Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Azi mi-am propus sa ma linistesc...ma las in mainile lui DD. Sigur are un plan bine stabilit si pt mine (oricare ar fi acela)

Medicul meu se numeste Elena Mihalceanu - Maternitatea Cuza Voda Iasi

E un medic exceptional

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

oanaiasi, uite ce-am gasit despre lisencefalieSindromul Miller - Dieker este o afectiune genetica definita prin aspect particular al fetei anomalii specifice la nivelul creierului (lisencefalie – suprafata neteda a emisferelor cerebrale, agenezie (lipsa) de corp calos si calcificari pe linia mediana. Toate cazurile asociaza retard mintal sever si convulsii si mai rar defecte cardiace si polidactilie (degete suplimentare).

Eu cred ca se putea depista la morfologia fetala, pentru ca se masoara tot inclusiv creierul.Si medicul trebuia sa vada ca ii lipseste corpul calos, sau ca emisferele cerebrale sunt netede.Ele prezinta niste santuri care delimiteaza lobi si circumvolutiuni, trebuia sa observe ca este in neregula.Poti cauta pe google sa vezi cum arata emisferele.

O cunostinta, la morfologia fetala doctorul i-a depistat lipsa vermisului(vermisul uneste cele doua emisfere cerebeloase ale cerebelului)si i-a spus ca copilul ei se naste cu probleme dar ea l-a vrut si asa, numai ca el nu a supravietuit si sarcina s-a oprit din evolutie.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Am venit . Stati cumintele ca se face casuta noua acusica !

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 14+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Racheel, la cate sapt se face morfologia fetala?

Zubi, mami14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Zubi la 16-18 s dar trebuie facuta de un doctor speciasist in ecografii.
Apoi daca se descopera ceva se recomanda amniocenteza.Si la 22 de saptamani si daca vrei si la 33 de saptamani.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput