Cea mai buna vopsea de par

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am reusit si eu sa ma vopsesc. Nu stiu ce sa spun despre Korres...
Culoarea e frumoasa, fix ca mostra, din 4M (saten-miere) mi-a iesit un saten cald, fara aspect artificial - ceea ce ma incanta, mediu spre inchis si fara negreala de la casting.
Vopseaua se intinde ok (citisem vreo 2 pareri ca e mai dificil, mie chiar nu mi s-a parut - am pus-o direct cu tubul aplicator).

Daar : fix cele 3 fire albe din fatza, care ma deranjeaza, au ramas necolorate . Si usuca parul mai tare decat castingul. Nici balsamul de dupa nu e la fel de bun.
Totusi culoarea e fff frumoasa, bogata si naturala, are luciu deosebit...

Sa vedem cum se poarta in timp, in functie de asta o sa vad daca migrez la ea sau revin la cealalta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Vopseaua se intinde ok (citisem vreo 2 pareri ca e mai dificil, mie chiar nu mi s-a parut - am pus-o direct cu tubul aplicator).

Daar : fix cele 3 fire albe din fatza, care ma deranjeaza, au ramas necolorate .

Eu am foarte multe fire albe si mi le-a acoperit perfect pe toate. Insa nu am folosit aplicatorul ci o pensula. Tot 4M si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Eu am foarte multe fire albe si folosesc de cativa ani Garnier Naturals acelasi numar - saten inchis (+-un ton, functie de cum il gasesc). Imi acopera complet firele albe si nu se vede diferenta la radacina. Coafeza mea este uimita de fiecare data cand ma vede.
Cele fara amoniac nu sunt recomandate la parul alb pentru ca nu au putere de acoperire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mi-am luat si eu inima-n dinti acum vreo saptamana si m-am vopsit cu korres, era limitata gama in sensiblu-ul nostru asa ca am ales " copper chestnut" sau asa ceva. Mi-a placut consistenta vopselei, am aplicat-o usor (am respectat sugestia din prospect de a aplica cu o periutza), n-am avut decat vreo 6 fire albe (dar foarte enervante) si le-a acoperit cu brio pe toate. Imi place nuanta obtinuta. Ma bucur ca nu i-a explodat capu' de la henna anterioara, am avut ceva emotii!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Buun,sa-ti fie de bine!Cred ca daca ai grija de el,masca sau ce stii ca -ti merge ,ai scapat de deteriorat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Sunt si eu cu Korresul in mana (8N, Light Blonde - dar cred ca e un saten deschis) si inca am dubii daca sa-l pun in cap sau nu

L-am luat de la Sensiblu (aveau f multe nuante), 42lei a fost.
Daca iese frumos o sa pun o poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sa pun si eu "before and after"
asta e blondul de care ma saturasem (una din nuante, ca nu-mi iesea chiar la fel de la o vopsire la alta).
asta e ce-am reusit eu "plina de indemanare" sa-mi fac cu schwarzkopf.
asta e "minunatia" pe care am reusit s-o fac cu henna
Iar asta e nuanta de acum, cu korres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Ilinca, nuantele prin care ai trecut nu difera mult dar aspectul parului este foarte sanatos la Korres si (culmea!) cel mai ars pare la henna. Multi ani fericiti Sophiei si voua alaturi de ea!

Mi-am comandat si eu de pe http://www.donna-nobile.com/ Korres 8N, am gasit la reducere cu 7E si am comandat-o alaturi de alte produse de la Korres pe care vroiam sa le incerc. E o nuanta mult mai deschisa decat orice am incercat vre-o data dar erau foarte putine variante la reducere. Asa ca astept si eu pozele de la rall. Chiar azi am luat coletul de la posta dar mai astept o luna, sa se duca culoarea actuala. Greu...cu cutia pe birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Folosit si eu Korres 4M Ferrum Chestnat dupa un decapaj esuat acum trei saptamani.

Sunt absolut incantata de rezultat, parul straluceste, culoarea e de vis, nu pateaza pielea sau prosoapele, se aplica usor, acopera firele albe, ce mai, mi-am gasit produsul cu care ma inteleg super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

zice ti mi si mie la un par blond deschis - e o idee mai inchis ca in poza ilincai (facut cu wella la salon) ce nuanta de kores ar tr sa iau?

Mergi la inceput