Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Citat: |
chiar asa, ai nascut in sectorul 1? ![]() ca si noi il vom primi abia pe 4 aprilie ![]() ![]() copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai sanziana ![]() |
![](icon_smile_angry.gif)
Va termin de citit si revin
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Mami ametita de pufletzel
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maimutzica10 spune:
LA MULTI ANI,DOAMNELOR !!!
un maaaaaaaaaaare pt fiecare dintre voi!
va invit la o felie de praji si o cafelutza buna! de-abia astept sa le servim impreuna pe vreo terasa la vara!!!!!
andri, bine ca ai intrat sa ne povestesti ce si cum, ca aseara eram toate cu ochii pe net.. si, bine ca s-a rezolvat rapid!!!
bietele buburuze, sunt agasate de toti musafirii.. io una i-am tinut departe prima luna, acu mai pot doar sa-i 'rasfir', sa nu navaleasca toti odata, cate unu la cateva zile; de 'vizionat' o sa vina toti pana la urma, n-am ce face...
va mai pup inca o tura, sa aveti o zi splendida!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 ZIKI, la intrebarea nr. 1 raspunsul este DA, se pot depune in zile diferite, cel [utin la sect 1 erau s birouri diferite (cred ca peste tot e la fel), deci nu au nici o treaba. Oricum, si la alocatie dureaza cam 2 luni pana incep sa iti vireze banii deci..ne grabim noi, dar astia cu statul lor nu prea se grabesc. Ref la intrebarea a doua - despre ce sector vorbim? |
![](pupic.gif)
pentru intrebarea a 2-a, sectorul 2 :)
sanziana
![](mamica.gif)
andri31 spune:
maimutica scuze dar aseara am ramas singura cu fata ca sotul a itnrat in tura si-ti dai seama ca am stat numai cu ochii pe ea.
am pazit-o pana pe la 00:00 ..cand am cazut la datorie... am vrut sa stau toata nopatea... dar nesomnul acumulat pana acum ...
scuze ca n-am intrat dar nu am putut....
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Roxx..eu am si moasha..asa ca am scapat.
nu stiu care-i faza cu moshii..da cica asa e obiceiul la ei,ma rog..numa sa nu mi-l imbrace in nu stiu ce aratare..ca e in stare cumnata si o omor. ii zic sa imi arate inainte ce i-a luat.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
MAYANE!!!!!
te-am gasit pe fbvrei sa fii prieten cu mine?
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
anka-maria spune:
La multi ani mamici!
Raportez o noapte groaznica. Deja m-a ajuns disperarea, in 3 sapt. tre' sa ma intorc la servici si bubu nu da nici un semn ca ar vrea sa se potoleasca noaptea. Azi-noapte s-a sculat la 2, n-a mancat cine stie ce dar a facut scandal pana la 5. Si nu-l durea nimic, doar avea viermusi. Cand s-a nascut se culca intotdeauna inainte de 12 si manca la 4 in fiecare noapte. Acum le-a stricat si pe astea, se scoala la 2,3 si sta cu ochii in tavan.
Drept care am stat io stramb si am judecat drept(sau invers) si am luat urmatoarele decizii:
- nu se da papa intre orele 23:30 si 4, indiferent de consecinte (se da ceai daca e mare nevoia)
- nu se doarme dupa ora 18
- tati se muta jos in sufragerie sa nu-l mai scoale bebe noaptea, macar unul dintre noi sa aiba mintea limpede
- nu se adoarme in patul conjugal, numai in patutul de bebe
- daca nu se respecta regulile de mai sus, mami il tine pe bebe in brate sau in marsupiu pana la orele fatidice sau pana bebe se culca, din nou indiferent cat urla impricinatul
Amin!
Sunt hotarata sa nu cedez, probabil si bubu la fel. Tre' sa-i spun vecinei la ce sa se astepte
ziki spune:
noi vorbim fiecare in legea ei
ANDRI BINE CA E TOTUL OK, bine ca ti-a spus ce sa faci in cazurile astea (desi sper sa nu se mai intample), si bine ca ne-ai spus si noua!
TUNDE da, si eu cunosc filmul cu mami si balaurul
MAYANE, da, asa scrie pe foita, luni 4 aprilie sa mergem sa-l ridicam :(
chiar asa, de ce asa tarziu la voi?
sanziana
![](mamica.gif)
ziki spune:
moaaama, ANKA-MARIA ce legislatie draconica!
apropo de vecina, a mers soata din dotare la administrator, care este 1. vecinul nostru de dedesubt
2.sotul amarat al unei nervozate care bate in teava si daca tusesti in orele de odhina si care trimite scrisori stresante cu "va rog sa nu mai radeti intre 14 si 16"
- ca idee, ai mei bateau snitelele pe genunchi pentru ca daca puneau fundul ala de lemn pe masa, "mrs addams" se infiinta la usa...
ei bine, cum spuneam, merge soata sa spuna ca acum suntem 4 la intretinere.
si cand au auzit ca am nascut, era sa faca infarct
nu numai ca n-au stiut ca e un copil in casa, dar nici nu m-au vazut in perioada mea de cetaceu cand urcam singura in lift ca inca un catel pe langa mine ar fi insemnat deja supra-incarcare abuziva
asa cum spuneam, sa-i tina doamne-doamne naravul si sa nu zbiere. am sperante mari pt ca Flavia nu a avut colici (sau nu a dat semne sa aiba) si a dormit 7 ore pe noapte de la 3 luni...
sanziana
![](mamica.gif)