Mar-Apr (176) Bravo Viss, Spiridusha!! Hai Stefy!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Da irinuca, asa mi-a zis. Ca de acum, poate veni oricand, nu mai sunt probleme. Dar tu esti cu 2 sapt inaintea mea, chiar poti sta linistita. Mai ai putin, sigur rezisti

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

stefy nu se face clisma
e posibil sa aibe in spital pompa electrica, oricum eu recomand cea manuala Avent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Da irinuca, asa mi-a zis. Ca de acum, poate veni oricand, nu mai sunt probleme. Dar tu esti cu 2 sapt inaintea mea, chiar poti sta linistita. Mai ai putin, sigur rezisti

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

m-a luat panica! cer prea mult daca vreau sa mai stea inca 1 luna? nu am terminat bagajul

35+

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Strumphy, gata sfintisorii? Eu i-am facut dupa-amiaza,dar apoi am plecat dupa concediu la medic, apoi sa felicit populatia feminina din familie de 8 martie, m-am intors pe seara si am facut si niste strudele si sfintisorii nu i-am mai terminat, pt ca nu am nuca sparta si macinata. Oricum, maine se mananca, asa ca ii termin maine dimineata. Daaaar, nu pun poze, ca am facut-o lata. Dupa ce am pus toate ingredientele, mai putin faina, mi-am dat seama ca nu am in casa suficienta faina alba si asa ca am completat cu neagra. Nu multa, dar suficient cat sa iasa mai... bronzati sfintii mei si mi-e rusine sa-i arat. Vad maine cum arata dupa ce-i umplu de nuca. Dar astept poze cu ai tai, pt ca sunt sigura ca-s minunati, la ce gospodina esti tu. Nu ca mine...

Sa facem galerie fetelor pt maine si galagie, sa atragem bebeii afara!!!!!

HAI VISS!!!!!! HAI SPIRIDUSA!!!!! HAI STEFY!!!!
NASTERI USOARE SI BEBICI SANATOSI SA APARA MAINE!!!

Eu ma retrag, ca mi-e somn, desi sunt sigura ca la noapte iar vad un film. Va pup si noapte buna.

Stef 36+ cu Tudor Stefan

AMR 3 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

fug si eu la nani
pisuc nu am verificat mailul
maine daca sunt mai relaxata
ca sa inceapa sotul de la slujba de canon

VISS incredere si vezi ca nu te lasa prea repede cu tel
da poate face deea cumva si afla ea amanunte despre tine si bebici

stefy ma voi gandi la tine
nu te mai stresa
ca te va ajuta Doamne Doamne

spiridusha stiu ca tu esti optimista
abia astept sa te sunnnnnnnnnn
ca doar nasti la maternitatea unde voi naste si eu

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 28 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru sustinere!!!! Va pup pe toate, iar pentru Viss Si Stefy bafta multa Si curaj!!!

Maine voi avea iPhone cu mine, deci cand voi gasi momentul potrivit, voi scrie negresit!

Noaaapte buna!!!

39s2z

Bebe Cristi e pe drum cu barzaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

HAI STEFY !!!

HAI VISS !!!

HAI SPIRIDUSA !!!

Fetelor va tinem pumnii pt maine pt a decurge totul cum va doriti!!! Nasteri usoare, bebei sanatosi si mancaciosi....si binenteles recuperare rapida....cu mult laptic!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

PisucMic..felicitari!Bine ca bebe este ok acum si nu mai are nimic.As vrea sa te intreb ceva:cat ti-a zis la eco trecut ca era dilatatia la ureter???Sa vad daca pot si eu spera ca se va retrage si la gaza mea...

Alina06..ce flacau mare ai tu acolo...Lasa paranoia cu lichidul caci va fi totul foarte bine..O sa vezi!

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

repede repede si scurt pe doi, ca sunt foarte foarte obosita si nici pe fund nu mai pot sta, vreau sa ma intind... abia am terminat acum vreo 30 min cu mucenicii si am mancat unul si gata, vreau sa stau intinsa ca nu mai pot de spate si ma dor rau si picioarele... deci un pic la orizontala cu mine ca am stat prea mult in picioare azi

va las pozici ca vad ca Stefana intreba ce am facut , sper sa nu va fac pofte, am si clatitele de aseara in poze

m-as duce sa mai iau un sfintisor sa pap dar nu ma mai ridic de pe canapea acum, ma intind un pic si dupa aia

Clatite si mucenici

mai trec mai tarziu pe aici daca nu adorm pe canapea

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

vai, fetelor,ce ma fac,cum adorm eu la noapte?
-ii pun aceeasi intrebare sotului, si el ce raspunde? " cum ai adormit si-n alte nopti"

37 SA viitoare mami de 2 buburuze: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

AMR 1 noapte

Mergi la inceput