Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_Theo spune:
Lauri_ca, am vazut poze frumoase.
Cristina, ce bine ca Vladut e cumintel. Stie el cum sa o faca pe mami sa se simta bine.
Denisa mamica harnicuta de gemeni. Esti de admirat cum te descurci tu cu doi.
Ref la lista, eu nu ma pot pronunta. Si asta pt ca am venit mai tarziu printre voi.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
CarmenAlbu spune:
Carla , cadita o pun in dus ( am dus separat) si eu ma asez in fund pe jos, ea se tine singura cand vede ca aluneca, e deja cat cadita asa ca nu se pune problema sa cada pe spate ci doar pe fata dar e destul de greu si putin probabil. In cada mare mie imi este destul de greu sa o spal ca trebuie sa intru si eu etc. Inainte o spalam in chiuveta mea ca e mai mare dar acolo nu am dus detasabil. Poti pune cadita copiilor pe vasul de toaleta daca ajunge dusul pana acolo si asa nu stai aplecata si daca bineinteles cadita lor nu e foarte mare. Nu stiu ce sfat sa-ti dau decat poate sa-i speli in chiuveta daca ai spatiu.
Leti are 76 cm si 9300 grame iti dai seama ca imi e greu tare cu ea in cada mare cel mai mult la scos ca trebuie sa fac un pas foarte mare cu risc de alunecare ca am cada in mijlocul baii inconjurata de o gradinita de pietre si lumini pe care trebuie sa le sar cand fac pasul de iesire si cu ea in brate imi e frica sa nu alunec ca sigur imi rup coloana, ea ar cadea deasupra mea ar fi protejata dar eu acolo raman.
palomina spune:
Holaaaa, fetelor!
Ha ha ... Eu mi-as dori enorm sa mai barfesc cu voi dar cubanezul meu mic nu ma lasa nici sa citesc o revista dar sa ma mai vada ca scriu la laptop.... Noroc cu IPhone ca va citesc pe furis
Asa ca, fetele care sunt mai active pe forum pot sa decida in privinta listei...
ROXANA, de mult vroiam sa-ti zic- parintii mei locuiesc in Otopeni, asa ca la primavara, cand ii voi vizita, poate ne vedem la plimbare in parculetul ala superb (cel Putin asa l-am vazut eu asta toamna)
In alta ordine de idei, am inceput si eu sa-i dau lui Antonito borcanele de la babylove in ideea de a vedea ce-I place Si ce nu pentru cand vom fi plecati... a facut o fata la zucchini cu cartofi :)))))) nici cu iaurt nu i-a placut ... Asa ca am facut chiar eu acuma tot zucchini dar cu pastarnac off
Maine vreau sa-I fac papanasi Si o sa pun Si magiun Topoloveni mai ales
ca cam constipat.
V-am pupat!
PS Sper ca mi-am spalat pacatele cu postul asta! glumesc !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 De cand vreau sa intreb si tot uit racusor, cum s-a pastrat cozonacul la congelator? Am pus si eu azi o bucata de chec, am facut si eu si mi-a adus si soacra. In alta ordine de idei... 1. Sunt semne ca vine primavara si la noi 2. Negarutz al mic imi pregateste cadoul de 8 martie Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
foarte foarte bine s-au pastrat, cand i-am scos pareau atunci facuti
Bea e o dulce , ce frumos sta ea in fundulet
baby78 spune:
[quote]citat din mesajul lui katalina
BABY,pina la urma o liniuta,desenez eu inca una pe test sa-i fac o bucurie sotului diseara
[quote][
Ce tare Kata....Cred ca va lesina...sau poate nu ca doar nu tine el sarcina 9 luni....si cum tu esti o mamica cu experienta si vede ce bine te descurci...poate ii dai vre-o idee pentru o fetita....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
azi andrei a fost un cuminte cu bona, eu am fost plecata mai bine de 3 ore de acasa, dar tot nu e ca atunci cand merg la serviciu
am cumparat cadou la bona, o esarfa de matase , sper sa ii placa, mie mi-a placut
iubite mamici, daca dupa ce ma intorc la serviciu nu postez chiar zilnic sa nu ma uitati si nici sa ma scoateti din lista
eu mi-am propus sa va scriu dimineata sau dupa-amiaza din metrou, de pe BB, ca cine stie seara cat timp si cata energie mai am
am fost pe la birou, sa pregatesc intoarcerea, offf.... sper sa fie bine!!
miercuri ma duc la dentist, la control, sper sa fie doar control si sa nu am vreo nebunatica de cariuta
acum andrei mai face un pic de nani, imediat da trezirea, dar am profitat sa va citesc, si apoi la joaca pana vine tati
va pup iubite mamici
aaa, si de listuta...zilele de nastere eu zic ca trebuie curatate, dar sa lasam totusi mamicutele dragi din timpul sarcinii, dar care acum nu au mai avut timp sa scrie, poate mai vin totusi la noi.
de lista de delfinasi nu prea stiu ce sa zic, nu ma deranjeaza ca sunt acolo.
dar alta propunere am eu de fapt, sa mai schimbam o data parola la mailul comun si o sa dam doar la persoanele active. prin active intelegem si mamicile care scriu mai rar, cum e Carmen , dar pe care le stim bine. asa macar stim cine acceseaza pozele si informatiile noastre. sa nu dati cu rosii
Victo spune:
laurica, ce copii frumosi ai! si tu ce tanara esti!!!!!!! asa imi place zambetul lui radu cu dintii lui mari :) si cum o iubeste pe aia mica...
si eu le fac baie la amandoi in fiec seara.pt ei e ca si cum ar manca,stefan n-a zis niciodata cum ca n-ar vrea la baie. cred ca nici nu-si imagineaza ca te poti culca fara sa te speli :) sau fara sa se spele pe dinti.
de la 8 jumate incepem programul(le fac pe rand). ii las sa se joace dc mai e timp, dc nu, in 5 minute sunt gata.(fiecare).inca nu ii bag impreuna in baie, mi-e teama pt cel mic de viermisori.sper ca n-are stefan(la copro n-a iesit) dar nu se stie niciodata.
nici eu nu il dau cu crema decat dc vad pielea uscata.
ilinca, nu ti-ai facut program pe maine? eu am serbare la gradi la 11, apoi merg cu nasa-mea pe la amiaza la o..ceva..om vedea ce..dar pe seara sunt libera, intre 5 si 8. dc vrei, iesim la o salata ceva.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crissy77 spune:
Am revenit de la control. E mult mai bine dar ne mai intepam 2 zile sa fie tratament complet de 7 zile (de fapt tot tratamentul il ia inca 2 zile, mai putin smecta), apoi luam 10 zile isoprinosine (creste imunitatea la inf. respiratorii) 1/4 cp la 6 ore.
Am "furat" si un pont de la asistenta, ca m-am plans ca face pishu rar si sunt ingrijorata sa nu fie deshidratata. Nu e deshidratata. Va dati seama asa: se strange intre degete pielea de langa buric; daca dupa ce dati drumul raman pliuri inseamna ca e deshidratat.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 iubite mamici, daca dupa ce ma intorc la serviciu nu postez chiar zilnic sa nu ma uitati si nici sa ma scoateti din lista eu mi-am propus sa va scriu dimineata sau dupa-amiaza din metrou, de pe BB, ca cine stie seara cat timp si cata energie mai am |
racusor, eu de tine cel mai bine imi amintesc ca ne pregateai micul dejun cand eram gravidute , abia asteptam dimineata sa vad cu ce ne servesti! asa nu mai trebuia sa fac eu "cercetari" . eu eram acasuca, tu inca munceai
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)