Cea mai buna vopsea de par

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Ilinca M, am vazut pozele puse de tine si vreau sa-ti spun ca a iesit superba culoarea cu korres, si parul pare foarte sanatos! Asa ca pozele tale m-au convins sa incerc si eu korres peste o luna cand va veni vremea de vopsit din nou!
Eu am fost blonda, apoi m-am facut cu palette un blond inchis, care a iesit un saten cu nuante aurii. AS vrea sa pastrez culoarea asta. Nu vreau nuante de roscat in par. Ce numar de la korres mi s-ar potrivi? De la blond sau de la gama natural. Atat cat am avut eu timp sa studiez nu am reusit sa imi fac o parere! Poate ma ajuta cineva!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Am folosit si eu Korrres.
Imi doream un castaniu dar a iesit un roscat banal.
m-am vopsit acum doua saptamani , si deja culoarea este stearsa, mi-a patat toate prosoapele si firele albe au iesit deja la iveala.
In plus parul este tern lipsit de stralucire chiar si dupa spalat.
Cred ca singurul plus sunt ingredientele naturale ( cel putin asa sper )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Am fost foarte incantata de Korres imediat dupa ce m-am vopsit, dar la o saptamana au iesit la iveala firele albe. Nu-s multe, da sunt exact unde se vede mai bine :)).
La fel ca la tine, danet, Korres nu s-a descurcat cu firele albe.
In schimb, parul arata foarte bine. E drept ca eu folosesc la fiecare spalat fel de fel de pomezi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eu nu am fire albe, asa ca nu as avea de ce sa-mi fac griji din punctul asta de vedere, insa sa se pastreze cat de cat culoarea, ca banuiesc ca daca nu sta pe firele albe, nu sta nici pe altele...
Ma gandesc ca ne vrand o schimbare radicala ci doar o nuanta mai deschisa decat parul natural ar trebui sa fie buna!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oarecum off-topic.

vad ca unele fete se plang in legatura cu faptul ca vopseaua nu prinde sau nu rezista foarte bine pe firele albe

de la alt subiect am retinut ca NU este recomandat sa folositi un sampon anti-matreata pe parul vopsit, deoarece compusii specifici duc la decolorarea rapida a parului.

din propria experienta : niciodata nu am respectat regula care mie mi se pare aiurea : sa pui vopseaua pe parul nespalat. pai d-aia nici nu prinde cum trebuie, pentru ca firul de par poate fi imbacsit cu sebum, praf, parfum, balsam de par, spuma, fixativ si ce isi mai pun doamnele pe par in general .
intotdeauna inainte de a-mi vopsi parul m-am spalat cu un sampon ATENTIE fara balsam, astfel incat sa curat cat mai bine parul si scalpul. apoi mi-am sters cat mai bine parul cu prosopul, l-am lasat sa se usuce natural (bine, eu am parul tuns scurt, deci mi-e usor sa procedez asa). abia apoi am aplicat vopseaua de par si intotdeauna o las cu 10 minute in plus peste timpul indicat, deoarece parul meu are firul gros si am destul fire albe.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

am citit si eu cum ca samponul antimatreaza duce la pierderea culorii de pe firul de par vopsit, asa ca imediat am cumparat acelasi sampon antimatreata (nu pot fara el) dar specifica pe el ca e pentru par vopsit.M-am spalat o singura data cu el dupa vopsire, acum e in probe sa vad daca mai scoate tot asa repede vopseaua.
In legatura cu faptul ca pateaza dupa, eu patesc asa in prima noapte dupa vopsire, si asta cu toata clatirea din belsug, dar doar in prima noapte , apoi nu mai am probleme.Iar prosopul se pateaza atunci cand il sterg dupa spalarea prima dupa vopsire, si atunci mai trag o clatire pana iese apa curata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ma vopsesc de ani de zile si pot spune ca am incercat mai toate marcile din comert,inclusiv cele "profesionale".Am fost multumita de ALIX AVIEN,culoarea era frumoasa,lucioasa si desi se ducea imediat nu ramaneam cu acel aspect urat,din contra.
Nu veti gasi niciodata produse profesionale in supermarketuri,este o mare vrajeala,strategie de marketing.Un produs profesional se achizitioneaza doar din salon sau evetual de la firma producatoare/cea care comercializeaza.
Sa va dau un exemplu:Schwarzkopf-ul"profesional" din comert este total diferit fata de Schwarzkopf-ul profesional din saloane,atat la pret cat si la calitate.

Wella produce cele mai bune vopsele profesionale pentru parul blond.

Eu momentan folosesc Schwarzkopf,vopseaua dureaza mult mai mult fata de cea din comert,nu miroase atat de toxic si in plus nu deterioreaza atat de mult.INSA!!!!!!Pentru ca efectul sa fie garantat,niciodata nu trebuie aplicata vopseaua pe parul murdar.Parul trebuie spalat doar cu sampon,uscat extrem de bine si apoi aplicata vopseaua.
Si pentru o nuanta de durata si luciu frumos trebuie in primul rand un tratament de par la o luna dupa vopsit pentru a nu se degrada,dupa care in tot timpul acesta folosite produse pentru tipul respectiv de par,de la sampon,balsam,masca,elixir pentru varfuri si tot asa
Niciodata o vopsea nu va tine 5 luni daca nu este si "ajutata" un pic.
Iar sampoanele folosite dupa vopsire trebuie sa fie speciale pt par vopsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Tot din gama profesionala,am mai folosit si SUBRINA,insa produsele originale ,nu cele care le vand ungurii prin magazine.Culorile sunt frumoase iar luciul intens.Insa fata de Schwarzkopf,culoarea se duce mai rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Diferenta pe parul meu, dupa vopsire cu Korres 8N, Light Blonde:
http://i55.tinypic.com/2nvxx5g.jpg
(fotografia e imediat dupa spalare, cu parul ne-aranjat deloc)

Pro:
- arata natural si lucios;
- se aplica usor (nu m-am mai vopsit niciodata si totusi nu a fost nici o problema);
- nu pateaza deloc;
- am primit complimente de la multa lume, inclusiv doua coafeze

Contra:
- culoarea a "aparut" abia dupa a doua spalare, 2-3 zile imediat dupa vopsire nu era nicio diferenta, nu-mi venea sa cred
- am vreo 3 fire de par alb prin cap, nu s-au colorat absolut deloc.

Cam atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Rall, eu nu am inteles care poza e "before" si care "after"

Mergi la inceput