Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Roxana-la multi ani fericiti alaturi de sot

Rodyka-tare imi plac costumatiile Isei

Racusor-si eu ar trebui sa merg la stomatolog cred ca astept sa ma duca cineva de mana

Victo-Antonia la fel ca Eric...cum il vede pe David cu o jucarie de-a ei in mana cum i-o smulge din mana ca e a ei uneori i le mai lasa...noroc ca David inca nu plange...doar ramane asa dezamagit si cu o fata lunga ....in schimb Antonia e calare pe jucariile lui David...cand nu-i lasa din jucariile ei lui David ii reamintesc ca si ea se joaca cu ale lui si trebuie sa le imparta

unde ai gasit robotul la jumate de pret?esti multumita de el nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mara doarme deja de 2 ore. i'am deschis usa, aprins toate luminile, tasu tranteste pe aici vb tare, ea n'are nici o treaba

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

LA MULTI ANI Andrei,delfinas-sef sa fii sanatos, voios, plin de noroc si sa-i faci mandri pe parintii tai care te iubesc atat de mult! Racusor, sa iti traiasca baietelul si sa va umple sufletul de bucurii

LA MULTI ANI Victor,Matei Gabriel, Adina Stefania sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti parte de tot binele din lume!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si....

Deci....avem primul delfinas!!! Andrei Ioan de racusoru'
Mesaj de la racusoru':
"neata' uite ca m-am bagat in fata! Bebe a iesit rau la stres test, nu ii mai batea bine inimioara si m-au bagat in cezariana de urgenta la 12 noaptea. Bebe a avut la nastere 2680 gr, 50 cm si nota 9/10. I-au pus mascuta ca nu repira bine. Acum i-au scos-o sa vada cum reactioneaza. Doamne ajuta sa fie bine mititelul! Mi-e frica pentru el!"

gata cu nostalgiile

... Ce am mai plans cand ai nascut....Aveam emotii si plus hormonii sarcinii...mi-am sunat sotul plangand si el a crezut ca eu nasc.....Asa tare m-a emotionat venirea pe lume a delfinasului sef caci abea atunci am realizat cat de putin mai era pana imi voi tine si eu comoara in brate.....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

BAMBI eu ex de tipul 5 i-am facut singura acasa pe la 3 luni cand avea si Andrei inceput de torticolis, mie mi-a aratat pediatra muream de frica dar acum e ok.

noi avem putin piciorul indoit in interior (stangul), a zis sa masez seara dupa baita, si cica dupa ce merge se corecteaza

o sa mai merg asa preventiv o data pe luna la kineto sa fim siguri ca se corecteaza de la sine

oricum, s-a uitat si cand paseste, paseste corect, deci speram sa nu fie nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

adriana m-ai speriat cu ce ai povestit de prietena ta cu proces+returnat indemnizatie!
Eu vreau sa fac firma sa fiu actionar eu si sotul iar el sa fie administrator si angajat cu jumatate de norma(sau norma intreaga daca nu se poate altfel).Cand face ANAF raportarea la protectia sociala,doar cand se platesc dividendele?Ar fi o solutie sa nu scot dividende pana nu se termina indemnizatia?Sau trebuie sa facem firma doar pe numele sotului?

Mergi la inceput

am terminat si eu mucenicii la cuptor. f buni au iesit, va servesc.
numai ca o parte sunt putin arsi pe fund da n-au gust amar sunt buni :))

mai incolo ii fac si pe cei cu zeama

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

alina, eu nu am vrut sa va supar, imi ziceam doar parerea. sunt sigura ca ti-a prins bine o iesire dupa atata timp cu bebe, si chiar va admir ca ati petrecut de ziua femeii.
eu sunt cea mai mica dintre voi si nu imi mai arde de nici o culoare sa ies in club :)) prefer sa stau cu gasca acasa, sau la o cafea, sau cu sotul meu sa ne uitam la un film. acum prefer sa stau cu mara
cred ca m-as simti super aiurea in cluburile din bucuresti

mara

Vaaaai, tu, iubita!! Cum sa ma supar??? Pai poate vrei sa te superi tu ca eu recomand destrabAlarea.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz, vorba lui Victo, unde-i gasesti?
Pe mine ma apuca toti nervii cand aud de parinti de genul asta.Altii au remuscari ca isi mai hutuchesc copiii sau pt un varf de palma... si altii (complet tampiti/pur si simplu rai) considera asta ca fiind educatie. Oamenii astia ar chinui orice faptura de fapt, nici un caine nu cred ca ar sta bine langa astfel de oameni...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

alina, nici vorba

pt fetele care tin post. uitati niste idei pt mancarica dar si praji de post

mara

Mergi la inceput