sa putem programa cezariana.
Sper sa reusesc sa fac rost de un laptop cu imprumut, sa imi vad si puiul de acasa. In spital voi sta vreo 10 zile si pana acum nu am stat fara el mai mult de 3, si nu vreau sa il aduca tati acolo.
35+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
p@ulici spune:
antoemma - graviduta e din Cluj, ii w imposibil sa ajunga la Bucuresti, iar medicul nici nu a pomenit de vreo trombofilie, dar are multe semne care ar arata asta, asa ca am sa ii spun eu cam ce analize sa isi faca si le va face la Synevo.
Floaredemac, mai e putin si vine bebe pe lume. Sper sa gasesti laptop sa te poti bucura de amandoi copilasii.
O zi buna tuturor.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!