Copil nascut de o mama cu sifilis

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

ce e mai tragic ? ca sunt multi care gandesc asa....
din egoism? din invidie? nu as putea descrie dar cert este ca sunt multi...eu am intalnit oameni care parca le este frica sa vorbeasca despre faptul ca am adoptat un copil in fata copiilor lor.Tot imi fac semne si-mi spun sa nu afle copiii lor.De ce? intreb eu..si imi spun ca au senzatia ca acesti copii sunt 'ciudati'.Am ramas masca si atunci le-am spus- dar de unde stiu ei treaba asta? evident ca de la parinti de genul celei de mai sus.
Apropo despre postarea despre 'iubire animalica'.
Pai 'draga' Tilia,pana si iubirea animalelor duce dincolo de limite ca daca ai vazut exista specii de animale care 'adopta' pui din alte rase....
Oricum cred ca deja o bagam prea mult in seama si nu are sens.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tilia, e vorba de dragoste neconditionata. N-ai cum sa intelegi tu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Simo, copiii privesc adoptia ca pe ceva normal, nici nu sesizeaza diferentele, decat dupa ce comenteaza oamenii mariIeri am fost cu 2 copii in parc si le-am spus ca voi adopta, ca voi deveni mamica unui copil care nu e nascut de mine si pt asta merg la Prot. Copilului. Cand a sunat tatal unui dintre copii l-a intrebat: "Tati, noi de ce nu mergem la Protectia Copilului sa luam si noi un copil? Ca vreau si eu un fratior sau o surioara"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

erato-pai exact asta am punctat si eu ca parintii sunt de vina,nu copiii....
Ei sunt cei care comenteaza negativ sau pozitiv.Depinde de personaje.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Ce pacat ca acesti oameni nu stiu sa le explice la copii lor ce inseamna un copil adoptat.Mai ales ca multi dintre ei traiesc la orase ,spun asta pt.ca se spune ca in orase oamenii au mintea mai deschisa ,sint mai informati decit cei care locuiesc la tara.
Eu sper ,ca cu trecerea timpului, sa reusesc sa-l pregatesc atit de bine pe baietelul meu ,sa aiba raspuns la toate in ceea cel priveste pe el ,atunci cind o sa-i fie puse intrebari despre viata lui.
Spre norocul nostru ,unde locuim noi oamenii au mintea deschisa si atunci cind aud ca un copil e adoptat se bucura ,multi chiar daca nu ne cunosteau, au venit sa ne cunoasca si sa aduca cadouri.
Si am ramas placut impresionata.Chiar si una dintre educatoare are o fetita adoptata.
Probabil ca asta la ajutat destul de mult ,si in citeva luni Marco sa adaptat f.bine, cu copii la gradi,cu limba si cu toti cei care ne cunosc.
mami di Marco


Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qicoletta spune:

Buna,

Am primit citatia de la tribunal...pe 1 iunie o sa il pot lua pe Andrei acasa.Un cadou foarte frumos de ziua copilului .Va multumesc pentru comentarii fie ele pozitive sau negative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Felicitari! Sa ai parte de cel mai sanatos, frumos si destept baiat!

Vreau sa fiu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

-Felicitari ,va asteapta momente unice ,sa fiti sanatosi impreuna si sa aveti parte numai de bucurii!
mami di Marco

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

qicoletta sa fie intr-un ceas bun!

Acum cu voia dvs Doamnelor o sa-i adresez Tillie continuarea mesajului:
Precum scrie si in semnatura sunt mama de 3+1 ,tot din semnatura se poate observa ca singurul care seamana fizic cu mine este +1 adica exact cel pe care nu l-am nascut eu,ce ironie,nu Tillia ?!
Dragoste animalica simt pt toti ,as murii de gat cu oricine care ar incerca sa le faca rau .Stii de ce? Iti spun eu care am nascut de 3 ori natural ,care am alaptat de trei ori pt ca nu asta m-a definit ca mama nici cele 3*9 luni de sarcina,ceea ce m-a definit ca mama este timpul petrecut cu ei ,glumele noastre,camaraderia noastra,bucuriile,tristetile,lacrimile pe care le-am varsat din cauza lor si pt ei,multele nopti nedormite,sacrificiile pe care le-am facut pt ca lor sa nu le lipseasca nimic,grijile pt viitorul lor ,etc ASTA INSEAMNA SA FII PARINTE am zis parinte pt ca prin toate cele enumerate am trecut si trec zi de zi impreuna sotul meu.
Si chiar daca in acte nu am putut sa-l adoptam pe Radu el este copilul nostru la fel ca si ceilalti si asa va fi mereu,asa cum si eu am fost fiica cuiva care mi-a fost mai MAMA decat mama femeia care m-a nascut.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

ralualexandrei- sa-ti traiasca copii !!sunteti o familie frumoasa!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput