Mar-Apr(175) Bravo Danielle, Salo, Deea!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Acum,ca am terminat cu urarile va poftesc la o cafeluta sau un laptic

Profit de ocazie sa-mi schimb si semnatura...as mai avea maxim o luna pana la venirea lui Andrei.

fericita de Radu Andrei +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Vad ca numai eu bantui precum cucuveaua la ora asta...dar asa m-am trezit cu un chef de vorba si nu am cu cine.
Cred ca de la vremea de afara mi se trage,e asa un sooaree!!
Plec la un poate ,poate veniti pana ma intorc.

fericita de Radu Andrei +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Felicitari proaspetelor mamici
Deaa ,Salo_sama,Shihana,Danami
Bun venit pe lume fluturasilor ,sa fiti sanatosi ,cuminti si papaciosi!!! mamici mult mult laptic !!!
La multi ani mamici si burtici !!! O primavara frumoasa si un 8 Martie minunat!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 33+ s
Amr 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

dragi burtici si mamici,

La multi ani de 8 martie! sa fie o zi superba, asa cum fiecare dintre voi o merita!!!

32 +

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Viss nastere usoara!!!!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 33+ s
Amr 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. va doresc tuturor un 8 Martie cat mai frumos.

buna dimineata scumpelor!cate un pt fiecare,de ziua noastra
eu sunt tot cu tusea mea oribila si nu reusesc s o astampar cu nimic,si m am saturat si de baut ceai si lamaie si miere

HAI VISSS!HAIDETI BEBICI MULT ASTEPTATI!

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

multumim persi pt cafea
eu vreau sa merg sa cumpar o floare si ceva pt mama mea
dar parca asa frig e afara ca n ai scoate un piciorus

AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buna dimineata dragele mele!
Sunt asa emotionata fiindca e primul 8 martie care inseamna pentru mine nu numai Ziua Femeii ci si Ziua Mamei, chiar daca puiul meu e inca in burtica. Dupa atatia ani de sperante, de incercari, de esecuri, a venit si marea bucurie si sunt asa de fericita!
Asa ca pentru noi toate mamicile actuale sau in devenire, sa avem parte mereu de zile frumoase de 8 martie pana la adanci batraneti!

Am primit deja nume de la multe dintre voi pentru listuta lui Cami, listuta mea are deja 11 nume. Daca mai doriti sa-mi scrieti azi pe PM, ca sa ii trimit pana diseara, ma gandesc ca in felul asta ne poate citi saptamana asta.
Voi scrie in dreptul celor care au nascut deja "mamica" si Cami va sti ce e de facut.

Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalas

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

bun...
acum sa vedem.am recuperat si eu ce ati scris aseara, sa vedem cu ce am ramas

stefyapost - curaj mamico, eu as zice sa lasi lucrurile sa mearga de la sine, pentru toate exista un scop pe lumea asta; bafta la eco azi!
- vreun semn ceva dupa uleiul pe care l-ai baut?

scrish - temerile tale sunt normale, cred ca orice viitoare mamica le are; eu as zice sa vb cu doctorul poate stabiliti modul in care vei naste pentru a scapa de multele intrebari si pentru a te mai linisti!

sorinam - felicitari pt eco.ma bucur ca bebe e bine!

alina06st - bafta azi la eco.te asteptam cu vesti bune!

viss - ultima ta zi cu burtica!
sa iti prezentam putin majoretele

strumphitz - m-ai terminat cu clatitele
- super pozele pe care le-ai facut; abia astept si eu sa vad floricele si pomi infloriti
- nu am cumparat inca nimic pentru bebe;tinand cont de faptul ca am pierdut o sarcina mare, de cand am aflat ca sunt insarcinata, am avut tot felul de superstitii .
Aproape ca mi-a fost teama sa si spun ca astept un bebe, am asteptat fiecare eco cu o emotie si o speranta nespusa si inca mai fac asta.
Abia astept sa vina bebe sa ma pot linisti si eu!

cami_antonia - multumim mult tie si sotului;voi trimite si eu pm cu numele, daca se poate si nu este nici un deranj sa ma treceti si pe mine in listuta

lauriciu_25 - felicitari pt schimbarea de semnatura

allylaur - multumim de floricele

persi - multumim de cafea

iony - iubita, vreun semn ceva?

cam atat am retinut pana acum, va pup pe toate, hai ca m-am lungit

32 +

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

uff si vreau sa ma aranjez putin...sa mi intind parul si la cat e de cret o sa mi ia jumate de zi,dar vreau sa apar un pic mai deosebita azi...nici nu stiti voi de cat timp nu am sebat eu ziua asta..anii trecuti am lucrat de fiecare 8 martie si in spania nici nu se dau flori ,nici nimic,mai mult se serbeaza ziua tatalui,ziua femeii trece ca si cand n ar fi fost

AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput