Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pufescu, si eu is actionara la firma sotului, 50%, dar nu m-a intrebat nimeni nimic, si iau indemnizatie.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu drag. va trimit din suflet un brat de flori si multi pupici

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Sunteti de acord sa stergem din mesajele mai vechi de pe gmail? Mesaje gen invitatii la poze, bancuri... Mesajele "educative" raman, oricat de vechi ar fi.

Spun asta pt ca nu gaseam fisierul cu datele personale, sunt peste 130 mesaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

La multi ani de 8 martie mamicilor!!!!!![flo]

Noi cam absentam, am avut ceva schimbari neplacute in viata de familie, nu prea mai pot sa intru, dar asta e. Incerc sa va urmaresc cum pot. Noi ne chinuim cu dormitul..a inceput sa bea ceai noaptea si de 5-6 ori..el care dormea dus 8-9 ore..ma dispera. dar el sa fie santos si restul nu mai conteaza. in schimb cu greutatea iar stagnam si cred ca fac ceva gresit.(desi doctorita si ceilalti imi spun ca-s paranoica si ca el e bine si e un bebe activ) mi-ar fi de folos sa imi spuneti ce mai dati bebeilor..cate mese si ce cantitate. noi ne chinuim cu legumele..nu le vrea decat cu cereale..numai ficatelul de pui il papa cum trebuie cu cartof si morcov(profit)

i-am facut ieri analize sa vedem cum stam cu calciu, fier si altele..sper sa fie bine.facem caca la olita..si pipi daca il pun eu..vrea sa mearga, se sprijina aproape singur...

asa..cu parola nu stiu de ce o schimbati? dar unde ma trec si eu?? sum cum?

ced urat e afara..vreau soaaaaare si cald sa ies cu piticu si sa ne distra in parc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Sunteti de acord sa stergem din mesajele mai vechi de pe gmail? Mesaje gen invitatii la poze, bancuri... Mesajele "educative" raman, oricat de vechi ar fi.

Spun asta pt ca nu gaseam fisierul cu datele personale, sunt peste 130 mesaje.

DA!!

dar, crissy, fisierul din "delfinasi" nu e modificabil, si ma tem ca nici cel din "iul-aug" nu mai e... cine se pricepe sa-l refaca , eu doar am completat datele lipsa...

Mergi la inceput

curatenia la zilele de nastere e mai greu de facut. Pt ca link-ul pus pe prima pagina duce la un subiect inchis, care nu mai poate fi editat. Solutia ar fi sa afisam in subiectul curent zilelele de nastere din toate lunile, la subiectul urmator doar pe cele din luna curenta+link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

si eu care ma plangeam ca m-am trezit prea de dimineatza :)

Mara doarme de la 9 jumate, asa ca am apucat sa imi beau si cafeaua, si sa primesc si o parte din cadoul de ziua mamei (am folosit emoticonul,dupa modelul cristinei )

nici eu nu stiu ce sa fac de mancare, dar oricum trebuie sa aiba ceva carne, ca altfel moare de foame al meu sot :))
mai bine fac o praji sau o placinta ceva, si face el mancare

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Majoritatea am votat pt schimbarea parolei. Eu zic ca dupa ce schimbam, trimitem mail din contul comun catre toate adresele mamicilor care au completat fisierul gravidutelor, apoi fiecare trimite la cine poate.

eu zic asa ca si crispor: schimbam parola si nu trimitem nici un PM sau mail, ca atunci n-are rost s-o schimbam . cine o vrea, intra frumos pe forum (ca si pana acum) si o solicita. sigur e cineva prezent s-o dea

crissy, bine, initial va trebui s-o trimiti la cateva persoane...

trimitem din prima la fetele care sunt active, apoi care intra mai rar - cere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

michelle, ma uitam pe pozele tale, si am vazut un laptop pt bbei. de unde? cum si cat? :)) vreau pt Mara ca e disperata sa apese butoane.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

acuma sa dau buna-dimineata cum se cuvine : Isa inca doarme , a revenit cu totul la programul de demult, am avut doar o trezire la 6, si aia ptr titi, ca nu vroia bibe, ma tot tragea de pijama. asa ca ne-am pus amandoua in pat sa-i fac toana si am adormit pana la 8.30, nici n-am auzit desteptatorul . noroc ca Maria era deja treaza, imbracata de mers la scoala...

aici nu se sarbatoreste azi ziua femeii in general, ci a femeii muncitoare (deci eu nu ma incadrez ). ziua mamei e aparte, in prima duminica a lunii mai, in fiecare an . in 19 martie e ziua tatalui . eh, noi oricum sarbatorim in fiecare an cu o iesire. Maria era suparata dimineata ca nu i-a spus tati de ieri, sa-mi faca o surpriza, dar m-a atentionat la iesirea din casa: "mami draga, ziua abia a inceput"

merg sa ma balacesc o jumate de ora in vana, apoi sa-mi intru si eu in atributiile de fiecare zi...

Mergi la inceput