Mar-Apr(175) Bravo Danielle, Salo, Deea!
Raspunsuri - Pagina 20
ioanna16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 Pe 7 martie ora 17:2O a venit pe lume bebe Benyamin de nota 10, cu 3,280 kg si 50 cm. E un frumos si seamana leit cu tati. Deja a papat tzatza :))) eu sunt varza tocata marunt marunt. Kisses de la noi si multumesc frumos pt gandurile bune |
FELICITARI!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE Benyamin!!!
32 +Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
roxy_s spune:
bravo danielle, bine ai venit bebe benyamin, sa cresti mare si sanatos si mami sa aiba mult laptic pentru tine

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
fetelor eu am iesit putin la aer, am fost la mici cumparaturi. este un frig.....
asa imi curg sanii.... si doar m-am muls dupa masa. si nici tampoane de sani n-am luat ca am zis ca sigur n-o sa am nevoie ca nu ma vedeam eu cu sanii curgand![]()
![]()
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
AllyLaur spune:
Buna ziua sarbatoritelor
!!!
wowwww ce de nasteri sunt maine
!!!
Aici este o vreme superba
....soare, caldut...
Ally ,
Eduard 36 sapt bebe
AMR 4 saptamani MAXIM !!! 
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui roxy_s fetele cu bebei voi cum dati picaturile de vitamina D la bebei? amandoua odata sau una dimineata si una la pranz? ca seara mie mi-a zis sa nu-i dau.noua ne-a dat din maternitate vitamina D si mi-a zis sa-i dau pana la 18 luni cate 2 picaturi pe zi. voua v-a dat asa? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Ii dau amandoua picaturile dimineata. Eu stiu ca tb date pana la 2 ani, nu doar 18 luni. Ma bucur ca a fost cumintica la baita

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
AllyLaur spune:
Felicitari Danielle
!!!
Andreea, tu cum te mai simti? Bebe Rares cum s-a acomodat? Tati ce spune?
Ally ,
Eduard 36 sapt bebe
AMR 4 saptamani MAXIM !!! 
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui roxy_s madutza asa mult are bebelina ta? 3800 in 3 saptamani? a luat mult, asa mi se pare, nu? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
da, a luat f bine in greutate. Cam asa a luat si Cristi, in prima luna 1100 gr. Fata in 3 sapt a luat 900 gr.

A facut gusa, si burtica si bulanase de papat 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!