Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Voi simtiti niste , nu stiu cum sa le zic pt ca dureri nu sunt tensiune nu e, niste chestiute ciudate prin burtica de genul o intpatura dar in acelasi timp o gadilatura, o mica tensiune..? e f ciudat si ma gandesc ca nu cumva sa fie bebe .. oare as putea sa-l simt la doar 14 s? sau o fi marirea a tuturor cele...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Eu simt intepaturi si falfaieli.Nu stiu ce-o fi si eu m-am gandit ca este prea devreme sa fie bebe.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana , la cate sapt ai facut poza cu burtica care ai pus o pe picasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

la 12.. acu e mai mare

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

la 12.. acu e mai mare

Ba nu erau 13... ca sapt trecuta am facut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

habar n-am cei ala carnet de gravida. n-am avut nici cu galusca. la ce foloseste? ai vreun beneficiu?

de fiecare data am mers la dr de fam si m-a luat in evidenta. e si normal pt ca dr de familie trimite datele la casmb sau la orice casa de asig apartii. tot dr de fam iti da concediile calculate de el/ea si tot dr de fam iti da trimitere pt spitalul la care nasti.
in plus sunt cateva analize pe care le poti face gratuit si la cat costa restul macar de astea sa beneficiem.
deci dr mea de fam s-a uitat pe dosarul de la gineco, si-a notat in fisa mea ce avea nevoie, mi-a dat trimitere pt analize pe care le-am facut chiar la ea la cabinet si le-au trimis ei la laborator.
a .. si mi-a luat tensiunea. si a ramas ca orice am nevoie, oricand sa vin la cabinet. si am si prioritate. nu ma lasa sa astept deloc

iar la gineco ... ma duc cu programare. nu am asteptat niciodata nici un min in plus decat o data 20 min atunci cand a incurcat asistenta programarile. dar nu imi pare rau pt ca a luat o graviduta cam in 8 luni, dupa burta, inaintea mea ...
ma asez la birou. stie deja cine sunt si e cu fisa mea pe pc deschisa. ma intreaba cum imi e, daca sunt modificari de cand ne-am vazut. se uita pe dosar si vede daca au aparut rezulatate la analize pe care le comenteaza cu mine. imi explica cateodata ca la prosti ... iar eu dau din gene ascultandu-l fara sa-i spun ca stiu ca am mai trebut printr-o sarcina. si il ascult pt ca mi se pare minunat ca exista oameni/medici ca el. facem eco si ii dicteaza asistentei si intoarce monitorul spre mine, imi da sa ascult inimioara si tot ce e pe monitor si ii dicteaza ei se opreste sa comenteze cu mine si sa-mi explice si sa-mi arate.
apoi pe masa ...la fel. comentam, facem glume, imi explica. apoi ma cantareste si imi ia tensiunea.
la final ne reasezam la bioru trage concluziile si imi completeaza fisa. si imi da sau prelungeste tratament.
jade cat am scris ... inseamna ca facem o gramada de chestii la control
ce ma fascineaza la el este tocmai omenia de care da dovada.
la primul control nu ma stia, nu ma mai vazuse si dupa ce i-am povestit faza cu radiografia m-a sunat EL!!! dupa vreo 30 min sa-mi spuna sa stau linistita ca s-a interesat si ca e ok.
data urmatoare mi-a aratat un site de specialitate de unde mi-a citit despre cazuistica, probabilitati etc ....ma astepta cu pagina deschisa!!!
odata i-am dat un sms cu rezultatele unor analize si i-am scris ca am programare peste 5 zile dar daca el zice ca e urgent ne vedem mai repede. si mi-a raspuns ca nu e ok. cand am ajuns la cabinet dupa buna ziua a inceput sa vb direct despre rezultate pe care le tinuse minte. sau se uitase pe tel. oricum e fantastic ca macar tinuse minte ca i-am trimis sms !!!
sa nu ma injurati ca am scris atat dar dupa ghinioanele cu medicii de la prima sarcina acum sunt mai mult decat impresionata

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

fetelor care nu aveti greturi.
multumiti-i lui Dzeu...
eu azi am mancat doar biscuiti si deja am vomat de 2 ori.
mi-e groaza de venirea serii, ca seara mi-e cel mai rau...

iar m-am plans

10+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

wooww elly , ce descriere , merci mult
ai un dr super , ce sa mai zic !

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

la 12.. acu e mai mare

sunt invidioasa

Mergi la inceput

Elly.. chiar frumoasa descriere..in general dr tineri sunt atat de devotati, la un mom dat am vrut sa il schimb si eu pe nenea dr cu un tinerel frumusel despre care se vb numai de bine.. dar am descoperit ca frumuselelul are cab la medicul meu in cabinet sooo... imi era jena...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

la 12.. acu e mai mare

sunt invidioasa

nu fii ca e si slana pe acolo.....

Mergi la inceput