Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(649)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

lorena hyhy,estia tare draguta,o desteapta de doc. a zis cand am pierdut luna trecuta daca am facut test si i-am zis ca da,si a iesit slab pozitiv si IA decolo ee cred ca erai la menstra si de aia a iesit pozitiv,ma dat si pe mine ep spate si de aia zic,deci e imposibil?!
oricum slava domnului ca nu e doc mea ca era de garda si doc meu era in strainatate,de asta zic.
esti o scumpa ca ma incurajezi
si maine dimineata am sa vb cu doc sa ma duc la un consult si sper sa fie bine...oricum daca e sarcina nu vede prea multe acum nu?

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Va invit la:
CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

ioana, inteleg ca esti cadru medical, pai ce faci ,ajuti pe altii si la tine nu te gandesti?
inteleg ca chiar iti doresti inca un copilas( o fetita), daca barza a vrut sa vina la tine si ai primit-o trateaz-o bine sa stea in continuare ca cine stie cand te mai ziziteaza

e decizia ta, iti spun ce-as fi facut eu care astept barza mai bine de 10 ani, in secunda 2 eram la doctor

si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ioana, fereste-te de astfel de dr....poate totusi glumea...sigur e dr.? si e ginecolog ca daca e de familie.....multe am mai vazut la viata mea
acum nu vreau sa generalizez sau sa jignesc pe cineva dar multe gafe fac medicii de familie
cand lucram la clinica pe sectia de ginecologie a venit o tipa cu un bilet de trimitere de la medicul ei de familie pe care scria ca trebuie sa-si faca TORCH si triplu test....iar eu de acolo.....sa felicit femeia...."Felicitari pt sarcina....." la care ea: "pai inca nu sunt insarcinata, dar de asta am mers la medicul de familie sa-mi de-a analizele de dinainte de sarcina" am ramas masca.....si i-am explicat femeii....ca triplul test este un complex de 3 analize, adica hormoni secretati in timpul sarcinii iar valoarea lor se interpreteaza in conteztul unei ecografii cu dimensiunea biparietala a fatului.....etc.....si se pune o probabilitate de sindrom Down.....la care ea zice: "pai mie mi-a zis sa le fac preventiv ca sa nu am probleme in timpul sarcinii"

asa ca ioana....totul e posibil si cu medici astia
ce sa zic.....mai repeta maine testul si mergi la dr....mai ales ca am inteles ca tu lucrezi si in sanatate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Sarah nu m-am suparat, fereasca Dumnezeu. Iti spuneam doar ca dupa mult timp de asteptari ti se pare ca ai toate bolile posibile.
Sophia branca ursului se ia doar pana la ovulatie, sti da? bafta!
Kitty sa vina bebe dupa tratament.
Draguta, tu de cand incerci? Am uitat. Bafta multa sa gasesti un doc bun.
Lia o sa fie bine, gandeste pozitiv!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput