Mar-Apr (176) Bravo Viss, Spiridusha!! Hai Stefy!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Stefy, felicitari mamico! Hai! Recuperare usoara si rapida, laptic mult si bebe mancacios!

Simona, Miki, bine ati venit acasa!
Simona, ai trecut si tu prin ceva greutati la spitalul ala... Iti doresc recuperare rapida. Despre bebe sunt sigura ca e bine, in ciuda a ceea ce a spus dr.

Miki, la tine se adevereste ca bebe e ca in burtica. Vezi ce cuminte e... cum era si in burtica, atunci cand te ingrijorai

Lalely, tu cand mai mergi la control? Mie mi-a dat termen cel mai indepartat pt operatie saptamana 11-15 aprilie. De fapt pe 14 am avea 39 implinite. Cine stie daca ajung acolo, mai ales cu atata lichid. Asa ca mi-a zis ca e foarte posibil sa o facem in prima sapt din aprilie, cand implinesc 38.

Pisuc, nici n-am apucat sa te felicit pt rezultatul de la eco. Tare ma bucur ca e totul ok cu bebelasul.

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

in caz ca intrebati de noi
suntem bine!!!
probleme cu calculatotul...nu mai mergea tastatura..va citeam ,dar nu puteam raspunde..acum sper ca s-a rezolvat
citesc si revin

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

BRAVO STEFY!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 4 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Fetelor, din nou ne-am intors acasa 2 in 1
Dar sambata dimineata ma intorc la spital si facem inducere
Deci AMR 2 ZILE
Din nou va multumesc ptr gandurile bune, sunteti minunate
deja am emotii cand vad motatele
Ally, a fost tare visul tau, as fi vrut eu gemeni si baiat si fata prea frumos, dar ma multumesc cu buburuza mea

fericita 41+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

la lampitza de noapte am avut de ales intre una bleu cu submarin si una galbena cu fluturasi cine ghiceste ce am luat?

AMR maxim 4 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Fetelor, din nou ne-am intors acasa 2 in 1
Dar sambata dimineata ma intorc la spital si facem inducere
Deci AMR 2 ZILE
Din nou va multumesc ptr gandurile bune, sunteti minunate
deja am emotii cand vad motatele
Ally, a fost tare visul tau, as fi vrut eu gemeni si baiat si fata prea frumos, dar ma multumesc cu buburuza mea

AMR CATEVA ZILE

MA BUCUR DIN SUFLET PENTRU TINE!bine ca s-a aranjata treaba si sambata te intalnesti cu bebelina.
ar fi tare ca pana atunci sa ti se rupa apa!

32 +

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI !" Pichy_toto
"LA MULTI ANI!" Persi

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

la lampitza de noapte am avut de ales intre una bleu cu submarin si una galbena cu fluturasi cine ghiceste ce am luat?

AMR maxim 4 zile
69/11

galbena cu fluturasi

32 +

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare din nou,

Multumesc fetelor inca o data ptr urari va invit la o portie de mucenici la cuptor cu miere si nuca , o bunatate

Strumphita da azi nu se face mai nimic, nu se spala, calca, coase..dar daca-i musai sa lucrezi asta e .. ca doar la noi e sarbatoare, in restul lumii nu.. La prima fetita avea dnp-ul pe 1 mai, deh imi doream mult at ca era liber peste tot, insa nu a fost sa fie..a vrut sa mai stea pana pe 5. Asa ca la putine persoane se potriveste dnp-ul . Iti trimit uc draga inima o cutie de praline sa le savurezi cu placere. Azi nu sarbatoresc deloc, ca sotul e ocupat cu renovatul, eu cu mucenici si cu fata ..mi-a adus insa sotul un buchet mare de flori..si nu ma asteptam, ca stiam ca nu pleaca de acasa...
Cami eu stiu ca pana aucm cativa ani in calendar era trecut cu cruce neagra..acum de vreo 3-4 ani e trecut uc cruce rosie..uite si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/" target="_blank">aici
Medeea hai ca nu o sa nasiti in masina, ai vazut prea multe filme incearca sa stai cat mai linistita si urmareste contractiile la cat timp le ai
Ssabrya pe la buburuze nu ai trecut...de ce?!
Catank stiu ca multe nu se recomanda in primul trimestru de sarcina dar cat despre un creion nazal nu cred ca-i daunator atat timp cat nu e vreo crema sa te ungi pe piept..are vreun prospect? Ser fiziologic ai in casa?!
Stefana noi in casa avem in living intre 20-21 grade iar in dormitor la noi si copil maximul 18 grade..si daca crestea cu 1 grad temperatura ne era foarte cald. Aerisesc de 2 ori pe zi cate 2-3 ore. Aici marea majoritate a belgienilor nu dau drumul la caldura in dormitoare.

Stefy felicitari, refacere rapida, mult laptic si un bebe sanatos si papacios

Iony inca putin si iti vei tine bebelina in brate..nastere usoara si rapida...o bebelina sanatoasa si papacioasa

V-am pupat pe toate

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 37+ o mai mica

AMR: 3 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

BRAVO VISS
BINE ATI VENIT PE LUME SONIA SI SERGIU

BRAVO SPIRIDUSHA
BINE AI VENIT PE LUME CRISTIAN