Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
madutza_bra spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabrielaromt
Al meu e imbracat cu body, pantalonasi, pe deasupra un costumas cu totul mai gros si pus intr-un fas gros. O caciulita subtire si inca una mai groasa pe deasupra. Am un fular, dar nu-i acopar fata decat daca bate vantul, in rest il las sa respire aer rece. Pe noi ne-a certat pediatra ca nu am iesit in perioada in care au fost grade sub 0. Incercam sa iesim in fiecare zi, sau macar sa-l tin la geam imbracat bine. Dar abia astept primavara sa stau cu orele in parc Gabriela Mami fericita de Tudor (21.01.2011) |
si noi iesim afara aproape zilnic si stam pe lanaga IOR

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bebelu86 spune:
La multi ani mamici!!!!!
am intrat si eu un pic. sa fac prezenta p ziua de azi.
buba mea a racita
s=a trezit de dimineata fornaita rau, cu o tuse de iti vine sa iti iei campii si e ff agitata.

momentan doar atat. sper sa nu se agraveze cu febra sau alte nebunii.
ma chinui sa ii dau pastilutele, sa o adorm, sa ii scot mucisorii din nas...offf asta mai lipsea acu.
sunt prin zona. va citesc, dar nu prea imi arde deloc sa scriu ceva.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
mirela2 spune:
buna seara fetelor
eu am ramas iar singura

a plecat mama si vladut duminica seara
nush cand va mai venii ca al meu sot i a facut zile fripte

of, unii barbati ar trebui impuscati
saraca mama nu s a dezlipit de langa motani si el tot nemultumit este
imi vine sa nush ce sa i fac, nu e zi in care sa nu ma faca sa plang
urla, tipa.........si tot el face pe victima, tot eu sunt de vina
daca n ar fi copii, ne am lua la bataie
si ma doare cel mai tare ca a observat si mama ca e tensiune intre noi

voi vb de cadouri de 8 martie de seri romantice..............ce sunt astea????
a venit ieri cu un buchet de zambile ca sa spele pocinogul facut de dimineata; dar nu se face primavara cu o floare
off........sunt tare amarata
mi e frica sa nu pierd laptele, inghit la galafor si rod galactogil de zor, plus ceai de lactatie
aseara mi au plans motaneii, cred ca din cauza ca m am agitat eu
faza azi....iesim cu motanii la plimbare cu masina, la intoarcere in drum spre casa ne am oprit la mega, era cei drept ora 15, ora la care ei mananca........cobor din masina si ii spun ca daca se trezesc are lapte in rucsac.....;ce credeti, ies din magazin si i ai de unde nu s............dai suna, suna si nik, cand colo erau acasa
am fugit intr un suflet pana acasa
ca vai si vai au inceput sa urle copii si a plecat cu ei acasa ca nu stia ce sa le mai faca
si cica le a dat el sa mance, dar nu se stie cat

si iar urlete si tipete si plans si mama ei de viata de kko
of.......;scuze, dar n am cui ma plange
acum legat de imbracatul copiilor
ai mei stau ori in body cu maneci lungi sosete si pantalonasi/salopete fara maneci
ori in body cu maneci scurte, sosete si salopete cu maneci lungi
fara caciulita tot timpul
afara mai adaugam o caciulita tip fes de bumbac si cosmonautul care are gluga.......pusi in scoici in care sunt puse cate o paturica
fara fular, fara alte caciuli goase sau alte broboade
tre sa se caleasca sa nu fie ca frasu cel mare care din orice facea amigdalita pultacee, otite etc etc si dai antibiotice, injectii si alte porcarii
mergem in continuare cu LM muls si pus in bibe, pun si la san cand sunt foarte agitati sau cand doarme unul din ei, ca altfel vrea si celalalt si dai plansete de razgaiala
gonganim si radem spre deliciul meu si asta datorita lui buni care le a turuit verzi si uscate spre disperarea lui tati, care acum numai poate de drag cand ii aude cum ganguresc
sunt rupta de somn, astept ziua in care or sa doarma o noapte intreaga, macar pana la 6 dimineata, dar sa nu se mai trezeasca pe cursul noptii
si Razvi se albeste in jurul guritei, si i se invinetesc manutele, circulatie mai slaba, plus ca are o culoare a pielii deschisa
in rest nush ce sa va mai spun
pupici fetelor si scuze ca am scris cam mult
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
madutza_bra spune:
bebelu,
sa se faca bine fata 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
gabrielaromt spune:
madutza_bra eu stau in partea opusa, la Grigorescu... dar nu-i bai ca ne intalnim la mijloc ![]()
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
madalina_m spune:
RALU
Sa treaca raceala bubei repede!
Mirelush
Imi pare tare rau ca ai probleme cu soata tocmai acum cand ai atata nevoie de ajutor. Poate e panicat de noul statut de tatic de gemeni si de aceea se poarta asa.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
MADUTZA eu stau exact in cealalta pare a IOR-ului, la liceul Dante Aligheri, dar nu e problema ca eu sunt super dornica de miscare. Merg oriunde. Deci suntem deja 3. 

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
bebelu86 spune:
Mirelus 

sa mai treaca supararea. hai zambeste k azi e ziua noastra si macar azi tre sa mai uitam de necazuri
Maduta, Mada

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
mirela2 spune:
ralu, mada

mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
RaluKara spune:
roxx, lamureste-ma si pe mine cum e cu autodiversificarea. Ca din ce am gasit eu, nu am reusit sa inteleg mare lucru si mi se pare incomod/dificil atat pntru mine cat si pentru bebe. trebuie sa ma mai documentez, dar nu am reusit sa gasesc decat bloguri sau forumuri. as fi preferat un tratat despre autodiversificare.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]