Mar-Apr(175) Bravo Danielle, Salo, Deea!
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauriciu_25 fetele,eu merg sa ma pregatesc de iesit prin oras,vreau sa i cumpar cadoul mamei...va pup pe toate ![]() ![]() 38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag AMR- 2 SAPTAMANI |
spor la cumparaturi

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra alina.n, cat l-a tinut puseul de crestere pe bebe? E vposibil ca pe bebita mea sa o apuce pe l a3 sapt? ..scuze de scris, ...ma calareste Cristi.. Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
1saptamana
alina.n spune:
Fetele va urez si eu
La multi ani !! de 8 Martie
Happy Galactogil gasesti la farmaciile sensiblu e 53ron
Strumf super pozele , vreau si eu primavaraaaaaaaaaaaa....
Cami multumim
Mada ce faceti voi?Aveti puseu?Eu il astept pe urmatorul cica pe la 5 sapt ar fi.
Stefana spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI!!!
SA AVETI O PRIMAVARA MINUNATA (SI MAI MULT CA SIGUR VA FI) ALATURI DE FLUTURASII VOSTRI!
Stef
36+ cu
Tudor Stefan
AMR 3 saptamani 
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
madutza_bra spune:
Alina, da cred ca e are un puseu acum...dar nu sunt f sigura. Pb este ca dimineata vre-o 3 zile a stat numai la san. o si durea burtica, avea gaze, facea destul de greu kk. Constipatia la bebelusi alaptati e destul de rara. Sper sa fie puseu si sa nu fie colici...oricum i-am dat si niste sab-simplex si parca s-a mai calmat...
Bebita mea nu stie sa suga la biberon ..
aseara am fost in Cora si i-am lasat sotului lapte sa-i dea si a inghitit fff mult aer, nu sugea deloc bine la bibe. Cred ca pt sambata ii iau un bibe cu tetina ortodontica...acum a supt din cele Avent. Cristi s-a impcata f bine cu Avent dar vad ca fata nu...
Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
millie spune:

iar laptele mi-a venit f.greu .Abia cand am ajuns acasa am inceput sa mananc normal,de data asta numai vreau sa stau asa mult timp doar cu supe si iaurturimami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
33+ s
Amr 6 s
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui Stefana Buna dimineata! LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI!!! SA AVETI O PRIMAVARA MINUNATA (SI MAI MULT CA SIGUR VA FI) ALATURI DE FLUTURASII VOSTRI! Stef 36+ cu Tudor Stefan AMR 3 saptamani ![]() It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Multumim la fel

.Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze

AMR 4SAPTAMANI