Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 54 -
Raspunsuri - Pagina 12
irina21 spune:
Mie ginecoloaga mi-a zis ca abia dupa ce am rezultatele la toate analizele sa ma duc la hematolog...........Voi ce credeti? Eu ma gandeam ca intai ar tb sa merg la un hematolog sa-mi zica in ce ordine sa le fac.....pt ca am citit ca unele au legatura intre ele: de exemplu Factorul V Leiden e responsabil in 85-90% din cazuri de Rezistenta la proteina C activata...Deci, nu ar fi normal sa fac intai APCR si daca iese pozitiva sa mai fac si factorul V?
Dna doctor Uscatescu pune diagnosticul de trombofilie doar pe baza analizelor facute la Fundeni, sau cere si genele si mutatiile? Ar tb sa le am deja facute cand merg la ea?
Astept sugestii....
.............................................................................................................................
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s (tratament cu Clexane 0,4- 2/sapt si aspenter 1/zi)
aristica spune:
O, Doamne, ce-i aici? Jumatate vesti bune, jumatate vesti proaste.....fetelor, imi pare sincer rau pentru pierderea pruncilor!
alla - sar'mana in avans pentru intrebarile de la gratar!
Multem fetele pentru toate completarile
Qiao - e clar ca fiecare dintre noi suntem "dive individuale", eu am fost oprita din sirul de Ia, iar unul dintre motive a fost ca am o singura trompa, dar e vorba de acelasi doctor...
Mutante dragi
fly-consortul ce zice de fiica-sa?
floricica-tu chiar ai 35 saptamani, ca eu tot am in cap ca ai 36...bine, normal ca tu stii mai bine...
gliana - sar'mana de informatie
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
sunshine4ever spune:
Multumesc frumos fetele, ca ne sunteti alaturi. Pt cine ma intreba daca eram sub clexane , da eram inca de 2 x 0,4, aspenter si toate cele care is insirate la semantura.
Am sa incerc sa trec peste desi e fff greu , e fff grau sa pierzi sarcinile una dupa alta.
Am sa mai fac cariotipul, ca doar asta mi-a mai ramas si poate de lucrat mai intens pe partea insulinorezistentei. Sincera nici nu mai stiu unde si ce sa caut. Poate stiti voi din experienta.
Sarrah mult aputere , sunt alaturi de tine.
pe toate.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi
flyhigher77 spune:
Sunshine, sarrah imi pare sincer rau, putere multa si sa nu renuntati! 

gliana ne incuscrim neaparat
, noi intram in 20 de sapt 
alla, aristica, floricica, ruxandra, qiaobing Multumesc mult! 

mrn sananate multa, te-asteptam cu vesti bune! 
19+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
mrnscmnc spune:
Fetelor pe 11.03.2011, vineri la ora 14.57 a venit pe lume prin cezariana cu anestezie generala bebe Vladut Alecsandru Constantin la 3150 g si 49 cm. Mami si tati sunt extrem de fericiti, mai ales ca nici doctoritele nu se asteptau sa fie asa mare(estimau maxim 2700 g).Au fost complicatii si pt mami si pt bebe dar acum suntem acasa, incercam sa producem lapte, sa papam si sa dormim ca suntem rupti.
Va pup pe toate si incerc sa citesc din urma ca sa aflu vesti, in limita timpului in care imi permite bebe.Va urez din suflet sa reusuti sa tineti bebeii vostrii in brate si mai ales nu abandonati ca se poate.Eu am reusit

QiaoBing spune:
mrn 

sa iti traiasca feciorul, sa fie sanatos, mancacios si nu prea plangacios. Tu sa te refaci repede si sa ai laptic pt bebic. Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
eu sunt putin ... desumflata. am facut luna asta o eco in z10 si avem endometrul de 5.4 mm si un folicul de 24.8/16.8 pe partea unde am trompa
. azi in z14 endometrul meu era doar de 7.3mm. e adevarat ca azi nu am facut transvaginala, ci eco abdominala (ca sa vad cum mai stau si cu cariera de piatra
)
nu e cam amarat ?!? Cam cat ar trebui sa fie ca sa se poate "ancora" ceva bine acolo pt 9 luni ?
in ianuarie, la o luna dupa chiuretaj stateam mult mai bine in z14. Oare il influenteaza negativ ceva din tratamentul pe care il iau ??? De la inc lui februarie mi s-au introdus in plus: al 2-lea MagneB6/zi, Q10 si vit E . Vit E am luat doar in februarie, acum iau omega 3 cu vit E.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
sa va aduc putin zambetul pe buze
azi dupa eco, cand am iesit din cabinet m-am dus glont sa imi golesc vezica pt ca simteam ca explodez si ... m-am transformat in d-nul Goe. am ramas blocata in toaleta de la medlife ! sistemul de inchidere era dezmembrat si ramasese doar axul, pe care m-am straduit eu sa il resucesc, dar fara nici un efect. cum cabina era individuala, fara nici o comunicare cu celelalte, sau exteriorul, nu aveam nici o sansa sa sar parleazul in caz ca usa ramanea blocata - imi si imaginam scenarii cum ca trebuie sparta sau scos macar tocul. am pus mana pe telefon sa sun la receptie sa le anunt ca au pacient captiv si sa trimita echipa de salvare
Noroc ca intre timp am auzit pasi, am strigat si eu
... era un domn care dupa voce parea tare mirat si sceptic, dar dupa ce si-a rezolvat omul problema a anuntat ca sunt si eu pe acolo. intr-un final a venit o femeie de serviciu. s-a chinuit femeia, am mai dat si eu cu umarul in usa (ca doar ma mai uit si eu la filme) si pana la urma am reusit sa deschidem pacostea. toata distractia a durat mai mult de 10 min.
daca eram in america puteam sa ii dau in judecata, nu-i asa ?!? ![]()
![]()
Gliana spune:
Mrn, super felicitari si multa energieeee!!!
Regret si sunt afectata de necazul fetelor cu sarcina oprita in evolutie si mai ales ca erau sub tratament. Nu mai inteleg nimicccccc. F trist.
Fly, chiar daca baiatul meu are numai 16 sapt eu accept o nora mai mare ca si eu sunt nora mai mare![]()
![]()
. Glumesc....Sanatosi sa fie si sa se nasca la termen si totul sa fie bine.
Q, vai ce patanie ai tras...

![]()
![]()
![]()
Azi a fost prima zi in care am simtit miscarea fetala mai profunda asa ca se pare ca de acum ne vom imprieteni mai bine. Cand simti ca se misca...parca esti mai constienta de sarcina
, cel putin eu asa simt. Dupa 19 ani aproape nu am mai simtit asa ceva 
Floricico , esti durere, asa ma distrez cand citesc ce scrii tu despre spalatul hainutelor si mai ales cand spui ca esti paranoia. Cred ca nu esti paranoia, doar esti fff precauta si poate asa ar trebui toate sa facem. Eu la primul copil nu am facut , bine eram si f tanara, nici nu avea cine sa ma invete si neuronul meu nu m-a ajutat pe atunci
.
Daca as avea hainute second cu siguranta le-as spala cu mare atentie., dar uite la cele noi...eu nu m-am gandit ca ar trebui sa le spal inainte![]()
![]()
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 16+
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, 1 acid folic de 5 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.