Mar-Apr(175) Bravo Danielle, Salo, Deea!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- incep sa devin nostalgica - e ultima zi cu burticasau burtoitin mana pe burta, si sub ea simt valurile Dunariiinteresante senzatii,frumoase,minunate.mi-aduc aminte ca pe ai mei bebici i-am simtit decat la 21 saptamani.eram crizata,voi majoritatea ii simtisera deja,si eu nimic.oricine ma intreba cate saptamani am,involuntar urmatoarea intrebare era dc misca/ adica dc ii simt ca misca. ma stresau deja,asa ca raspundeam; am 20 saptamani, si nu-nu miscadecat la eco

37 SA viitoare mami de 2 buburuze: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

AMR 1 zil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Salutare fetele
Pentru inceput:
FELICITARI SIMONACIP, DANAMI, SHIHANA, SALO_SAMA, DEEA SI BINE ATI VENIT BEBICI FRUMOSI
LA MULTI ANI CATANKA SI SSABRYA
NASTERE USOARA DANIELLE(daca nu a nascut deja)
Nu am mai intrat de vineri de la amiaz, asa ca sa mi se scuze urarile intarziate. A venit sora mea cu familia ei in tara pt cateva zile, asa ca am stat mai mult impreuna zilele astea ca ne vedem tare putin. Plus ieri a fost ziua sotului asa ca am avut multi musafiri si plimbareala.
Am vazut ca ati intrebat de reducerea aceea de 10% de la CBC. Si eu pot beneficia de ea ca am recoltat cu ei la Giulia si de data asta nu o sa mai recoltez, asa ca o sa sun maine la ei sa imi dea si mie reducerea si o sa o ofer cui vrea.
Felicia, ma bucur ca sunteti bine tu si Miriam. Eram curioasa ce moasa a fost de garda cand ai nascut tu si am vazut ca ai zis de Iulia. Am auzit ca e cea mai buna de la Stanca, deci ai avut noroc. Eu nu am nascut cu ea, dar si cea care a fost atunci era supre ok zic eu. Miriam e o dulcica. Eu cred ca isi amintea glumele care le-a facut mamica ei cand a nascut-o si de aia zambeste .
Roxy, eu pe Giulia am curatat-o la ochisori cu ser fiziologic la fiecare baita cam pana la doua luni, dupa care doar cand vedeam ca are mizerie. Iar nasucul i-l fac zilnic si in ziua de azi pentru ca de multe ori nu se vad muculetii in nasuc, dar cand ii curat ies elefantei, cum imi place mie sa ii alint pe muculetii mari.
Mie imi plac mai mult dozetele mici de ser fizilogic pt ca nefiind deschise mult timp, raman sterile. Si plus pt nasuc e mai usor sa il pompezi din dozete decat cu seringa. Eu cumpar de la Carrefour din alea facute de marca lor si care costa cam 16 lei la 30 dozete.
Lavi chestia asta cu incompatibilitate la grupa sangvina nu o stiam, decat cu RH-ul, dar exact grupele astea le au parintii mei, adica mama 01 si tata AB4 si deci eu am iesit cu A2 si sora si fratele meu cu B3 dar nu am avut niciunul icter prelungit sau alte probleme. Ma bucur ca si voi ati scapat de probleme. Cu laptele praf eu zic sa nu te mai stresezi ca nu esti si nici nu vei fi singura care il dai. Eu stiu ca si Alina.n tot cu formula este (parca asa zicea capitolele trecute). Tu ai incercat tot posibilul, dar daca nu e sa fie, nu e. Bine ca Lucas creste si e un frumusel leit tie.
Iony si Stefy va doresc sa va vina cat mai repede semnele de nastere. E si asa destul de stresanta nesiguranta asta cu care ne confruntam - oare o sa fim mamici bune? - dar sa mai stati si asa pe jar ca oare cand vine, cred ca va termina psihic.
Scot si eu motatele pt Viss ca doar suntem deja in 8 martie.
HAI VISS, NASTERE USOARA SI ABIA ASTEPTAM SA VEDEM POZELE CU IOANA SI IONUT
Lauriciu si Scrish, cheer up. O sa fie totul bine. Chiar daca nasterea nu e ceva simplu si usor, este ceva care va intareste in viata si pentru care organismul femeilor este pregatit. Iar dupa nastere vine instinctul matern care o sa va ajute sa va descurcati in orice situatie. Toate avem mii de intrebari chiar daca suntem la bebe 2 sau 3 sau mai mult, intrebari care nu se termina decat odata cu viata noastra.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 33s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

- multumesc GIULIA.VAI CE SCRIS MARE,ROSU,SI CE MOTATE FRUMOASE SI COLORATE,CA DOAR SUNT PTR MINE SI AI MEI BEBICI
-

AMR 1 zil

Mergi la inceput

incerc sa trag de timp, mi-e teama ca dc.ma culc devreme,ma trezesc peste 2 ore,si raman asa
- incet- incet insa , treb sa ma indrept spre pat.
-si noapte buna

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Viss, normal sa fie asa ca e pentru doi bebici si am scris numai odata, deci am compensat prin marime.
Am mai vazut bebici frumosi de la Roxy, Ina.click, Cristina_ph, Madutza, Alina.n. Iti fac pofta sa faci copii pozele astea. Noroc ca si facem .
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE LA TOATE MAMICILE SI FETITELE .
Noapte buna si vise placute va doresc la toate

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 33s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

LA MULTI ANI- DE 8 MARTIE - SI DE LA MINE!

SA AVEM O PRIMAVARA FRUMOASA - CEA MAI FRUMOASA !

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici si mamici!!!

Am sunat la cea mai renumita florarie si am comandat absolut toate florile pt voi dragele mele...Vad ca nu sunt foarte multe, au spus ca acestea sunt cele mai frumoase si speciale din intrg stocul,dar, cu siguranta sunt pt fiecare in parte pt ca sunt trimise din suflet. Acum sa vedem care si cum ajung ca eu am platit curierat rapid....ca DE, astazi este ziua noastra .

LA MULTI ANI DRAGELE MELE!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
- ally- multumim ptr floricele. se vede ca noi 2 am incheiat odiseea azi noapte.
- am reusit sa dorm de la 1-4, apoi pauza de 30 minute cred, si m-a trezit sotul la 6- se foia- voia pipi, si treb sa plece prin curte- ii era lene si groaza sa iasa prin frig,dar..n-a avut ce face.dupa ce si-a rezolvat treaba, a vrut sa mai doarma 1 h, dar na,acum nu l-am mai lasat eu, ma trezisem de tot.

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Buna dimineata!!!!!
La multi ani tuturor mamicilor si burticilor!!!
Va doresc din suflet o primavara frumoasa si o viata plina de fericire si iubire!!!

fericita de Radu Andrei +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Viss,nastere usoara!!![majoreta]

fericita de Radu Andrei +34

Mergi la inceput