Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!
Raspunsuri - Pagina 19
miremia spune:
Simply imi pare tare rau ca sufera mititica, si tu pe langa ea. Hai ca imediat se face ora de mers la control, tinem pumnii sa treaca repede.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity deci nu e a buna.....tot vomita(frate si in ce cantitati )....si lm si mancare normala....am sunat la medic,la 3.30 merg la control....offff.... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "La multi ani mamici de pufuleti !" |
Multa bafta la medic si sanatate! Sper sa nu fie nimic grav si sa va treaca repede!
de Yannis
alexutzzza spune:
Mire aici e mai bine, e soare, dar inca foarte frig, sper sa-si revina vremea repede ca lui Yannis ii place afara. Si azi am fost in vizita la vecina de 14 luni (care inca nu merge, dar l-a hartuit binisor pe Yannis si de pe podea) si la intoarcere l-am lasat 5 minute pe veranda, era in culmea fericirii, alerga, culegea frunzele de prin ghivece le plimba de colo colo, radea
de Yannis
tomaca spune:
Simply, tinem pumnii.
Sanatate Arianei
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Mire aici e mai bine, e soare, dar inca foarte frig, sper sa-si revina vremea repede ca lui Yannis ii place afara. Si azi am fost in vizita la vecina de 14 luni (care inca nu merge, dar l-a hartuit binisor pe Yannis si de pe podea) si la intoarcere l-am lasat 5 minute pe veranda, era in culmea fericirii, alerga, culegea frunzele de prin ghivece le plimba de colo colo, radea de Yannis |
Si la noi e soare cu dinti dar sambata vor fi 13 grade.
Tocmai mi-am dat seama ca maine se fac 9 ani de cand l-am interceptat pe tati de Mara, plus ca il si sarbatorim zilele astea. Bine ca nu mi-am amintit dupa ce trecea. Ce diete sa mai tina omu' cu atatea motive de sarbatorit?
_
alicredo spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
oare e un fratior de David care vrea sa vina? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "La multi ani mamici de pufuleti !" |
saracuta de ea! sa isi revina odata!
nu stiu de unde ,dar o probabilitate este
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca Simply, tinem pumnii. Sanatate Arianei Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
Voi cum sunteti? Nu ne-ai mai zis nimic de Buturel.
_
miremia spune:
citat din mesajul lui alicredo nu stiu de unde ,dar o probabilitate este din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Hai surioara/fratior de David!
Abia astept sa apara pe prima pagina o lista cu fratiori de pufuleti.
_
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Hai surioara/fratior de David! Abia astept sa apara pe prima pagina o lista cu fratiori de pufuleti. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
eu azi l-as face....M zice sa mai stamvreo 2-3 luni
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Voi cum sunteti? Nu ne-ai mai zis nimic de Buturel. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Buturel este bine, merci de intrebare. Devine mai agitatores pe zi ce trece. Nu mai sta de loc. Mai ia si cazaturi.
Destul de agitatie in casa. Bunica e in spital, motanul a facut diabet si ii facem insulina de 2 ori pe zi.
Pe mine ma banutie o viroza. Credeam ca scap luni, dar de azi-noapte a inceput sa ma doara rau gatul. Nici in gand nu pot sa vorbesc. La fel si pe sotz. Sper totusi sa nu-l afectez pe Tudor.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa