Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Noi am facut deja 2 doze de prevenar, la noi intra in schema obligatorie,cum e cetatean german. Nu stiu ce sa spun, atunci nu m-am opus si nu am gasit studii care sa ma sperie,acum mai avem doar o doza de hepatita b si pana la un an am terminat...

Spune articolul ca parte din copiii aceia au avut si alte probleme de sanatate si din ce stiu eu e total interzis sa dai vaccinuri cand sunt si alte probleme, e tragic ce s-a intamplat nici nu vreau sa imi imaginez ce o fi in sufletul bietilor parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

sunt o gramada de aplicatii Relax pentru iphone la care dintre ele va referiti mai exact?

voi la ce ora aveti ultima masa??
pediatrul de pe FB zice ca la 8 luni, dupa ultima masa sa spalam dintii...pai noi dormim de la 19 si la ora 22 papam ultima masa, cum sa il spal pe dinti???

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bamboleta, de la domo am luat robotul.dc vrei sa iti zic exact ce are, iti zic maine

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Seara buna delfinariu
crispro eu cred ca-ti faci prea multe probleme -eu nu cred ca daca copilul este mai linistit inseamna ca este ceva care nu functioneaza.
Eu as fi preferat ca Giuliano sa fie mai linistit , este foarte zvapaiat si inprevizibil , nu sta un minut , plange daca nu stai langa el , mai mult de 5 minute in box nu reusesc sa-l tin , chiar daca ii cumpar aproape in fiecare saptamana ceva nou , sa-i dezvolt capacitatile -in general
La capitolul dintisori noi avem 4 si se pregatesc cei de sus lateral .
Din punct de vedere al odihnei pot spune ca sunt multumita -doarme de la 9:30 la 8 dimineata cu o singura trezire intre 3:30 si 5 dimineata.
Suntem multumiti-maine avem vizita pediatrica .

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, Relax melodies parca e. eu am incercat azi dar nu a mers (ma refer la adormit pitic cu melodiile astea). e drept ca nici o alta metoda nu a functionat

Ultima masa -la ora 20 (sau cu 10 min inainte), asa incat la ora 20 si un pic sa faca deja nani. Iar urmatoarea cam la 5 dimi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Anne, ce bine doarme puiutul! Super! Si eu cred ca imi fac griji muuuult prea multe... dar ma tot minunez de cat de activi is puii vostri.. si ma temperez cand mai aud ca mai sunt cativa mai lenesi. Bafta maine la vizita!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

sunt o gramada de aplicatii Relax pentru iphone la care dintre ele va referiti mai exact?

voi la ce ora aveti ultima masa??
pediatrul de pe FB zice ca la 8 luni, dupa ultima masa sa spalam dintii...pai noi dormim de la 19 si la ora 22 papam ultima masa, cum sa il spal pe dinti???

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

relax melodies
sa-mi zici maine ce are poate mai fac loc in bucatarie pt alt robot (asta cu robotul era pt Victo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

ELADEA, in cit timp a ajuns comanda de la babypoint?Cred ca au trecut vreo 3-4 saptamini,si inca astept

kata, si la mine a durat...dar parca nu atat de mult...nu mai stiu exttc...scrie-le un mail, sigur te vor lamuri care-i treaba...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Victo-Antonia la fel ca Eric...cum il vede pe David cu o jucarie de-a ei in mana cum i-o smulge din mana ca e a ei uneori i le mai lasa...noroc ca David inca nu plange...doar ramane asa dezamagit si cu o fata lunga ....in schimb Antonia e calare pe jucariile lui David...cand nu-i lasa din jucariile ei lui David ii reamintesc ca si ea se joaca cu ale lui si trebuie sa le imparta

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

haha...deci nu suntem singurii... exact asa si la noi, dar ma gandesc ca va creaste filip si sa vezi atunci lupta unu la unu...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

am terminat toate felurile de mucenici :)) am spalat copil +vase, hranit, culcat copil, strans prin casa. as vrea sa fac baie dar sunt singura si daca se trezeste mara iar cad prin baie
tre sa imi tai si unghiile

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput