Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(649)
Raspunsuri - Pagina 19
ioana_iasi spune:
monigue,lorena sa dea dd sa fie asa,oricum tot cum va vrea dumnezeu asa va iesi,sotu a facut o remarca aseara ca am sani mai mari..cea ce eu nu credeam pana sa-mi zica el ,intradevar mai sunt tensionati dar nu foarte
dar inca nu
cu apa rece.
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
lorena_86 spune:
aprilie
ioana dar ce zi esti....?
pai daca esti gravi si trebuia sa-ti vina uratii si nu au aparul iar testul a iesit slab pozitiv ai toate sansele sa fii graviduta iar pana in aprilie mai sunt 3 sapt....te-ai apropia deja de 7-8 saptamani....de ce asa de tarziu....de ce sa te imbeti cu apa rece....tu mai ai un copil asa ca nu ai de ce sa nu crezi ca esti graviduta
hai nu te mai gandi la ce nu trebuie, bucura-te!!!
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
moni, baga mama acolo ca nu strica![]()
nu se stie niciodata cand ovulezi
eu pana duminica nici nu ma gandesc sa intrerup
si eu am dureri dar mucusul inca persista....dar moni e posibil sa ovulezi dupa ce s-a terminat mucusul....el poate fi prezent inainte de ovulatie ca sa ajunga mititeii acolo unde trebuie ca e drum lung si au nevoie de ajutor
voi faceti-va treaba in continuare ca sa culegem roadele peste doua sapt

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ioana_iasi spune:
ce frumos ar fii sa fie
mai ales ca luna trecuta am suferit o pierdere si acum dd umple golu lasat cu alt 
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
draguta spune:
ioana daca a iesit si a doua liniuta chiar slab pozitiv eu zic ca e
, ai grija de tine , mai fa un test maine si daca iese liniuta mai intensa mergi la doctor sa-ti prescrie ceva

fetelor se pare ca suntem toate niste rasfatate in perioada fertila
, si eu am parte de tratamente, cat timp eu mai stau in pat dupa, sotul se ofera sa mai faca un suculet, o atentie, eu ma ofer sa fac eu, sotul spune: lasa ca fac eu, stai si relaxeaza-te( ca sa nu zica sa ajunga aia mici), ei sunt mai sensibili decat noi cateodata
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta ioana daca a iesit si a doua liniuta chiar slab pozitiv eu zic ca e , ai grija de tine , mai fa un test maine si daca iese liniuta mai intensa mergi la doctor sa-ti prescrie ceva![]() ![]() fetelor se pare ca suntem toate niste rasfatate in perioada fertila |
si al meu spera
tot zice
hai ca acum am reusit
sigur ramai
sunt amuzanti ei asa....
ioana_iasi spune:
da lorena cred ca ai dreptate am sa mai fac un test saptaman viitoare tot pe joi si am sa vad raspunsul clar,
acuma de cuand nu asi mai face test,luna trecuta am cumaparat cred ca vre-o 20 de teste si erau slab pozitive si la 4 saptamani a plecat
de asta zic ca las la voia lui dd
mia cm mi-a venit pe 13 februarie si la 24 de zile trebuia sa-mi vina pe 8 martie uratii,de asta zic de test poate m-am grabit si e menstra pe drum si de aiai a iesit pozitiv,v-am zis ca am oarecum niste balonari si si ma simt "uda" jos ca si cum asi avea secretie permanent
pana alalta eri cand am vazut secretie maro mai putin si eri un firicel mic de sange cu secretie
dar cu galeria care ati facuto ...poate se prinde si la mine Lia fiind molipsitoare
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
ioana_iasi spune:
darguta nu pot baga mana in foc ,ma gandesc ca-i fenomenal cum sa se prinda asa repede daca cuibusorul din burtica a suferit o trauma luna trecuta.......
de asta ma rog la dd si totusi vine o fetita![]()
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
lorena_86 spune:
ioana, draga....cum sa iasa un test pozitiv ca trebuie sa iti vina menstra...
...asta nu am mai auzit
este imposibil pt ca acel test de sarcina are o sensibilitate la hormonul gonadotropina corionica umana care este secretat in urina si sange...prescurtat hCG.....hormon care este detectabil de aceste teste doar in perioada sarcinii......nu iti creste hCG-ul cand trebuie sa apara menstra....e imposibil ce zici tu
acum cum crezi dar mai ales daca ai pierdut o sarcina asa curand eu zic ca ai nevoie de sustinere, poate de aia ai si petele maronii
poate sunt mai dura dar de ce lasi sa treaca timpul fara sa faci nimic....daca doamne fereste pierzi si acum sarcina pt ca nu ai mers la dr sa iti dea ceva pt sustinere
eu vad ca tu mergi pe mana lui Dumnezeu, nu zic ca nu e bine dar tot el a dat si medicamentele, tot el a facut si dr.....ca sa ne fie noua mai bine
stii tu vb aia..."Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in traista"
iarta-ma daca te-am suparat dar eu asa gandesc
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
ioana, daca sarcina zici ca ai pierdut-o la 4 sapt abia daca s-a implantat embrionul....asa ca nu are de ce sa fie trauma pt uter....endometrul respectiv a fost eliminat si apoi s-a refacut deci nu ai de ce sa te temi sau sa zici ca nu are cum sa fie bebe
daca esti nesigura de ce nu te-ai protejat o luna?
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen