Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 54 -
Raspunsuri - Pagina 13
sunshine4ever spune:
QiaoBing nu te stresa pe endometru ca va mai creste dupa ovulatie si va fi hranit de progesteron. 7,13 l-am avut is eu in z 12 si uite ca de doua ori am reusit....ca s-a oprit din evolutie e alta pagina. (La eco de 5 saptamani aveam endometrul de 11,3)
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi
samira33 spune:
mrn,felicitari.
sa cresteti mari si sanatosi.
sarah,imi pare rau.
sunshine,imi pare rau.
te rog incearca cu regimul si Metforminul...dar dieta stricta si Metformin la fel...luat cand si cum trebuie.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
balanta_tm spune:
danylini, dar muuult i-a luat sa iti raspunda!!!
Pe dr Rodica Mihaescu am cunoscut-o prin Iulie 2009 si la vremea respectiva nu stia mare lucru de trombofilie. Poate intre timp s-a pus la punct. Te rog, tine-ne la curent cu impresii despre ea. Merci
.
denisa, felicitari pt adoptie!
sunshine
, draga mea, imi pare f f rau pt ceea ce ai patit din nou. Nu ma asteptam sa treci iar prin asa ceva.
Tu cu tiroida cum stai? (probabil ca mi-ai spus, dar am uitat). TSH, ATPO, FT3, FT4?
De ex, eu dupa ce am ramas insarcinata, prima grija a dr a fost sa imi monitorizez TSHul (doar ala fusese candva "mare" in opinia luni, adica 2.3), sa vedem daca ma mai incadrez in doza de 25 mcg L-thyroxine sau trebuie marita.
De asemenea, cred ca se impun niste analize genetice, atat la tine cat si la sot.
Te rog, daca te pot ajuta cu ceva, scrie-mi pe MP!
kitty20_l spune:
Floaredemac, multumesc pentru informatii! Mi-am activat Pm (nu stiam ca e dezactivat), deci imi poti trimite adresa de email a dnei dr.Uscatescu. Multumesc inca o data! Am sunat azi la spital, dna dr va lipsi luni, pe 21, si vineri, pe 25 martie. Dar in restul saptamanii va fi disponibila pt noi!
denisa220972 spune:
Fetelor va multumesc ptr. gandurile voastre bune
.
Secretoasa nu am fost de loc, am trambitat inainte si inapoi cu adoptia , 3 luni facem FIV , pauza ptr. Fiv mergeam si ii stresam pe cei de la protectie, am intrat pe usa, ma dadeau afara , intram pe geam si tot asa, am stresat pe toata lumea
nu am iertat pe nimeni de la portar pana la director.
. Pana la urma sau saturat de mine
. Dar sa stiti ca toata furia mea impotriva sistemului sa mai atenuat, cand vin acasa si i-mi spune "mama boboane, culalate( culori colorate) si auletul(ursuletul)"i-mi trebuie 3 pampers sa nu fac pe mine de bucurie.
Acum scriu cu ea in brate si vrea sa scrie si ea ceva" ;clclcclcl lccllclc"deci acesta este mesajul de la ea, scriitoare o va face mama.
Eu va doresc ca DD sa va dea sanatate fiindca restul le ve-ti rezolva voi mai tarziu sau mai devreme

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
adri28 spune:
Floare de mac, dar de ce ziceai ca o sa stai internata 10 zile?
Noi avem acelasi DPN si la mine s-a decis cezariana . LA tine cum va fi cu anestezie generala sau rahi? Noi vom decide probabil data cezarianei la controlul urmator in 31 luna asta...
S34 cu 
p@ulici spune:
mrn felicitari pt baietel sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii
Denisa imi dau lacrimile cand citesc randurile tale ... sunt sigura ca esti o mamica minunata.
Stie cineva daca dna dr Uscatescu la fi la spital in 29 aprilie?
O zi buna tuturor.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
vali79 spune:
sunshine, sarah, va imbratisez! Mult curaj, stiu ca e prea greu uneori, dar pana la urma cu ajutorul lui Dumnezeu veti reusi!!!
mrn, felicitari si lasa ca toata perioada asta grea de inceput o sa treaca...Important e acum sa va odihniti si sa va bucurati de bebe Vladut!!!
+20
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 1/zi. Doamne ajuta-ne!
sunshine4ever spune:
Samira am reusit sa schimb vechiul medicament pe Competact. Cu asta mi-a mers fff bine o luna de zile si mi-a scazut fff bine insulina doar ca marele profesor nu a aceptat sa m-i se dea gratuit am ajuns la alt medicament pe care nici azi nu il suport. Cu Competactul o sa am de furca in ideea ca este combinat cu poliglitazona care substanta nu este permis in sarcina, asta mi-a zis si PK din Budapesta. Doar ca nu stiu cand sa il opresc de la ovulatie sau de la test pozitiv.
Poate va dati cu parerea.
Balanta cu tiroida intotdeauna am fost in limite normale :
Tsh=1.2 , 1.29 , 1.11 , 1.12 , 1.51
Ft4=17.6 , 15 , 10
ATPO negativ
Atc anti TG negativ
Astea toate facut pe parcurs de 5 ani la Synevo, de am zis ca nici nu mai are rost sa dau bani pe ele in continuare.
O sa facem si cariotipul pentru linistea noastra, si am sa vad cum reactionez si la noul medicament pentru insulinorezistenta.
Deocamdata am grija de a elimina singura ca mi-e o groaza de chiuretaj atat psihic cat si pt fizic. Nu concep chiuretajul. Dr mi-a zis ca daca mi-a scazut beta ultima fiind 781 apoi scazand la 531 in decurs de patru zile sa speram dar daca nu intr-o saptamana sa ma duc la el....offf nici nu mai stiu ce sa scriu ...
Sa ma scuzati pt scrisul talmes balmes dar is
de cap.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi
QiaoBing spune:
aristica ma gandeam eu luna asta ca ar trebui sa existe si un avantaj in a fi intr-o singura trompa - nu se mai ratacesc din gigei pe alta cale unde nu au cu cine sa se intalneasca. la noi au o singura ruta: inainte si la dr/stg. 
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt