Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
RaluKara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andri31
vai ce-mi palce de voi si va admir... mie tot mi se pare mititca... mi-e asa o teama de iesit afara ... inca n-am ajuns nici la faza de imbracat bine si iesit cu nasucul la geam ... intrebare: voi cand iesiti afara bbe a acoperit total si integral .. nu ia contact direct cu aerul ... e ceva pus pe fata , sau o aparatoar de la carucior..ceva,nu ? Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 |
dar de ce nu iesitit afara? Maia e cu o zi mai mica decat Amalia si am iesit de la 2 saptamanai afara cu conditia sa fie peste 0 grade, sa nu ninga, sa nu ploua si sa nu bata vantul foarte tare. si daca nu a permis vremea sa iesim propriuzis afara am stat macar cate 15 minute in fata geamului. Si am iesit progresiv, in prima zi 15 min, in a doua la fel, apoi timp de 2 zile cate 20 de minute, apoi o jumatate de ora apoi o ora. astazi spre exemplu am stat afara 1 ora jumate si am mai fi stat dar mi s-a facut mie frig ca de, eu am zis ca a venit primavara si m-am imbracat prea subtire.
apropo de hainute, eu o imbrac as: body maneca scurta, salopetica de interior, caciula de interirbotosei, manusi, salopetica de primavara si cosmonautull cu gluga pe ea. nu i-am acoperit niciodata fata cu absolut nimic, nici batistuta, nici ceva pus pe carut, nimic.spre disperarea maica-mii care ma tot bate la cap ca vai doamne, praf, microbi etc.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
gabrielaromt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m GABI eu stau langa IOR. Deci putem incepe noi o gasca. La ursuleti am impresia ca sunt mai multe fete in zona asta. Ele se intalneau cand erau gravi in IOR. Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
Trebuie sa ne intalnim... neaparat!
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
roxx26 spune:
Mai fetelor, eu la fel cum abia aflasem ca sunt insarcinata si parlamentam pe aici despre botez, am ajuns acum la un alt subiect "avansat" prin studiile mele: diversificarea. Si ma tenteaza tot mai mult ideea de auto-diversificare. Stiti ceva despre asta? Experiente?
ABRAMBURIKA, ia spune tot, ca am dat de tine pe un thread mai vechi, unde spuneai ca la Silviuta a functionat metoda!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
andri31 spune:
ralukara mama esti tare.
pur si simplu mi-e f teama sa nu raceasca. spune=i paranoia dar tot am impresia ca daca os cot cine stie cum raceste si ajungem la meningita si.. offf
eu cred ca pana in apr.. daca o fi cald caluema atunci.. nu cred ca o scot.. imi fac curaj sa o scot macar la geam . cred ca e si o chestie psihica. in casa mi se pare p[rotejata but out there... ....
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
RaluKara spune:
voiam sa va zic ca s-a mai imbunatatit situatia si la mine cu lapticul...reusesc sa ii dau 2 mede de san si pe urma 1 de LP...
am reusit si eu sa ma mai linistesc...nici nu mai cantaresc atata sa vad ce si cum, ca altfel ajung la spitalul de nebuni. atata timp cat nu plange fara motivatie eu cred ca se satura si in ritmul asta.
M-am enervat si pe pediatra care imi sugera sa ii dau numai LP, ca nu e nicio nenorocire, ca multi copii cresc si cu LP... si evident ca ne contraziceam si pe marca de LP. ea zicea ceva de lapte AR, AC si HA, iar eu ii explicam frumos ca nu vad sensul sa o indop doar ca sa previn...
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
florintunde spune:
Andri;afara cu voi!nu se intampla nimic..dimpotriva..bebe doarme si mananca mai bine
N-am experienta cu opritul laptelui...nush ce sa zic..vezi cum e Ziki..si Ea a luat pastile
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
Shines spune:
Roxx..faza cu borcanelele cica e adevarata. sunt mult mai bio si mai sanatoase pentru bebei cand se incepe diversificarea. mi-a explicat si dr meu ca fructele si legumele de la tarani..nu mai sunt ce erau odata,sunt pline de ingrasaminte,de multe ori din alea interzise si exagerate,s-au invatat si ei ca nu mai fac treaba fara si ca se cauta fructele frumoase nu sanatoase..
Cu diversificarea depinde de copil..daca e pufoshel in general se incepe cu supele de legume,sucurile de fructe/legume..apoi cu cereale si papa mai solida..gen piureuri de legume si fructe.
daca copilul e mai slabut..se incepe cu cereale integrale,cat mai lichide in biberon la inceput si marit doza pe parcurs. eu cel putin asa am facut la cami. am inceput cu sucul de morcovi,apoi de mar..apoi mix mar,banana..si pe urma cu cereale si piureuri.
pun un site pe care l-am vazut la fetele de nov-dec..care cica e cel mai indicat si mai folosit in alimenntatia copilului. arata schema pe luni..fiecare etapa ce ar trebui sa cuprinda.
www.wholesomebabyfood.com/solids2.htm" target="_blank"> schema diversificare
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
angieangie spune:
la multi ani mamici scumpe ,cu putina intarziere,dar azi am venit de la Bucuresti..miercuri primesc pozele de la botez..si postez
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
Shines spune:
Andri..scoate mami copilul afara,uite sambata va fi cald..profita de ocazie. risti sa raceasca mai rau cand o scoti,trebuie sa se obisnuiasca cu aerul curat,cu soarele..va dormii mai bine,va papa mai bine. sa nu o imbraci nici foarte gros pentru ca poate transpira si apoi o ia frigul cand o dezbraci.
fi fara grija,nu raceste
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)