Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mi-au dat lacrimile cand am citit pe blogul unei prietene tare dragi mie :

Copilul meu, sa nu ma cauti

de Magda Isanos

Copilul meu, sa nu ma cauti. Toate iti vor vorbi despre mine cu dreptate. Dupa ce n-am sa mai fiu, sa nu spui: “Pentru mama-i tarziu”. Sa stii c-am sa-nconjor de multe ori cu nourii si cu ploaia ograzile unde mi-am petrecut amiezile. Daca suferi, sa chemi serile, si-am sa vin langa inima ta, de-ar trebui sa strabat zarile si marea cu aripa mea. Sa nu te temi de fata mea schimbata. Sa nu spui; “Mama n-a fost asa niciodata!”. Ai sa-mi cunosti glasul povestilor in arborii din fata ferestilor. Din multe semne-ai sa-ntelegi ca-s eu, cand am sa vin langa patul tau si-am sa fac aerul racoros, scoborand toate stelele jos. Ai sa cunosti ca-i mama dupa pace si dupa felu-n care totul tace – durerea si grija de maine – dupa mirosul de gutui si paine…

Mi-au dat lacrimile - ce mi-as dori sa o pot proteja de orice rau toata viata ei... nu se poate insa...

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Andrei Ioan, Stefan Calin, Victor, Matei Gabriel, Adina Stefania , sa cresteti mari si sanatosi, puiuti voinici si dragi!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

La multi ani dragii nostri si de la noi!!!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Salutare,am intrat special sa va zic ce a functionat la noi la somn acum ,respira foarte bine;am luat de la sora-mea un aparat cu capsule olynth( e de genul acelora de tantari care se pun in priza)Singurul inconvenient este ca la inceput elimina un miros de menta foarte puternic care a deranjat-o pe bebelina dar a functionat respira usor.am scos putin aparatul din priza si il pun si maai tarziu,e bun zic eu(sa vedem daca si dupa noaptea astea o sa am aceeasi parere-sper ca da )
Vreau sa-mi iau si eu ca si ea are copiii putin raciti si in caz de ceva sa-l aibe acasa,singurul inconvenient la mine e ca la farmacia de langa mine n-au si trebuie sa umblu...si...aha,am uitat sa va zic ca la noi a nins(mai mult o fulguiala )

EDIT: La noi adica in Constanta ca nu apare la detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

la noi in constanta

am 2 zile de cand m-am intors de la cta si deja vreau inapoi.
ah si m-am si tuns daca tot am ajuns acasa

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Ce spor la scris ati avut astazi! Eu ca o mama denaturata, in loc sa stau acasa cu puiul de ziua lui, am profitat ca a venit mama si am fost in mall, am luat pranzul cu colegii, am baut o cafea cu un prieten, iar acuma seara m-am dus iar la o intalnire cu fosti colegi de facultate. A zis sotul ca imi cam fac de cap

Multumim mult pentru urari Alice, btz, Paula, crispro, georgia, cris2010, matusa, tina, carmen, baby78 Va ofer o cana cu lapte cald indulcit cu miere, sa dormiti bine la noapte

victo, si mie mi-a facut mare placere intalnirea noastra. Chiar asa i-am zis sotului, ca parca ne cunoastem de o viata si ne-au ramas multe povesti pe data viitoare. El n-a "forumit" niciodata, si ma intreba daca am avut ce povesti, avand in vedere ca ne-am vazut prima data. Asteptam si alte mamici din zona (si nu numai) sa se mobilizeze si sa ni se alature la o intalnire.

cris2010, multumesc de intrebare , Victor si-a dat drumul dintr-o data la papatul cu lingurita, cam acum vreo luna, ii multumesc lui Dumnezeu. Nu papa el cat alti delfinasi, dar e bine deocamdata.

ooana, eu ma gandesc ca ar trebui spalati pe dinti dupa ultima masa de solide.

Legat de cat de activi sunt delfinasii nostri, sa va zic si eu parerea mea: eu cred ca aceste chestiuni se mostenesc. Adica ma gandesc de ex. ca Paul, Raul, Antonia sau orice alt delfinas mai activ decat media are cel putin un parinte sportiv, sau talentat la sport. Eu cel putin, am fost total lipsita de talent la sport, nu eram buna la niciun joc (si am suferit pentru asta ), deci nu ma prea astept sa am un copil pionier in miscari Sigur, cred ca ar ajuta sa stim si pe la ce varsta faceam noi parintii anumite chestii, dar e greu sa cerem mamelor noastre sa-si aduca aminte.

No, ma iertati ca am scris un mesaj cat o zi de post, ma duc la somn

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

ILINCAAAAAAAAA eu in liceu chiuleam de la sport sa ma duc la bar sau la meditatii de mate,pe care o adoram,iar in facultate aveam restanta la materia asta,deoarece nici nu imi placea sa fug cu mingea nici de profa.Abia dupa ce le-am luat a inceput sa-mi placa si mie sportul,iar cu profa faceam tae-bo [:-D]In schimb Ovidiu mai juca fotbal in timpul scolii,acum sot lenes cu burta

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu am culcat puiul la 8, si de atunci lucrez la un proiect, cum nu am avut bona, am ramas restanta la capitolul asta. In tot timpul asta m-am gandit la Adriana, ce greu tb sa-i fie dupa o zi intreaga in care tb supravegheata Rebeca, mai sta si noaptea sa munceasca.
Ilinca, cel putin in cazul nostru ai dreptate. Vinovat e taica-sau, care ( dupa spusele soacrei) umbla la 8 luni. Si tot el e cel sportiv. Eu sunt mai lenesa, mai ardeleanca. Daca as fi eu in locul lui Raul nu as invata sa merg decat dupa 2 ani, sa ma tot care altii in brate si in carucior, sa nu ma chinui eu
Rubia, cum se numeste aparatul? Da-ne mai multe detalii, te rog!! Chiar mi se pare interesant, ca mi-e groaza de urmatoarea raceala, stiind cat am tras data trecuta.
Maine mergem la balaceala. Cu Matei si cu Raisa!!De abia astept sa-i vad. Doar ca mie mi-a venit ciclul, Cosmin nu e sigur ca ajunge pe ora 5 si uite asa, nu stiu cum ma voi descurca. Fiind in a 4a zi , sper sa rezolv pb cu un OB. Si mai tb sa-mi iau costum de baie. Oare gasesc unul intreg, cu maneci si cu pantaloni lungi?
Mai voiam sa va intreb, pe fetele care ati fost cu bbi in deplasare, cem le-ati dat mancare? Ca nu as cara si scaunul de masa.... Vineri mergem la Sovata, pana duminica...cu tot cu Raul, ca vreau sa vad cum se comporta in deplasare.
Oana, primit sms. De abia astept sa va vad.Aaaa, mi-am rezolvat si eu cu adeverintele de al medic.
Ma intorc la munca.
Noapte buna si linistita tuturor.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

ILINCAAAAAAAAA eu in liceu chiuleam de la sport sa ma duc la bar sau la meditatii de mate,pe care o adoram,iar in facultate aveam restanta la materia asta,deoarece nici nu imi placea sa fug cu mingea nici de profa.Abia dupa ce le-am luat a inceput sa-mi placa si mie sportul,iar cu profa faceam tae-bo [:-D]In schimb Ovidiu mai juca fotbal in timpul scolii,acum sot lenes cu burta

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

da' in generala? Daca nici atunci nu-ti placea, inseamna ca ori cazul vostru e exceptia de la regula ori nu e buna teoria mea

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu mamici, eu is lenesa in seara asta, la de toate... nici mancare nu mi-a trebuit (bine, dar toata ziua m-am indopat !), asa ca ma gandesc sa ma retrag, sa vad daca o fentez pe Isa sa doarma de pe-acuma... maine avem iar programare la dr s-o vada pe mititica, sper ca-mi spune ca e ok cu bronsita aia afurisita. mie mi se pare ca a trecut .

noapte buna va doresc, mamici dragi si delfinasi scumpi . ne vedem dimineata la cafea/capuccino

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Multumesc tuturor pentru urari.

Cristina, multumesc pentru link.

Racusor m-ai emotionat tare cu post-it-ul. Nici nu vreau sa ma gandesc ca intr-o zi mama nu o sa mai fie sau ca intr-o zi, poate, fiul meu va considera ca nu are rost sa-si piarda vremea venind s-o viziteze pe mama lui.

Adevarul este ca de multe ori adorm gandindu-ma la zambetul lui strengaresc si la felul cum ma urmareste cu privirea prin casa sau plange dupa mine; la cat de dulce e; la cat de repede va trece timpul si se va face mare; si apoi va ajunge la varsta cand crede ca le stie el mai bine pe toate si ca mama e demodata.

Cred ca am 'cazut in butoiul cu melancolie". Sper ca nu v-am intristat prea tare.

Merg sa termin si eu niste vase de spalat si apoi la somn ca am ceva restante.

Va urez o noapte usoara tuturor.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput