Aspirante si Gravi Nou-Venite(105)-Felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 15
mvb spune:
Ariana eu Alexiei ii dau lapte praf(Humana)...am alaptat doar 3 saptamani si pt ca a luat doar 200 gr in 3 sapt am trecut pe lp....da, o sa am o topmodela grasa
mvb spune:
Joann si topmodela mea gangureste numai cand vrea ea....eu cred ca intai o sa mearga s apoi cu vorba...asa se zice ca nu se dezvolta cei 2 centri simultan...ori vorbeste mai repede si merge mai greu, ori invers...o vad mai degraba grabita sa mearga si sa stea in fundulet
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Ariana eu Alexiei ii dau lapte praf(Humana)...am alaptat doar 3 saptamani si pt ca a luat doar 200 gr in 3 sapt am trecut pe lp....da, o sa am o topmodela grasa MONICA, mamica de topmodela ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre! ''Cu mine se petrece ceva, O VIATA DE OM'' (Marin Sorescu) |
eu inca alaptez...as vrea sa-i dau cat mai mult de la mine,sper sa am laptic..de luna viitoare incepem diversificarea,abia astept..deja mananca din lingurile noastre cu ochisorii
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Arianna11 spune:
vad ca trageti chiulul la greu....
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
polo spune:
Va pe toate.
Desi afara se intoarce iarna eu va doresc O PRIMAVARA FRUMOASA si plina de berze.
Va rog sa ma consemnati cu absenta motivata in condica. Ajung noaptea acasa si nu prea mai am timp si chef de nimc, iar la sapa.....sap intruna.
Azi am fost si am cumparat una din costumatiile finutei pentru botez. Am avut astfel ocazia sa stau o zi intreaga cu ea si a fost suuuuper.
Liuta, sa ai grija de samburel.
MVB, Babi, Lori, Sun, Ariana, JoAnn, Ale pupici pentru voi si buburuzele voastre si sper ca nu am uitat nici o mamica
Trutzi, Cora la vanatoare e berze cu noi
mvb spune:
Buna fetele mele dragi...ce faceti?...la noi e urat afara asa ca nici chef nu prea este de nimik
lorin7774 spune:
buna dimineata la fete si o cafeluta
m-am bucurat cand am vazut cate pagini am de recuperat, ma bucur ca toata lumea e ok
si noi suntem bine, cu multe treburi administrative si alergatura de colo colo toata ziua
ieri mi-am dat seama ca nu am facut invitatia pentru botez...ca de', sa invit lumea din timp...desi majoritatea stiu cand e... deci intru in febra botezului, vreau sa fac cat mai multe chestii singura, gen marturii si alte alea...am de lucru, nu ma plang!
Antonia este bine, 5.700 si 62 cm la 3 luni, mananca numai titi in continuare, rade, vorbeste, se intoarce de pe burtica pe spate, e la fel de cuminte si nu stiu ce e aia noapte nedormita, serveste ultima masa la 11-11.30 si pana la 8.30-9.00 nu-i vad ochisorii si nu-i aud gurita
Miruna e bine si ea, stirba in fata ai inca un dinte se misca...creste atat de repede...
va pupacesc pe toate
sunset_zuzi spune:
polo multi pt tine
lorin ma bucur ca ne intalnim si pe aici
pupam toate fetele fara exceptie si toti boboceii
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi