Aspirante si Gravi Nou-Venite(105)-Felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 9
Arianna11 spune:
Mai cer pareri la lume si mai vedem
Va multumesc mult de raspunsuri
va tin la curent cu ce am decis...ma duc sa stau cu bebelina ca s-a trezit si o vrea pe mami
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
mvb spune:
Nu pot sa cred ca ati scris atatea pagini in cateva ore....credeam ca uitai cand am scris
Ariana stai mamica acolo ca stai bine...la ce sa vii in tara?....acolo e de voi
MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!
''Cu mine se petrece ceva, O VIATA DE OM'' (Marin Sorescu)
trutzi spune:
Cred ca vrea sa le sorteze pe cele albe de cele colorate
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo da lia s-a terminat vacanta acum e la masina de spalat imi scoate toate hainele o las sa isi faca damblaua si p urma o gonesc k sa pot spala ALEin mandra de KARINA(01.06.2010) |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
mvb spune:
Topmodela mea are chef de socializare, asa ca va las si eu...ii place la nebunie sa ii cant....am invatat o multime de cantecele pt copii...alea pe care le cantam si noi cand eram la gradi...sunt pe net cutiutele muzicale, super frumoase cantecelele
Va pup si sa ne vedem la capitol nou
MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
mvb spune:
Trutzi as vrea sa aranjam un pic prima pagina...poate ma bag eu diseara sa fac cap nou...sper ca nu am uitat cum se face
trutzi spune:
Chiar te rog. E bine cand se mai implica altcineva
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Trutzi as vrea sa aranjam un pic prima pagina...poate ma bag eu diseara sa fac cap nou...sper ca nu am uitat cum se face MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre! ''Cu mine se petrece ceva, O VIATA DE OM'' (Marin Sorescu) |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
douradoudou spune:
felicitari liutza
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Lia73 spune:
neata fetele
cafeluta
multumesc doura
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4
mvb spune:
Buna dimi si de la noi unde s-a facut frumos nevoie mare...sper sa lasam in urma iarna si sa ne bucuram cat mai repede de caldura primaverii