Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

bambi, eu m-am uitat pe site-ul celor de la babyspa. imi place cel mai mult, e si aproape de noi, dar nu am ajuns inca sa vbesc. oricum iti trebuiesc niste analize

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Andrei LML!!
LML delfinasi frumosi!

Cristina nu te mai enerva degeaba , uite ca sa te calmezi, nici Letizia nu este interesata de mersul in 4 labe deloc deloc. Se intoarce doar daca e suparata si ca sa ma caute cand imi aude vocea si nu ma vede in raza ei. Sta singura in fundulet, atata tot, cand ii dau sa manance nu e interesata sa traga de castron deloc, o pun in fund si incepe sa bata la laptop si sa rada, imi rade in hohote cand ma vede, dar e micuta, nu ma astept deocamdata la mai mult, va inplini 8 luni peste o sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am terminat de facut ciorbita de pui si orez cu ciuperci mucenici nu mai fac imi trimite soacra
Copii sunt la somn...Crispo am descoperit o aplicatie la iphone Relax se cheama cu melodii pt somnicDavid in casa nu dormea mai mult de 30 min pe ceas ei acum cu melodiile astea doarme 1-2 ore

Stefan Calin,Matei Gabriel,Adina Stefania la multi ani!!!

Ramona-sunteti 2 frumoase

Bumblebee-abia astept pozele

Crissy-yami ce binearata sfintisorii

Alice-asa se rostogoleste si David

cat am citit eu au facut ochi au dormit 1 ora jum amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Crispro, si eu zic sa il asezi pe o suprafata tare si unde sa aiba loc de desfasurare.Eu il pun pe o saltea subtire pe care o am de la Ikea, pe care o asez pe covor (poti folosi paturi si pilote) si acolo a inceput sa para ca se taraste. Ii pun jucarii peste tot pe acea saltea ca sa il atraga.
Iti amintesc ca si Matei e un puturos, nu stie decat sa se rasuceasca (asa cum face Mara) si sa se tarasca.
Oricum, el e foarte fericit cand il pun acolo si il las sa faca ce vrea el.
Aaa..si acum, dupa cateva sedinte la kinto incepe sa stea in fundulet, dar maxim 1 min si apoi se dezechilibreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Matusa, la kile sta bine Ducu. Dar sa stii ca si Vlad in perioada racelii manca mult mai prost, jumatati de portii, desi nu a avut decat muci (nu cred ca a avut si rosu in gat). Mai lasa-l o zi, doua, vezi cum merge cu raceala. Sotul zice ca Vlad nu manca din cauza ca nu putea respira pe nas, si de aia se oprea... poate o fi si asta...

Alice, eu am incercat si pe jos pe plapuma, si pe pat tare, si pe paturica de activitati, si peste tot, si pe canapea - nu vrea! nu am ce sa-i fac decat sa astept sa isi dea drumul...

Carmen, . mersi!!! esti tare linistita si rationala. foarte bine! asa e, inca sunt micuti. Din ce citesc pe net legat de etapele dezvoltarii copilului, Vlad e ok- adica nu e nici o problema, nu e anormal ca nu face multe miscari. Dar cand vad atatia copii precoce in delfinariu, ma pune un pic pe ganduri.. al meu sta cuminte la papa (ca si Leti), nu se foieste in scaun- doar nu deschide gura cand nu mai vrea. Il simt fricos- ii arat tot soiul de jucarii sau mingi (ca alea ii plac mult) si trebuie sa se aplece dupa ele de la mine din brate- nu se arunca, daca simte ca nu il tin bine. Mai asteptam sa isi dea drumul. Ca sa nu mai zic ca la schimbat inca sta nemiscat, pana il schimb, arunc scutecul, ma spal pe maini, pun scutec nou, il imbrac. Dimineata la fel sta si o juma de ora, pana il sterg pe la ochisori, dam Vigantolul, ne spalam pe dinti, ne stergem iar, ne dezbracam de pijama, ne imbracam cu haine de zi, facem gimnastica. El sta... puturos... adevarul e ca si eu am fost lenesa, si in sarcina, si acum.. miscarea nu e deloc punctul meu forte.

Soacra a venit iar acasa, desi nu i-am cerut... l-a luat pe Vlad la plimbare afara, mi-l aduce dupa 3, cand trebuie sa il culc. maine pe la 4 merg iar la sauna si impachetari.. si acum merg sa vad ce mai halesc...

Bambi, pai macar al tau se rasuceste. EU tot pe jos il tin, dar el nu sta deloc niciodata pe burta. il pun pe spate, si jucarii pe langa, dar nu e interesat decat pt scurt timp... mai degraba il pun in fundic tot jos, cu cateva perne in spatele lui , si cand se lasa pe spate mai descopera ceva jucarii, sau se mai intinde din pozitia sezut catre ele. Dar legat de statul in fundic- ca zici ca Matei al tau nu sta- te referi ca nu sta singurel, fara suport??? ca eu pe Vlad nu il las fara suport la spate (ii pun cateva perne, nu lipite de spatele lui, dar sa fie acolo in caz de cazatura). Vlad sta bine in fund, dar cu conditia sa aiba motiv. daca doar il ridic si il las in fund, nu sta nici el, se arunca pe spate. Daca in schimb ii pun niste jucarii ce ii plac, atunci sta mult in fundic. Mai scriam eu odata aici ca daca ar fi sa merg cu el la un medic si sa il puna sa stea in fund, ca sa vada cum sta, cel mai probabil nu ar sta. Ca nu are motiv. Si sigur ar zice medicul ca nu e ok. Dar eu stiu ca daca vrea sta, ca doar il vad. Hai ca m-am intins aici de mama focului.. macar daca eram un pic coerenta.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare mamici!

Delfinas sef nici mie nu-mi vine a crede ca au trecut 9 luni.
Racusor, m-ai facut de m-am dus la odisee si am citit si eu capitorulul in care am nascut eu

Stefan Calin

Victor de Ilinca

Matei Gabriel de creatza11
Adina Stefania de Lauri_ca

La multi ani scumpa mamica, Danuta-bel!! Sa iti dea DD sanatate, fericire si noroc!!

Ramo, multa sanatate Sabinutei si tie multa putere!
Am citit capitolul in care ati scos motatele pt mine, iar Ramo a fost cea care va dadea de stire.

Va pup si o zi faina sa aveti!

Fetelor, mi-am adus aminte! In cat timp manaca delfinasii vostrii?
Ca la noi masa dureaza aprox 30,40 min, luam pauze de 5 min, timp in care eu mai spal cate ceva, sterilizez.

Baia, noi o facem la 2 zile de la 6 luni.
In ziua cand nu-i facem baitza, mergem la chiuveta si-l spal pe fata, maini si fundulet.

Mergi la inceput

Bambo, ., caut acum si eu aplicatia, sa testam!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

aici bebelusul la 9 luni - cica toti copiii la 9luni ar tb sa stea singuri , nesustinuti in fundulet. Asa ca Bambi nu iti fa griji. Tot aici zice ca incep sa se ridice sau sa paseasca. Asa ca mai am si eu un pic de vreme...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

paula, eu am ajuns la concluzia ca barbatii nu fac diferenta intre flori :)) l-am intrebat ieri pe marius ce flori le-a luat fetelor de la birou, si a zis "eh nu stiu, flori"

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Crispro, Matei nu sta in fund decat daca are perne in spate dar si in lateralele amandoua. Si de obicei cand ii pun in lateral, are si in fata, ca ii pun perne mari. Adica sta doar daca e inconjurat de perne.Si acolo, sta maxim 45 min ca apoi se plictiseste si se incordeaza de spate (chiar daca nu are unde sa se miste) dar il vad eu ca nu mai poate sta.
Acum dupa putin kineto, a inceput sa stea nesustinut de perne, doar ca isi tine echilibru tinandu-se cu palmele de genunchi, si sta asa, oarecum aplecat in fata, nu tine spatele la 90 de grade...sper ca sunt coerenta.Dar ti-am zis, foarte putin poate sta asa..si numai daca il pun eu.Mi se pare asa departe momentul cand se va ridica singur in fund...nici nu ma gandesc mai departe,la ridicat in picioare.

Dar eu zic sa nu ne mai facem atatea griji, sa nu ii mai comparam (stiu ca e un cliseu, dar chiar asa trebuie sa procedam) ca sigur va veni si randul lor. Poate asa sunt ei mai linistiti acum...cine stie ce ne mai asteapta...cand vom alerga dupa ei in parc si nu vom face fata energiei lor?

Sa dea Dumnezeu sa fie toti delfinasii sanatosi, ca pana la urma toti ajung sa mearga in picioare si sa vorbeasca...si nu suntem la o competitie cu ei..nu ne grabeste nimeni si nimic.

Hai ca si eu m-am intins, dar am timp ca Matei doarme si eu nu am chef de nimic altceva!

LATER EDIT: acum ma vazut si ultimul tau mesaj..ce ne incurajam noi una pe alta

Mergi la inceput