Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
iubite mamici, daca dupa ce ma intorc la serviciu nu postez chiar zilnic sa nu ma uitati si nici sa ma scoateti din lista

Stiu ca glumesti...
Acum, serios, spuneam de mamicile care nu au mai postat de mult dar nici nu citesc.

De acord cu schimbarea parolelor. Eu deja m-am gandit la una noua.

De azi mi-am reactivat contul de facebook, sunt si eu in rand cu lumea

de comentariile la poze. Sa stiti ca eu ma uit tot timpul la pozele puse de voi, dar de multe ori nu apuc sa comentez sau nu am inspiratie de moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

babmi, te rog nu te supara, eu chiar nu insinuez nimic si nu judec pe absolut nicio mamica...aici doar ne dam fiecare cu parerea. Eu am zic ca asta e "piticul" meu (sau unul dinte ei ) sa il spal zilnic, sa se deprinda asa. Nu zic ca e rau sau bine, dar asa fac eu

Kata, tare faza cu testul, asteptam sa ne pove reactia sotului

rubia, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ati trecut sa treaca raceala delfinasei.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

De azi mi-am reactivat contul de facebook, sunt si eu in rand cu lumea

deci existi

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fete am papat magiun de Topoloveni.M-am indragostit iremediabil
asa ceva nu am mai mancat de 15 ani de cand facea matusa mea
vi-l recomand cu mare caldura

Carmen deci asa cu baia,dar nu inteleg cum stai in cabina de dus cu tot cu cada si tu pe jos langa.e asa de mare?si eu am cabina dar de-abia intra unul in ea,ce sa zic de 2 sau mai tare si o cadita.imi explici te rog?>poate nu am inteles eu bine ca citesc mai repede

Am facut o ciorbita taraneasca de vacuta si acum fac vita cu telina in wok.Intrebare pt CARMEN,cu ce condimentez treaba asta?deci tai fasii carnea si telina,carnea o fac prima in wok evident,un fel de calita fiarta si apoi telina,iaurt,sare piper.Ce ar mai merge?
ps:am vazut undeva mancarea asta.merci

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Curat in lista,eu zic ca nu,decat cea cu zile de nastere.nu ne deranjeaza cu nimic o lista mai lunga cu bebei.
schimbare parola da.

Roxana

Mergi la inceput

Carmen busuiocul merge?sau cimbru?eu nu prea gatesc vita sa nu razi ca nu stiu ce merge cu vita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna seara fetelor, cele care ati introdus fasolea verde la bebelusi...de unde sau de care ati luat?Se gaseste proaspata pe undeva?Sau exista conserve fara sare, conservanti sau alte minuni?Ca eu asta vara nu stiu ce am pazit de nu am bagat la congelator...ca doar aveam o gramada si la mama si la soacra la curte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eu nu inteleg de ce va supara listuta cu delfinasi, chiar daca nu sunt mamicile active. Copilasii tot nascuti in perioada asta sunt. Parerea mea.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla merge si busuioc si cimbru, poti sa mai pui dupa ce ai luat de pe foc si linte fiarta si spalata bine dupa aceea si niste ulei masline si otet de modena si servesti rece, daca nu e prea tarziu postul

Mergi la inceput