Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

pufescu am eu o sora in Bucuresti care este contabila. Daca vrei pot sa o intreb daca vrei sa iti tina ctb.

tuturor si o zi splendida!!!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Poze

bebe grabit - 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Halooooo, Bumbulinooooo, vad ca te-a "tag-uit" careva pe Fb intr-o poza de-a ei, de la petrecerea din weekend, cred.. mama, ce bine arati!!! Arati ca o tipa din reviste, nicidecum ca o mamica!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

m-am uitat si eu repede repede sa o vad pe alinuta bumblinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

adriana sti cumva unde scrie in lege ca nu am voie sa fiu actionar la o firma ca sa iau indemnizatie?e prima oara cand aud asa ceva...stiu ca veniturile din dividende nu se iau in considerare la stabilirea indemnizatiei dar nu am auzit de vreo incompatibilitate in sensul asta. In schimb stiu sigur ca pfa-ul isi suspenda activitatea pe perioada CIC.
Cat despre taxe si impozite, vreau sa fac microintreprindere, deci 3% pe cifra de afaceri si dupa 16% pe dividende- deci per total ies mai bine decat pe pfa.Intr-adevar contabilitatea e lunara, si banii nu poti sa ii scoti din firma decat la sf anlui(asta cu banii nu ma deranjaza,practic firma o sa fie 'depozitul de economii' si cand scot dividendele mai achit din credit....).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

gata,iau o pauza de forum,ma bag la destrabalare (adica a plecat bona cu bubu in parc asa ca fac o baie fierbinte inainte sa ma apuc de curatenie,gatit si alte activitati festive de ziua femeii) :)))) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Scumpetea Matei de Oana
Yanis Mami, ce mai faci?
Mara Madalina

LML si din partea noastra

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata mamicute dragi

LA MULTI ANI MAMICI DRAGI!!! SA FITI FERICITE SI SANATOASE SI SA AVETI MULTE BUCURII DE LA PUIUTII VOSTRI!!!

eu sunt treaza de la 5.30 asta pentru ca micul print m-a lasat sa dorm de la 1.30 la 5.30 si 4 ore de somn mi s-au parut o vesnicie asa ca eram super fresh si numa bine cand sa iau laptopul sa citesc, la 6.15 l-a apucat cheful de vorba pe printisor si m-am dus sa ne jucam si sa ne alintam nitel

ca de obicei, stau la cafea ascunsa in dormitor dar la 11 merg sa ii dau fructele si sa il scot afara, poate doarme o tura pana la kineto. cand se trezeste asa devreme isi cam da programul de somn peste cap

LA MULTE LUNI MATEI!!! BAIAT FRUMOS SI CUMINTE, AI CRESCUT MARE MARE, AI 8 LUNITE!!!

LA MULTE LUNI YANIS!! MAMI DE TREI COMORI, CE MAI FACI? CE ITI FAC FETITELE FRUMUSELE?

LA MULTI ANI MARA MADALINA

CRIS sa iti fie de bine masajul, uhhh...abia astept si eu

eu nu prea mai am laptic azi ma gandeam sa mai cumpar o sticla de MAMMA + sau homeopate de alea de care ziceati voi. nici nu stiu daca sa mai incerc, avand in vedere ca la noapte printul face 9 luni sau sa las asa, sa dispara lapticul de la sine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bumblebee, si eu vreau sa tin miercurea si vinerea. Salata de boambe (3 bashini bucata, cum zice socrul) fac si eu, cu ceapa, ulei si otet.

ilinca, bine zici de bruschete , ideale pt mic dejun . Avocado nu am mancat niciodata, nu gasesc in GH dar nici nu am fost tentata.

Eu mai fac de post: taitei cu nuca , paste cu sos de rosii, orez prefiert cu legume, pilaf, ciorba cu cartofi si sfecla rosie, vreau sa incerc si o rulada din legume.

racusor,

Majoritatea am votat pt schimbarea parolei. Eu zic ca dupa ce schimbam, trimitem mail din contul comun catre toate adresele mamicilor care au completat fisierul gravidutelor, apoi fiecare trimite la cine poate.

Propun sa mai lasam ragaz cateva zile, sa mai intre mamicile si sa completeze in fisierul cu datele personale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele
La multi ani fete dragi!!! Primul an in care sarbatorim 8 Martie ca mamici!!
Pufescu, nu are nici o treaba faptul ca esti actionar la o firma cu indemnizatia. Stiu sigur, pt ca si eu sunt actionar la firma.
Noapte cu multe treziri pt mine, sa-mi asez copilul in pozitii normale de dormit. Extraordinar cum poate dormi. La un moment dat dormea in cap cu fundul in sus..
Oana, Ramona, ati luat adeverintele de la med de familie pt inot? Eu am o pb, in sensul ca cred ca dr de fam e in concediu. Am sunat ieri toata ziua la cabinet si nu mi-a raspuns nimeni, mai incerc si azi. Oricum m-am programat la dr lui Cosmin, ca vrem sa trecem la ea. Sper sa-mi dea ea adeverinta.
La multi ani Mara, Yanis si Matei!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy, poti schimba parola. O trimiti la 2, 3 pe PM si apoi fiecare o trimitem la celelalte, pana avem toate parola noua. La cine nu ajunge, stiga tare!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Majoritatea am votat pt schimbarea parolei. Eu zic ca dupa ce schimbam, trimitem mail din contul comun catre toate adresele mamicilor care au completat fisierul gravidutelor, apoi fiecare trimite la cine poate.

eu zic asa ca si crispor: schimbam parola si nu trimitem nici un PM sau mail, ca atunci n-are rost s-o schimbam . cine o vrea, intra frumos pe forum (ca si pana acum) si o solicita. sigur e cineva prezent s-o dea

crissy, bine, initial va trebui s-o trimiti la cateva persoane...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput